Witam nie zginęłam tylko pojechałam na wycieczkę w Alpy Austriackie. Było po tym moim przeziębieniu ciężko ale dałam jakoś radę. Zwiedziliśmy duzo cudnych miejsc ale podejścia pod gorę mnie wykończyły:cry:
Wersja do druku
Witam nie zginęłam tylko pojechałam na wycieczkę w Alpy Austriackie. Było po tym moim przeziębieniu ciężko ale dałam jakoś radę. Zwiedziliśmy duzo cudnych miejsc ale podejścia pod gorę mnie wykończyły:cry:
No to kochana dotleniłaś płuca na takich marszach w Alpach .
Spokojnego wieczoru i wypoczywaj teraz.
Cudownych ,Rodzinnych Świąt Wielkanocnych
https://d-art.ppstatic.pl/kadry/k/r/...4ff_o_full.jpg
Krysiu a Ciebie znowu jakieś obowiązki przygniotły ,nic u siebie nie piszesz ?
Pozdrowienia zostawiam i miłego dnia życzę.
Witam jestem, kręcę się cały czas w kółko.
Waga 105 cukier 111
Przed świętach byłam na wycieczce Austrii a właściwie to w Austriackich Alpach.Przepiękne tereny, dużo zwiedzania i wszędzie pod górkę:mdr:
Krysiu co tam porabiałaś jak cię nie było ?
To że byłaś na wycieczce to wiem ,ale to było dawno.
Mam nadzieję że deszcz dotarł wreszcie do Ciebie a jak jeszcze nie to właśnie jest zapowiadany i zimnica przy okazji też.
Jak ogródek się ma bo moje tulipany diabli wzięli już a tak cudnie kwitły ,teraz bzy kwitną i serduszka .
Widziałam już pąki kwiatowe na krzewuszce więc lada dzień zakwitnie .
Pozdrowienia zostawiam i spokojnej nocy życzę.
Adziu witaj,ogród mój musi sobie poradzić trochę sam:mdr:to znaczy ja tylko z doskoku i tam gdzie najbardziej widać.
Dziś posadziłam kupione w tamtym tygodniu kwiaty i trochę poplewiłam , zimnica niestety mnie wygoniła do domu.
Deszczu u nas było bardzo malutko i ziemia sucha zdało by się podlać wszystko tylko do stania z wężem nie było chętnego:mdr:
Załącznik 44595
Załącznik 44592
pierwiosnek
Załącznik 44593
serduszka
Załącznik 44594
głóg dwuszyjkowy
Waga moją wariuje co mi spadnie to do góry, muszę coś zmienić tylko na razie nie wiem co :cry:
Przez deszczową pogodę siedzę na tyłku i szydełkuję,właśnie skończyłam sukieneczkę,robię czapeczkę i zostaną mi buciki.Muszę do czerwca skończyć bo 13 cerwca wyjeżdżam na dwa tygodnie i nie będzie już czasu na dokończenie pracy.
Załącznik 44664
Piękna sukienusia dla wnusi.
A gdzie to wyjeżdżasz ?
Mam nadzieje ze wreszcie u Ciebie podlało ?
Miłego wieczoru życzę.