hejkaaaa
fajnie ze jesteś już z naminapewno ci sie udda
a z córą zawsze raźniej dietkować no i motywacja jest większa
![]()
Witam ..miłego dnia życzę..
![]()
co tam na dziś pichcicie dziewczyny??
dzięki za odwiedzinki
mam nadzieje ,że będziemy wytrwałe i jak to sie mówi małymi kroczkami do przodu
dzis śniadanie 150 kcal dwie cienkie kromki chleba razowego z soja i twarożek chudy do tego kawa z mleczkiem na drugie zjem chyba pomarańcza na obiad mam żurekale zjem bez dodatków
miłego dnia
---------- Wiadomość dodana o 08:56 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:54 ----------
tak pisałam wcześniej ale jak widać zmiana planu![]()
dobrze dobrze ..żurek pyszniutki..
![]()
u mnie dziś dla domowników fasolka po bretońsku a dla mnie pure z kalafiorka (uwielbiam) i kotleciki z piersi z indyka ...kupiłam sonbie kiedyś taki kawałek ze 30 dag miał, połowe zjadłam w kotlecie ..a połowe dziś rozmroziłam pokroiłam w kostke do tego cebulka ..;p pieczarki drobno posiekane .no w moim przypadku 1 wystarczy..;p no i dałam przyprawy łyżkę jog, nat. i się moczy , potem dodam jajo i łyżke maizeny ( tak mi jakoś zostało że do niektórych rzeczy ją używam..)i kotleciki będą jak talala...może znasz ten przepis z dukana??;p
tak trochę byłam na dukanie znam dużo przepisów![]()
ja dzis głodna chodziłam ale to pierwszy dzień na 1200 organizm musi sie przyzwyczaic zjadłam dzis troszkę mniej niz 1200 kcal ale zjem pomarańcza i będzie git
zobaczymy co jutro nam przyniesie ,bo cały czas myslę o dukanie pewnie do niego wrócę ale na razie próbuję 1200
miłej nocki
oo no tak ..u mnie tez zazwyczaj ponad próg..niż poniżej ..![]()
Hello
Dzisiaj drugi dzień sukces, troszeczkę mniej niż 1200
no tak ale zobaczymy co dalej
tylko ,że dzis biegałam cały dzień na zakupach i tak nie było czasu sie nudzić i mysleć o jedzeniu
jutro tez wpadnę i podzielę sie z wami jak idzie![]()