Anezka, dobrze CI idzie, tak jak dziewczyny pisza - nei łam się! mimo upadków dasz rade, zobaczysz! powodzenia, 3mam kciukasy.
Anezka, dobrze CI idzie, tak jak dziewczyny pisza - nei łam się! mimo upadków dasz rade, zobaczysz! powodzenia, 3mam kciukasy.
Tygryska
dziękuję:*
staram się wrócić na właściwy tor i złapać tego powera co miałamw niedzielę znowu będzie trudny dzień bo robię torta synkowi na urodziny... ale postaram się na jednym kawałku poprzestać
no i do niedzieli dietka bez wyłamywania się
![]()
my urodzinki cory mamy zaplanowane na 18 sierpnia - na pewno zjem kawałek toru - bo zamawiamy nasz ulubiony ;D ale to dopiero za miesiac to nagrodzę się za tyle pracy ;D!
3maj sie, miłego dnia!
Witaj
Anezciu......do niedzieli kupa czasu,a jak się pięknie dietkuje cały tydzień to w niedziele można zaszaleć
przy torciku synusia--,tym bardziej że urodzinkowy.
Pięknie ci idzie ---tak trzymaj
hh------super---fajne,
nawet nie wiedziałam że takie są
pozdrawiam.........miłego dnia.........![]()
planuję taki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
30min ćwiczeń za mną potem jeszcze dołożę 30min hh, ale na razie nie da rady, mam dzień głoda i na kolację zostało mi 200kcal ale dam radę!!
---------- Wiadomość dodana o 19:45 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 14:39 ----------
dzień zakończony sukcesem, godzinka cwiczeń zaliczona a na koniec peeling kawowy i mleczko ujędrniające, już się czuję chudsza![]()