Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 72
Like Tree2Lubią to

Wątek: . . . . Odchudzanie na WYMIAR =) . . . .

Awatar Dagus
    Dagus jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie . . . . Odchudzanie na WYMIAR =) . . . .

Wracam po raz kolejny - na szczescie dla mnie nie po 3,4 czy 6 miesiacach..jak zawsze wracalam z waga wyzsza niz zawsze =)

Motywacją jest moj wlasny slub w sierpniu=) niektorzy pomysla - "to sie szybko do diety zabralas"..ale ja z moja waga walcze juz ponad 13 lat i zawsze przegrywalam..ale co bylo to bylo i nie ma co do tego wracac.

Czemu odchudzanie na wymiar...bo po 13 latach stawania na wadze wiem ze jest wredna zolza ktora dziala w zaleznosci od tego jaki "ona" ma dzien...

A centymetr byl zawsze moim "najlepszym przyjacielem" nawet jak waga stala to on pokazywal mniej =)

Moj plan...hmmm jeszcze go nie ulozylam ale pewnie bede robic to co robilam od stycznia do kwietnia wejde w swoja wlasna diete dzieki ktorej chudlam i nie bylam glodna, moglam czasem pogrzeszyc, zjesc czekoalde, loda, pizze..itp. Kazdy dla siebie musi wybrac wlasny sposob odzywiania, wiedziec co mu szkodzi a co pomaga chudnac =) Dlatego na wlasnym przykladzie wiem ze nie obejdzie sie bez cwiczen...Sprzet jeszcze calkiem nie okryl sie kurzem a do tego co mam zamierzam dokupic hula hoop..narazie kupie takie dla dzieci i tylko je obciaze ryzem bo nie wiem czy wogole potrafie nim krecic wiec nie bede sie pakowac w wieksze wydatki =)

Narazie bede gonic suwaczek 95.3 ===> 92,7 i centymetry =)

W kazdy czwartek bede sie mierzyc =) a dzis czwartek wiec lece sie zmierzyc...

aaaa i Dagus jestem

---------- Wiadomość dodana o 08:28 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 07:39 ----------

Moje wymiary

Styczen 02. (waga 97,2):
    Biust: 117
    Pod biustem: 100
    Talia: 103
    Pepek: 110
    Biodra: 106
    udo: 60

Styczen 26 (waga 94,9):
    Biust: 116
    Pod B: 98
    Talia: 99
    biodra: 106
    Udo: 57

Luty 23. (waga 94,5):
    Biust: 113
    Pod B: 97
    Talia: 96
    Pepek: 109
    biodra: 105

Marzec 29. (waga 93,4):
    Biust: 113
    Pod B: 96
    Talia: 96
    Pepek: 104
    biodra: 105

Maj 10. (waga 95,3):
    Biust: 114
    Pod B: 100
    Talia: 99
    biodra: 107

Troche przybylo...ale bedzie lepiej od dzis

Sniadanie:
    Tost: 2 kromki chleba+ser+szynka...+kawa z mlekiem i slodzikiem...wiem wiem..nie za dobrze...ale 3majcie kciuki

Kobiety z natury są aniołami,ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle...
    Dagusiowe wieczne zmagania..---->. . . . Odchudzanie na WYMIAR =) . . . .

Patrycja_87 Guest

Domyślnie Odp: . . . . Odchudzanie na WYMIAR =) . . . .

ja także walcze pare dobrych lat z kg i co roku mam ich jakoś coraz więcej:P
    Masz super motywację- podobno ślub jest tylko raz w życiu:P (chociaż w dzisiejszych czasach różnie bywa)
    A dokładniej na czym polega ta twoja dieta przy której chudniesz? Jakieś przykładowe menu?

ja zaczełam 2 tyg temu więc niewiele wcześniej od ciebie i też datę "ważenia" przypada mi w każdy czwartek. To może razem powalczymy?

nikitka75 Guest

hej Dagus :-) trzymam mocno kciuki, a wymiary mamy bardzo podobne, jej jak ja marzę o zgubieniu tego brzucha ...

Awatar marmona84
    marmona84 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Koszalin

Dziewczyne to nie gadac tyle tylko do roboty, a efekty same przyjdą"_
    Zyczę powodznia i będę wpadać
    Start 04.12.11

Meta...???
    WARTO GONIĆ MARZENIA...
    Tutaj jestem-------->Po raz pierwszy( i ostatni)

Awatar Dagus

Hello=)

Nie chcialam przypelzac tutaj ze złymi wiesciami=)

Zaczelam od piatku: (pracuje na nocki wiec sie nie dziwcie ze jem po 22=)

22.00 kawa z mlekiem i slodzikiem
    00.10 szynka+jajko + zielona herbata
    2.30 jogurt 0%+zielona herbata
    4.30 jogurt jw
    7.30 - 8.30 Orbitrek 20min + rowerek 20 + cwiczenia brzuszki,rozciaganie. Tam na dobry poczatek. + balsamowanie z masazem
    10.00: chorizo na patelni z cebulka (odsaczylam tluszcz + 1 tost (50kcal) + woda

Sobota:
    22.00 woda imbirowa + kawa z mlekiem + 2 tosty z szynka,
    00.05 salatka: salata lodowa+mlode liscie szpinaku+ male avocado+ 2 jajka na twardo + 2 male pomidorki+ cebulka + pol czerwonej papryki + szynka drobiowa. + zielona herbata,
    2.30 reszta salatki + herbata
    4.30 banan+ 100gram jogurtu 0% + zieolona herbata

i uwaga poszlam dzis biegac!
    Bieg: 5 min rozgrzewki + 8 cykli biegu przez 1 minute przeplatane marszem 1min 30 sek + 5 minut marszu razem okolo 30 minut jak wrocilam do domu do wsiadlam na rowerek i dopedalowalam 20 minut=)
    + balsamowanie z masazem.
    10.00 salatka z lodwej salaty + szpinak + pol gotowanego brokula + trcohe chorizo z patelni, cebula czerwona papryka ufff=)

To raport zdany=)

Patrycjo ciesze sie ze do mnie zajrzalas i super ze chcesz zgubic tluszczyk Jak widzisz moje menu ja dopasowalam pod siebie, mozna by powiedziec metoda prob i bledow bo np kiedys do salatki do pracy dawalam makaron...ryz..zamiast szynki czy jajka ale od tego to mi waga stala...Ja uwielbiam chleb ale zamiast bialego czy z zairnem wybralam chleb ktory jest bez tluszczu...czasem jadam razowy ale bez ziaren i ograniczam sie tylko do 2 kromek dziennie ktore staram sie zjesc rano. Jak sie odchudzam to omijam maselko...ktore bardzo bardzo lubie szczegolnie z chlebem zamiast czekolady i ciastek kupuje czekoladowe musy ale takie ktore maja nie wiecej niz 60 kcal, a jak juz mam napad to robie sobie gorzkie kakao tak okolo 0.75l mleka + slodzik, czasem cynamon, galka itp Ale jak mowilam wczesniej kazdy menu musi do siebie dostowac i porcje tez moze dla ciebie makarony, ryz, ziemniaki w mundurkach nie beda problemem ale jak jest to twoja pierwsza dieta to raczej odstawiaj je powoli =) a cwiczysz cos?? moze jutro na basen pojade

Nikitko mowisz ze wymiary mamy podobne?? a co z waga...moja jest 20 kg wieksza...ale wiesz fajnie jest miec swiadomosc ze sie wyglada jak 75kg dalej mysle nad zakupem hula hop moze twoje dzieciaki maja to przecwiczysz czy cos pomaga z faldkami

Marmona ja sie wzielam mam nadzieje ze kolejny wyjazd do polski nie przystopuje mojej diety po powrocie

Aha..zapisalam sie na basen...w sumie to moj chce bo jemu nie wolno biegac itp..wiec jutro mamy zamiar jechac =) jest tak blisko nas ze nawet suszyc sie nie bedzie trzeba;P a ja kocham nurkowac=))) ale poplywam tez troche=) nawet lepiej dla mnie bo po dzisiejszych biegacch to czuje lydki jak nigdy...kto by powiedzial ze ruch, cwiczenia na powietrzu sa "inne" niz na orbim i rowerku stacjonarnym...ja bym nigdy nie powiedziala a dzis sama sie przekonalam =)

p.s az sie boje dzis wstawac o 21...

Kobiety z natury są aniołami,ale kiedy połamie im się skrzydła przychodzi im latać na miotle...

Awatar Kasiula81
    Kasiula81 jest nieaktywny Znany na forum

Daguś walczymy nie dajemy się !!
    Będziesz piekna panna młoda Jak nie , jak TAK
    Suwaczek moj prawie aktualny ;p 1,5 kilo wiecej , ale nie zmieniam go , bo to na bank woda, strasznie dużo piję gazowanego ostatnio, przez te upały
    Bo u nas w PL upały , nie to co u Ciebie w UK deszcz
    MIłego dzionka, !
    Wytrwałości !
    MÓJ MAŁY CUD MA JUŻ 8 MIESIĘCY
    NA DIECIE OD 1.IV.2010
    ]
    MOJA WALKA -->
    Bezradność... - Część 1

Awatar Dagus

grrrrr....nie przypominaj mi o deszczu wyjatkowo wczoraj i dzis swieci slonce i tylko pare kropel spadlo...ale ofkors ja musze pracowac a w czwartek i srode jak mam wolne pewnie bedzie grad...deszcz padac....nic tylko sie cieszyc i rece zacierac z nudow a to slonce dzis mnie do biegania zmotywowalo

Awatar ankataka
    ankataka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    zielona góra

Talking Odp: . . . . Odchudzanie na WYMIAR =) . . . .

jakie to życie niesprawiedliwe.... u mnie wagi trochę w dól a wymiary w ogóle... ;/
    najchętniej to wiesz... pstryknęła bym palcami i żeby było po wszystkim z wagą 69 na liczniku, hehehe
    ....jak to dobrze pomarzyć...

Awatar Dagus

hehe a jak bys tak pstrykala to pstryknij tez dla mnie jesli moge prosic

ale serio nic ci w obwodach nie spada??

Awatar ankataka
    ankataka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    zielona góra

nic a nic ;/
    no na siłę centymetr ale w cyckach- to akurat nie jest powód do dumy... ;/

Strona 1 z 8 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów