*
o
oo
ooo
oooo
ooooo
I
Spokojnych i radosnych Świąt
Bożego Narodzenia
spędzonych w gronie rodzinnym
oraz wszelkiej pomyślności!
Niech Wigilijny Wieczór
przyniesie pokój i szczęście!
*
o
oo
ooo
oooo
ooooo
I
Spokojnych i radosnych Świąt
Bożego Narodzenia
spędzonych w gronie rodzinnym
oraz wszelkiej pomyślności!
Niech Wigilijny Wieczór
przyniesie pokój i szczęście!
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!
Balbinko, wspanialych Swiat Ci zycze i wiecej czasu dla siebie!
moze uda Ci sie do nas zajrzec w ktorys ze swiatecznych dni?
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
Niech się spełnią świąteczne życzenia,
te trudne i te łatwe do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
mówione głośno i niemówione wcale...
Balbinko,
tobie i twoim bliskim życzę wesołych Świąt!
![]()
![]()
No i po Swietach... ale moze wpadniesz na Nowy Rok, wiec zycze Ci aby byl fantastyczny!![]()
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
Szczęśliwego Nowego Roku 2012 -oby był lepszy od mijającego-niech spełniają się marzenia,a zdrowie zawsze dopisuje![]()
Dziewczyny Kochane !!!
W tym Nowym Roku życzę Wam aby spełniły się Wasze najbardziej skryte marzenia, abyście były zdrowe i szczęśliwe.
Bardzo dziękuję za Wasze życzenia. Jest mi miło ,że pamiętałyście o mnie. Ja przyznam się szczerze,że miałam zamair skasować w pewnym momencie mój wątek. Po prostu wydawało mi się ,że zawodzę na całej linii. Ciągle nie miałam czasu aby odpisywać na forum i stwierdziałam,że to nie ma sensu. Ja dostaję coś od Was a niewiele daję w zamian. Ale okazuje się,że ja już nie potrafię się od Was oderwać
. Proszę abyście mi wybaczyły jak nie będę do Was zaglądać regularnie, ale dysponuję bardzo ograniczonym czasem. Będę pisała u siebie i starała się jak najczęściej pisać u Was. Zawsze czytam na bieżąco co Was słychać więc nie mam za dużo zaległości.
Oczywiście ja również mam nowe postanowienia noworoczne - marzę aby końcem roku 2012 mieć wagę dwucyfrową.
Pozdrawiam Was gorąco!
Też kilka razy nosiłam się z zamiarem zamknięcia wątku, ale dziewczyny skutecznie mnie od tego odwiodły.
Z czasem różnie bywa i kazdy to rozumie - na szczęście dla nas.
Życzę, żebyśmy obie wreszcie zgubiły tę jedynkę z przodu!Do niczego nie jest nam potrzebna!
![]()
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów. A czymże jest dieta, jeśli nie tym?
Raz a dobrze! Jo-jo wykluczone!