Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 503
Like Tree43Lubią to

Wątek: Jak wydostać sie z błędnego koła ? Pomoze mi ktos :(?

Awatar Weronika77
    Weronika77 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Takie jedno blokowisko w Gliwicach :)

Domyślnie Jak wydostać sie z błędnego koła ? Pomoze mi ktos :(?

Witam ,
    Moja historia jest banalna takich jakich wiele .Na pewno znacie to z własnego doświadczenia .
    Od dziecka byłam ,,większa "nie gruba ale,, przy kosci ". Potem jedna ciąża i 10 kg na plusie potem druga i kolejne 10 kg Teraz mija 5 lat od urodzenia drugiego dziecka i jest 30 kg na plusie .. Sama sobie zapracowałam na każdy kilogram swojego ciała ... Owszem próbowałam się odchudzać ale po 5kg na minus byłam w takiej euforii ze wydawało mi sie ze juz teraz panuje nad soba , swoim życiem i to , ze moge sie najesc dzisiaj to od jutra znowu będę sie odchudzać .. Niestety to tak nie dziala .. Doszło do tego ze nie potarafię patrzeć w lustro , nie mam ochoty na spotkania towarzyskie , nie wspominajac o seksie
    Moj problem polega na tym , ze jestem uzalezniona od jedzenia i słodyczy , nie potrawie powiedzieć dosyc .. no chyba ze jest mi juz niedobrze ...
    To jest matnia , bagno w którym tonę i nie potrafię sie uwolnić Zabijam siebie powoli kazdego dnia .. Wiem , ze nie chce tak zyc .. bo co to za życie ?

Jedyna szansa dla mnie jest to forum , kilka lat temu tez mialam swoj wątek , udalo mi sie schudnać ..

Prosze o wasza pomoc , wsparcie i kopniaka na opamiętanie ...

Teraz kilka slow o mnie : )
    Mam na imie Weronika , lat 34 , mieszkam w Gliwic
    Wzrost 170 , waga - nie wiem (boje sie stanac na wadze żeby nie zobaczyć 100 kg )

Od 2 dni jem zdecydowanie mniej , planuje diete 1200-1500 cal bo wiem ze tylko tak można osiągnąć jakis cel

Pozdrawiam
    WERON77IKA
    [url=https://forum.jestemfit.pl/xxl-20-kg-i-wiecej/12045-wydostac-sie-z-blednego-kola-pomoze-ktos-6.html] Mój wątek: Jak wydostać się z błędnego koła???[/url

Awatar Kaska82
    Kaska82 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Opole

Domyślnie Odp: Jak wydostać sie z błędnego koła ? Pomoze mi ktos :(?

Witaj

Pierwsze co mi sie nasuwa po przeczytaniu tego co napisałaś to to, że może stanięcie na wagę nie jest wcale takim złym pomysłem... Jeśli zobaczysz czarno na białym że jest źle to Ci chociaż trochę pomoże.

Zaglądaj do nas tutaj to dużo daje!
    Start 2.01.2013r

gg 475034, moje blogi: itakschudne.blogspot.com oraz kolorowyzakatek.blogspot.com - zapraszam!

Awatar marmona84
    marmona84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Popieram koleżanke, może stan wagi zmotywuje Cie bardziej, a pozniej jak troche minie porównasz efekty swojej ciężkiej pracy, a tak bez zwazenia się nie ma co do czego porównać...
    Może baz sensu ale wiesz o co chodzi
    Start 04.12.11

Meta...???
    WARTO GONIĆ MARZENIA...
    Tutaj jestem-------->Po raz pierwszy( i ostatni)

Awatar Weronika77
    Mieszka w

No i odwazylam sie i sie zwazyłam
    101 kg az mi sie słabo zrobiło i w głowie mi sie zakreciło
    Faktycznie motywacja duzo wieksza i apetyt jakby mniejszy
    Mam nadzieje , ze dam rade i zapanuje nad sobą
    pozdrawiam
    WERON77IKA
    [url=https://forum.jestemfit.pl/xxl-20-kg-i-wiecej/12045-wydostac-sie-z-blednego-kola-pomoze-ktos-6.html] Mój wątek: Jak wydostać się z błędnego koła???[/url

Awatar marmona84
    marmona84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Pewnie że dasz rade, ja jestem od dokładnie miesiaca na diecie i efekty widać, dzisiaj sie mieżylam po miesiącu i ma mam -6 w biodrach i -4 w pasie, wiec wiem że narawde warto a żadnej specjalnej diety nie stosuje, pomprostu mniej jem,zero słodycze itp. woda, czarwona herbata i 30 min, na rowerku codziennie i tyle, wiec wystarczy troche zaparcia głowa do góry i sie nie poddajemy[
    Start 04.12.11

Meta...???
    WARTO GONIĆ MARZENIA...
    Tutaj jestem-------->Po raz pierwszy( i ostatni)

Awatar Jumelka
    Jumelka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Weronika, dasz radę

Nastaw się pozytywnie i będzie dobrze. Trochę ćwiczeń i dietka pokażą niedługo wyniki. Trzymam kciuki
    start 19.03.2014 || wzrost 175cm || etap 1

Awatar Weronika77
    Mieszka w

hej
    Dzisiaj 9 dzień diety , czuje sie lepiej . Fakt jest taki ze ta moja dieta głownie polega na tym żeby MZ ale to juz cos Lepiej, sie czuje psychicznie , nie kładę sie spac z wyrzutami sumienia ze znowu nie dalam rady i sie najadłam.
    Z ruchem niestety bardzo zle , mobilizacja słaba .. Orbitrek wyciągniety , przejechalam na nim kilometr i myslala ze ducha wyzionę
    W sobotę moje dzieci i moj M grali na kinekcie w jakies gry ruchowe , moj M zapytal czy chce poćwiczyć ja na to ze spoko ...
    Właczył mi fitness i tam bylo cwiczenie niby na hula - hop
    Zrobilam 2 serie doslownie po 30 sekund ..myslalam ze padnę a do dzisiaj mnie mięsnie bolą Wyglądalam przy tym podobno tak komicznie , ze moja rodzina chciała mnie nagrać i wrzucić na You Tube ... dowcipnisie ...
    Ale ja im pokaze ...
    WERON77IKA

Awatar Jumelka
    Jumelka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Dieta MŻ to także moja dieta i jak na razie jakoś wychodzi. Fajna sprawa z tym kinektem, też chciałabym mieć takie coś w domu ;P
    Na razie brak kondycji i są zakwasy, ale po paru rundkach będziesz śmigać aż miło. Najgorsze to zacząć.
    start 19.03.2014 || wzrost 175cm || etap 1

ggosiaczek jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Witam!
    Będąc u Ciebie mam wrażenie, że czytam o sobie. Ja również kocham jeść a w szczególności słodycze.
    Musimy dać radę !!!
    Kurcze chyba samej mi łatwiej jak tak piszę o tym odchudzaniu.
    Trzymam kciuki.
    Ps. u mnie z kondycją fizyczną podobnie...niestety, ale to się zmieni.

Awatar Weronika77
    Mieszka w

Dzisiaj dzien straszny..
    Najpierw zaspalam (nie nastawialam budzika ) , potem odsniezanie auta , nastepnie mocno spozniona jade do pracy przedemna na swiatlach nauka jazdy .. wiadomo poczatki sa trudne .. wiec stałam 3 zmiany swiatel ...
    W koncu mocno spozniona wpadlam do pracy ..i to w dniu kiedy musialam wczesniej wyjsc , trudno kiedys to odrobie
    Wracam z pracy idzie moj straszy syn ze szkoły . Wyglada jak 7 nieszczęść pytam co sie astalo Okazuje sie ze jakis straszy chlopak gimnazjalista , ukradl mu czapke , kazal oddac pieniadze i jeszcze go zaszantazowal ze jak komus powie go zaje.... i ze ma mu jutro jeszcze kase przyniesc
    Wpadłam dosłownie w szal ..moj syn wiedzial tylko gdzie mniej wiecej mieszka i jak ma na nazwisko .. a ja na slepo pytajac ludzi dotarłam do jego mieszkania
    Rodzicow nie zastalam ale zostawialm kartke z nr telefonu z prosba o pilny kontakt ..
    Nie wiem co z tego bedzie , ale jestem tak strasznie wściekła ze az mi sie jeść nie chce ..
    Co to jest za swiat ...co to za dzieci ?
    Musialam sie wygadac , wiem ze to nie na temat ale musialam ...
    WERON77IKA

Strona 1 z 51 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów