Postanowiłam założyć własny wątek ,bo w grupie będzie mi łatwiej się kontrolować.
Wstyd mi będzie podjadać.Wybrałam dietę Mż ,postanowiłam jeść trzy posiłki i dwie przegryzki w ciągu dnia.
Teraz napiszę coś o sobie;jestem z małej miejscowości w województwie lubuskim,mam piątkę prawie dorosłych dzieci/27,25,22,19,16 lat/i to najwyższa pora wziąść się za siebie.Będę bardzo zadowolona jak ktoś zmagający się jak ja bedzie mnie wspierał i doradzał.
do usłyszenia.
Jak mam zrobić link do mojej strony,bo jestem ciemna.
.jestem tutaj.
---------- Wiadomość dodana 14-05-2012 o 19:51 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 13-05-2012 o 21:43 ----------
Witam,postanowiłam sobie zapisywać co zjadłam w ciągu dnia;
Śniadanie;
-2 jajka na miękko
-1 kromka chleba żytniego[własny wypiek]
-2 łyżeczki majonezu
-kawa z mlekiem
II Śniadanie
-pomarańcz
Obiad
-2 ziemniaczki ,kotlet z piersi kurczaka,surówka z kapusty pekińskiej
Podwieczorek
-maleńka babeczka
-kawa z mlekiem
Kolacja
-plaster białego sera z jogurtem naturalnymi szczypiorkiem.
Mało tylko dziś wypiłam wody bo byłam zaganiana.[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Wiadomość dodana 15-05-2012 o 14:27 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 14-05-2012 o 19:51 -------
---------- Wiadomość dodana 16-05-2012 o 08:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 15-05-2012 o 14:27 ----------
Witam,zimno się zrobiło a deszczu jak nie było tak nie ma.
Wczoraj byłam na zebraniu u mojej najmłodszej latorośli i się okazało że kawaler nie przykłada sie do nauki jak obiecywał i czeka na niego niestety zawodówka jak nie poprawi ocen.A najlepsze że on sie w ogóle tym nie przejął.