to i ja pożyczę kolorowych snów
i coooo od jutra wskakujemy na nasze rumaki wieszaki stojaki ?![]()
to i ja pożyczę kolorowych snów
i coooo od jutra wskakujemy na nasze rumaki wieszaki stojaki ?![]()
jak tam dzionek mija ?
ja już swój odkurzyłam 35 minut a może i wieczorem się jeszcze skuszę
miłego
Dzisiaj jeszcze nie uzywalam rowerka,ale za chwileczke za momencik mam zamiar zaliczyc jakas piateczke...na poczatek ta skromnie,ale dla mnie to i tak wielki wysilek.Obiadek ugotowany i pewnie najpierw go skonsumuje ,po to zeby za chwil kilka zgubic chociaz 100kalorii....zawsze to cos.
A dzisiaj zaserwuje sobie mielońca z indyka 2 male ziemniaczki i lyzka kapustki kwaszonej ugotowanej i zaprawionej cebulka na lyzce oleju.....zapach w calym domku.
Milej niedzieli wszystkim zycze .....
Chcialam jeszcze dodac ,ze nie spalam dzisiejszej nocy do 4,00 nad ranem ,a jak juz oko przytulilam do poduchy to obudzilam sie dokladnie o 5,10 i tak ciagne ten dzisiejszy zywot-ciekawe kiedy padne.
Ostatnio edytowane przez milenan ; 30-09-2012 o 14:06
MILENKA ZAPRASZA
"Jedni są wiecznie młodzi,drudzy wiecznie starzy......
To kwestia charakteru, a nie kalendarzy"J.Sztaudynger
milena to masakra taka nie przespana nocka
ja zaraz maślankę muszę wyjąć z lodówki bo do dziśi będę zapijała
![]()
teraz zmykam z chłopcami na rower, bo na plac ciągną a taaaaaaaaaaaaak mi się nie chce, nie lubię niedzieli, wolę w tygodniu na takie wyjścia, ale wczoraj nawaliłam więc dziś obiecałam
.....no trudno slowo sie rzeklo i juz ...trzeba zasuwac na rowerek.Ja bym sie cieszyla jakbym miala towarzystwo na rowerku na swiezym powietrzu....niestety slubas to nygus przeokrutny-preferuje tylko pilota w łapie i lezenie byczkiem na tapczanie......ale on moze ma 78 chyba kilosow i sie pyszni......To co ja biedna "kruszynka" moge powiedziec ...siedziec cicho i tyle.
Sylwko milego spedzenia czasu zycze na swiezym powietrzu.
Acha jeszcze najwazniejsze nastepna piateczka za mna z tylu i tylko 100kalorii:a jam mokra ,,,,mokrusienka -zaraz ide pod prysznic.Ale najpierw jeszcze suwaczek fitnes poprawie zawsze to mile dla oka widziec taka malenka nawet zmiane .....zwazywszy zem jeszcze chora kobieta jezdem
---------- Wiadomość dodana o 14:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 13:31 ----------
Juz mam piasek w oczach i oczy czerwone jak u kroliczka angorki......
Ostatnio edytowane przez milenan ; 30-09-2012 o 13:37
MILENKA ZAPRASZA
i jak tam milena udało się do wieczorka przetrwać ?
brawo za rower
ja tak tylko rekreacyjnie na rowerze jeżdżę, nawet spocona nie jestem, bo kolana nie pozwalają
a z maluchami sama przyjemność rowerkowaćzwłaszcza że mój 3,5 latek naumiał się na 2 kołach ! <DUMNA ŻE HEJ ! >
ale nie lubię placów zabaw, spacerów w niedzielę, ale skończyło się na wizycie u siostry, na rowerze oczywiście
kolorowych
I ja bym pojeździła na świeżym powietrzu.....tylko jest problem-nie mam roweruTak nam się ze ślubnym marzą rowery,ale wiesz jak u nas jest.Brakuje kasy,na spełnienie tego marzenia........może za rok............może.
---------- Wiadomość dodana o 23:13 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 23:10 ----------
milenko nie ilośc ważna,ale systematyczność i o tym pamiętaj.Poza tym szaleć za bardzo nie możesz,bo problem z kolanami będzie.Mam nadzieję,że dzisiaj odeśpisz wczorajszą noc.
No to powiem Wam dziewczynki ,ze pospalam dziesiejszej nocy.Jak sie polozylam o 21,20 to do samego rańca do7 z minutami spalam .Mialam jedynie dwa wyjscia do WC jakoby ta lunatyczka szlam i na powrot w kimonko....wyspana jestem i zadowolona.
A dzisiaj u nas pada deszcz ....zaraz smutno sie zrobilo i tak szaro.Ale z kolei deszczyk jest bardzo potrzebny i nic juz nie mowie.
Zaraz tez wskakuje na mojego rumaka i piąteczkę chce zaliczyc.....tak pomalenku i sobie nazbieram kilometrow.
Nic na sile wiem o tym doskonale........
Milego popoludnia zycze dziewczynki.
[I]Rowerek zaliczony....suwaczek zaraz poprawie,ale ciezko to wszystko mi idzie,ale idzie .......[/I]
Ostatnio edytowane przez milenan ; 01-10-2012 o 15:31
MILENKA ZAPRASZA
tak jest ważne że idziebrawo za mobilizację systematyczność i chęci
pzodrawiam