hej Ula
Białkowo było nienagannie, poprostu nie było Qpki
Ale, nie martwi mnie to , bo dzis już wszystko w normie, musze poprostu jeść wiecej błonnika i troszke wiecej pić wody.
Dziś zobaczyłam na wadze spadek!! minimalny coprawda , ale strasznie mnie to nakreciło na dalszą walkę
Waga 120,1czyli prawie kilogram mniej niz wczoraj
Cudnie,
wspaniałe uczucie satysfakcji
Sniadanie udane. Popołudniu wyjerzdzam , wiec na rowerek nie bedzie czasu, ale to nic, przy Dukanie można sobie dzień cwiczen odpuścić..
Nie wiem czy znajde czas , żeby Was odwiedzić.... wiec MIłego i udanego dietkowo dzionka Wam życzę
---------- Wiadomość dodana o 08:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:38 ----------
Masz rację Dagus, nie wiem czy wytrzymam te 2 tygodnie.. Mogłabym pewnie na siłę wytrzymać, bo jestem zdesperowana, kregosłup daje mi we znaki, musze schudnąć 10 kg w miarę szybko, żeby go odciązyć, pozniej mogę wolniej chudnąć.
To dobry pomysł 1 dzień proteiny, ,1 dzień warzywa i proteiny, nawet chyba dla m nie zdrowsze, bo wydaje mi się,że nie dostanę najbliższej @, ale poki nie jestem niczego pewna, to Dukam dalej...
Pomoż Daguś , Pomóż, bo niby mi się wydaje, że wiem sporo o Dukanie, ale zawsze lepiej miec obok kogoś kto zna się lepiej
---------- Wiadomość dodana o 09:10 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 08:51 ----------
W moim przypadku to wina masakrycznie nierwypoziomowanej podłogi pod płytkami, niedawno się przeprowadzlismy i trudno mi było wyczuc w ktorym miejscu mam się wazyc zeby zobaczyc prawdęale teraz juz na szczeście wiem gdzie
mam taką swoją płyteczke pcv w łazience :d ważyłam na niej, proszki cykier mąke i jest już sprawdzona i pewna.. teraz stawiam wagę tylko na tej płytce
Wiem ,że to o zdrowie chodzi głownie w tym naszym postanowieniu, ale wiesz Basia jak to jest, jak widzimy lecące na łeb , na szyje kg to , aż chce nam się coś robic ze sobą
Pierwszą ciażę tardzo dbałam o to , żeby jeść bardzo zdrowo, nie odchudzać się ale zdrowo jeść i przytyłam w ciąży tylko 7 kg, zaczęłam tyc dopiero w 6 miesiącu. Teraz mój synek ma niecałe 4 latka, i bardzo chcielibyśmy by miał rodzeństwo...
Drugą ciążę poroniłam... przyszło załamanie i przybrałam na wadze w bardzo kródkim czasie ok 6 kg... i pewnie brnęła bym w ten koszmar dalej, gdyby nie zaczął mnie budzic bol kręgosłupa... Muszę schudnąć..
Wczoraj ogladałam program chyba na tvn Style, o otyłości w Anglii i o opaskach na żoładek.. Zatanawiam się czy robią coś takiego w polsce?? Ile to kosztuje?? A może nawet w skrajnych przypadkach refundują taki zabieg??
CZlowiek jak jest w desperacji chwyta się różnych pomysłów..