Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72
Like Tree2Lubią to

Wątek: Po raz pierwszy( i ostatni)

Awatar marmona84
    marmona84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Red face Po raz pierwszy( i ostatni)

Witam wszystkich, jestem tu z wami od miesiąca,czytam, czytam wasze wątki i to wy mnie zmobilozowaliście do pracy na sobą
    Mam na imie Monika, lat 28 szcześliwa żona i mam dwóch chłopców (3,9),ale gdzieś mi czegoś brakuje...
    Od zawsze byłam niejadkiem(nie pije mleka, nie jem bananów, pomidorów,mijonezu itp) ha....wiec gdzie jest problem
    Przed pierwszą ciążą ważyłam 47 kg....ach to były czasy...w cąży przybyło 27=74 i tak zostało...druga ciąża problemy hormonalne,2-letnie starania o dzidziusia+7=81 ,pózniej coś tam spadło ale co spadło to dojadłam...i tak jakoś leciało. Nienormowany czas pracy, robił swoje,wracałam o 19 głodna strasznie wieć kolacyjki ok 20-21 i z talerzykiem do łóżeczka...
    Ale pewnego dnia (04.12.11) powiedziałam DOŚĆ!!!...co oczywiście zostało skrytykowane przez mojego M i usłyszałam "ciekawe jak długo"...ale to mi dało jeszcze wieszego kopa i powiedziałam ja Ci jeszcze pokaże.To jest moja pierwsza walka z nadmierem i mam nadzieję że ostatnia bo jestem dosć silna i zaparta więc myśle że dam radę, ale wiedomo że każdy ma czasem gorsze dni...i wtedy liczę na Wasze wsparcie...
    W marcu mam imprezę rodzinną w sierpniu ide na wesele wiec nie ukrywam że to też mnie mobilizuje, ale przedewszystkim robie to dla siebie i o tym trzeba pamiętać, chce wkońcu spojrzeć w lustro i nie widziec podwójnej brody, duużego brzuszka jak kobieta w cąży i poprostu poczuć sie lekko...
    Mam nadzieje że mnie wspomożecie bo czasmi mam takie doły i totalnego lenia że nic mie sie nie chce...
    Ale zawsze sobie powtarzam głoa do góry i będzie dobrze...skoro inni moga to ja też.
    Ostatnio edytowane przez marmona84 ; 12-01-2012 o 13:20 Powód: błąd ort
    Start 04.12.11

Meta...???
    WARTO GONIĆ MARZENIA...
    Tutaj jestem-------->Po raz pierwszy( i ostatni)

kinix21 Guest

Domyślnie Odp: Po raz pierwszy( i ostatni)

Cytat Zamieszczone przez marmona84 Zobacz posta
    powiedziałam ja Ci jeszcze pokaże.
    to zawsze najlepszy motywator będę zaglądać i dopingować

Awatar Weronika77
    Weronika77 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Takie jedno blokowisko w Gliwicach :)

Witaj na forum ..
    Tak jakbym o sobie czytała ..tylko nieststy ja nie jestem silna i za szybko sie poddaje
    Bede Cie wspierac z całych sił
    WERON77IKA
    [url=https://forum.jestemfit.pl/xxl-20-kg-i-wiecej/12045-wydostac-sie-z-blednego-kola-pomoze-ktos-6.html] Mój wątek: Jak wydostać się z błędnego koła???[/url

Duumpling Guest

Dasz radę na pewno widać, że masz dużą motywację, tylko nie możesz sie poddać przy pierwszych trudnościach a będzie dobrze

trzymam kciuki :*

Awatar nala345
    nala345 jest nieaktywny Znany na forum

Witaj marmona
    Widzę już ładny spadek wagi u ciebie od grudnia Gratuluję i życzę dalszych sukcesów w walce z nadprogramowymi kg.
    Będę do ciebie zaglądać i wspierać jeśli będzie potrzeba, pozdrawiam i życzę spokojnej nocki

Awatar Martiini
    Martiini jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Olsztyn

To ja jeszcze raz - podziwiam za brak słodyczy.
    To interesujące jak brak wiary innych w nas powoduje, że bardziej wierzymy w siebie...

Awatar annia
    annia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hamilton

Gratuluje spadku..Witam ja tez zagladnelam

Pamietaj ze pierwszy raz znacznie latwiej sie odchudzac niz nastepy i nastepny.....wiec nie zawal tego....my ci w tym pomozemy wiec bedziemy zagladac i dawac kopniaki jak potrzeba.....

Awatar marmona84
    Mieszka w
    Koszalin

Hej , dziękuje że jesteście!!! Tak spadek jest ale szczerze powiem że nic z tego po sobie nie widze chyba tylko sama woda zeszła, bo jak patrze w lustro to mi sie odechciewa, wszystkie fałdki na swoim miejscu
    Motywacje miałam dużą ale coś z dnia na dzień czuje spadek...(motywacji)
    Chyba za dużo oczekuje, i jeszcze to obsesyjne wchodzenie na wagę, mogłabym ważyć sie codziennie, ale już sie powstrzymuję...chyba ją schowam.
    Zmykam, bo zaczynam dzisiaj sesję, cięzko bedzie bo nic sie nie uczyłam...trzymajcie kciuku
    Miłego dnia!!!
    Start 04.12.11

Meta...???
    WARTO GONIĆ MARZENIA...

Awatar nala345
    nala345 jest nieaktywny Znany na forum

też tak mam z tą wagą, że włażę kilka razy dziennie
    Co do spadku motywacji to ślę mocnego kopniaka motywującego;P aaa i trzymam kciuki za pomyślnie zdaną sesję, co studiujesz?

Awatar marmona84
    Mieszka w
    Koszalin

Cytat Zamieszczone przez nala345 Zobacz posta
    też tak mam z tą wagą, że włażę kilka razy dziennie
    Co do spadku motywacji to ślę mocnego kopniaka motywującego;P aaa i trzymam kciuki za pomyślnie zdaną sesję, co studiujesz?
    Niestety nie studjuję bo na liceum zakończyła się moja edukecja Ale postamowiłam to zmienić i zaocznie robię kosmetologie
    Należy mi się dzisiaj lanie...waga stoi, nic a nic sie nie rusza...wiec na pocieszenie zjadłam 2 kawałki szerlotki którą wczoraj upiekłam, dołożyłam do tego kilka frytek i jest jeszcze większa masakra, bo teraz mam wyrzuty sumienia,tyle mojej pracy...ale już mie sie chyba nie chce...po co to wszystko jak efektów nie widać?
    Start 04.12.11

Meta...???
    WARTO GONIĆ MARZENIA...

Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów