Ładnie ci spada to poświąteczne jojo Brawo!!!
U mnie na razie waga stoi, może powinnam więcej się ruszać, to szybciej pogonię to swoje jojo
Miłego weekendu życzę
Ładnie ci spada to poświąteczne jojo Brawo!!!
U mnie na razie waga stoi, może powinnam więcej się ruszać, to szybciej pogonię to swoje jojo
Miłego weekendu życzę
Pozdrawiam gorąco z Wrocławia i zyczę szybkiego spadku po świętach. Patrząc jak wspaniale poradziłaś sobie z trzycyfrówką to ta mała nadwyższa poleci zaraz jak zbicza.
Pisałaś Kinga, że ja jestem motywacją - miałam Ci napisać, żebyś zajrzała do Dorisis - to jest super masterka odchudzania i kobieta sukcesu ale widzę, że już tu trafiłaś
To prawda, Dorisis jest naszą MOTYWACJĄ
Dorisis i jak tam waga? jojo ładnie spada?
Bo u mnie zastój totalny
Miłego dnia
Dziewczyny, dzięki za odwiedziny
Jutro środa, więc zmiana suwaczka - mam nadzieję, że w prawo.
Zresztą nawet jak nie będzie rewelacji, to nie panikuję, bo najważniejsze, że mam poczucie ogarnięcia w kwestii jedzenia i ćwiczeń oraz dobrze czuję się w swoich spodniach, a tak poza tym, to jestem przed @.
Ostatnio edytowane przez dorisis ; 11-01-2012 o 21:16
Dotarłam do celu: 15.07.09 - 01.07.11 - 61 kg w 103 tygodnie
Teraz czas na utrwalanie i rzeźbienie... czyli moja przyjaźń z "szóstką"
Moja droga: dorisis wyrusza w długą drogę do celu... Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
Rano na wadze 66.3 kg, czyli 0,8 kg na minusie - jest ok.
Popołudnie w domu wykończyło mnie psychicznie, samopoczucie beznadziejne...
Weszłam na forum zobaczyć co u Was i tym samym oderwać myśli od problemów, a tu taki syf...
Nie mam siły przedzierać się przez te nowości... o ile ostatnie zmiany z cięciem wątków przyjęłam spokojnie, tak dzisiejszy lifting mnie zniechęcił maksymalnie.
---------- Wiadomość dodana o 21:17 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 21:06 ----------
Idę sobie stąd...
Chciałam zmienić suwaczek i oczywiście nie mogę...
Dotarłam do celu: 15.07.09 - 01.07.11 - 61 kg w 103 tygodnie
Teraz czas na utrwalanie i rzeźbienie... czyli moja przyjaźń z "szóstką"
Moja droga: dorisis wyrusza w długą drogę do celu... Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl
napisałam protestowy wątek - zirytowali mnie maksymalnie dziś