Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 56
Like Tree21Lubią to

Wątek: wylaszczyć się do 30-tki;)

Anezka_ jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: wylaszczyć się do 30-tki;)

staram się jeść kolację w okolicach 18, jeśli chodzi o diety to ja jestem stara weteranka i w teorii jestem całkiem dobra, gorzej z praktyką

kiedyś się odchudzałam i potem w miarę się trzymałam w okolicach 60kg ale jak zaczęłam starania o 1 ciążę to odpuściłam a że trwało to prawie rok więc w tym czasie troszkę mi się przytyło, potem ciąża(jakieś 25 na plus:/), po niej zostało mi 10kg nadwagi, której w 2 lata się nie pozbyłam i druga ciąża(znowu 23na plusie) i stąd taki wynik jak jest

czasem ciężko jest wieczorem, bo mój mąż dopiero o 20 je kolację, często lubi jeszcze coś słodkiego czy jakiś popcorn wsunąć i to kusi, ale jak już to zjadam jabłko, zawsze to mniejsze zło

---------- Wiadomość dodana 26-05-2012 o 14:16 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 25-05-2012 o 15:07 ----------

właśnie zjadłam tortelini serowe ugotowane z warzywami, pycha, kalorii nie ma mało ale w nie dużych ilosciach to nic nie zaszkodzi
    ale za to słodyczy nie tykam od tygodnia
    maria1200 lubi to.

wczoraj nie było zbyt dietetycznie (2217kcal) ale moja waga była dla mnie dziś mega łaskawa 79.7kg!!nie wiem jakim cudem bo tylko cudem to się udało

dziś już się trzymam dietki

Awatar Agnessaaa
    Agnessaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Katowice

trzymaj się trzymaj i na cuda więcej nie licz ładnie Ci idzie więc do przodu!!
    super że słodycze odstawiłaś bo to nasza najgorsza zmora z którą chyba każdy tu walczy dobrze że ja na mojej diecie mam takie moje dozwolone słodkości i są całkiem całkiem inaczej bym oszalała pozdrowionka jak siostra już urodzi to pisz będziemy świętować

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Jak wbrew wszelkim zasadom jest spadek - nie doszukujmy się powodu, tylko cieszmy
    A tak to ładnie, upragniona waga zbliża się wielkimi krokami

No i zrobiłaś mi smaka na tortellini, chyba zrobię niedługo na obiad
    maria1200 lubi to.

Awatar maria1200
    maria1200 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Witaj
    Gratuuuuuuuuuluję!!!!!!spadeczku
    i tak oto w siódemeczkach zagościłaś.........
    świetna robota kochana
    Pozdrawiam..............miłego dietkowego dnia............
    Nowa JA

Awatar Agnessaaa
    Mieszka w
    Katowice

Hej hej jak tam zostałaś już ciocią bo ja dziś rano
    Jak dietkowanie idzie ?

witajcie

cieszę się że pomimo mojej nieobecności nie zapomniałyście o mnie mam tera bo przejęłam też część obowiązków siostry która już ledwo ciągnie w tej ciąży, do tego moje 2 brzdące które wymagają opieki, ale dietę trzymam i nie mam zamiaru przestawaćw niedzielę synek ma chrzciny więc z czasem będzie teraz jeszcze ciężej bo trzeba coś przygotować a biorąc pod uwagę dwójkę maluchów to łatwo nie będzie

Agnessaaaa

już na cuda nie liczę i dzielnie się pilnuję
    ja się staram unikać słodyczy bo często po jednym małym kawałku czegoś wpadałam w ciąg i kończyło się na dużej ilości....
    la_libertad
    cieszę się ze spadku i to bardzo
    ja ostatnio często robię tortelini, gotuję je z warzywami(obowiązkowo szpinak daję) i to uwielbiam
    Maria
    dziękuję nawet nie wiesz jak mnie ta siódemka cieszy, już dawno jej nie widziałam wczoraj się zważyłam czy aby nie znikła, ale na szczęście nadal jest

Awatar maria1200
    maria1200 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Witaj
    udanych chrzcin;
    poczekamy poczekamy na ciebie--tak łatwo cię nie opuścimy
    Nowa JA

hej

ja tak na szybciutko bo mam dużo roboty a mało czasu, imprezka super udana, jedzonko pyszne co się odbiło na mojej wadze a dokładniej na braku spadku... na szczęście 7 z przodu nadal jest

Agnessaaa
    gratuluję zostania ciocią u nas nadal dzidzi brak, dziś siostra poszła do szpitala bo jest tydzień po terminie ale na razie nie wiem czy będą wywoływać poród czy czekać
    z racji tego mam jeszcze jej dzieci pod opieką, wprawdzie są już duze ale i tak mam więcej zajęć, dieta oczywiście obowiązuje nadal, choć te 2 dni to było bardzo niedietkowo, choć nie obżarłam się jakbym to dawniej zrobiła

Awatar Agnessaaa
    Mieszka w
    Katowice

witam witam w nowym tygodniu i samych dietkowych dni życzę
    pewnie jeszcze chwilkę zaczekają a potem na wywołanie wezmą pewnie dzidzi dobrze w brzuchu co się będzie gdzieś ruszać
    a Ty kochana dietkuj ładnie i obżerać się nie wolno bo lanie będzie a z dziećmi zajęć więcej - znam doskonale - ale i kalorii więcej spalisz
    Pozdrowionka
    Anezka_ lubi to.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów