21Lubią to
-
Odp: wylaszczyć się do 30-tki;)
staram się jeść kolację w okolicach 18, jeśli chodzi o diety to ja jestem stara weteranka i w teorii jestem całkiem dobra, gorzej z praktyką
kiedyś się odchudzałam i potem w miarę się trzymałam w okolicach 60kg ale jak zaczęłam starania o 1 ciążę to odpuściłam a że trwało to prawie rok więc w tym czasie troszkę mi się przytyło, potem ciąża(jakieś 25 na plus:/), po niej zostało mi 10kg nadwagi, której w 2 lata się nie pozbyłam i druga ciąża(znowu 23na plusie) i stąd taki wynik jak jest
czasem ciężko jest wieczorem, bo mój mąż dopiero o 20 je kolację, często lubi jeszcze coś słodkiego czy jakiś popcorn wsunąć i to kusi, ale jak już to zjadam jabłko, zawsze to mniejsze zło
---------- Wiadomość dodana 26-05-2012 o 14:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 25-05-2012 o 15:07 ----------
właśnie zjadłam tortelini serowe ugotowane z warzywami, pycha
, kalorii nie ma mało ale w nie dużych ilosciach to nic nie zaszkodzi
ale za to słodyczy nie tykam od tygodnia
-
wczoraj nie było zbyt dietetycznie (2217kcal) ale moja waga była dla mnie dziś mega łaskawa 79.7kg!!nie wiem jakim cudem bo tylko cudem to się udało
dziś już się trzymam dietki
-
trzymaj się trzymaj i na cuda więcej nie licz
ładnie Ci idzie więc do przodu!!
super że słodycze odstawiłaś bo to nasza najgorsza zmora z którą chyba każdy tu walczy dobrze że ja na mojej diecie mam takie moje dozwolone słodkości i są całkiem całkiem inaczej bym oszalała pozdrowionka jak siostra już urodzi to pisz będziemy świętować
-
Jak wbrew wszelkim zasadom jest spadek - nie doszukujmy się powodu, tylko cieszmy 
A tak to ładnie, upragniona waga zbliża się wielkimi krokami 
No i zrobiłaś mi smaka na tortellini, chyba zrobię niedługo na obiad
-
-
Hej hej jak tam zostałaś już ciocią bo ja dziś rano
Jak dietkowanie idzie ?
-
witajcie
cieszę się że pomimo mojej nieobecności nie zapomniałyście o mnie
mam tera bo przejęłam też część obowiązków siostry która już ledwo ciągnie w tej ciąży, do tego moje 2 brzdące które wymagają opieki, ale dietę trzymam i nie mam zamiaru przestawać
w niedzielę synek ma chrzciny więc z czasem będzie teraz jeszcze ciężej bo trzeba coś przygotować a biorąc pod uwagę dwójkę maluchów to łatwo nie będzie
Agnessaaaa
już na cuda nie liczę i dzielnie się pilnuję
ja się staram unikać słodyczy bo często po jednym małym kawałku czegoś wpadałam w ciąg i kończyło się na dużej ilości....
la_libertad
cieszę się ze spadku i to bardzo
ja ostatnio często robię tortelini, gotuję je z warzywami(obowiązkowo szpinak daję) i to uwielbiam
Maria
dziękuję
nawet nie wiesz jak mnie ta siódemka cieszy, już dawno jej nie widziałam
wczoraj się zważyłam czy aby nie znikła, ale na szczęście nadal jest
-
-
hej
ja tak na szybciutko bo mam dużo roboty a mało czasu, imprezka super udana, jedzonko pyszne co się odbiło na mojej wadze a dokładniej na braku spadku... na szczęście 7 z przodu nadal jest
Agnessaaa
gratuluję zostania ciocią
u nas nadal dzidzi brak, dziś siostra poszła do szpitala bo jest tydzień po terminie ale na razie nie wiem czy będą wywoływać poród czy czekać
z racji tego mam jeszcze jej dzieci pod opieką, wprawdzie są już duze ale i tak mam więcej zajęć, dieta oczywiście obowiązuje nadal, choć te 2 dni to było bardzo niedietkowo, choć nie obżarłam się jakbym to dawniej zrobiła
-
witam witam w nowym tygodniu
i samych dietkowych dni życzę 
pewnie jeszcze chwilkę zaczekają a potem na wywołanie wezmą pewnie dzidzi dobrze w brzuchu co się będzie gdzieś ruszać
a Ty kochana dietkuj ładnie i obżerać się nie wolno bo lanie będzie a z dziećmi zajęć więcej - znam doskonale - ale i kalorii więcej spalisz
Pozdrowionka
Uprawnienia umieszczania postów