Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 149
Like Tree4Lubią to

Wątek: 30 lat życia - 30 kg nadwagi

Awatar dorinka
    dorinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Opole

Domyślnie Odp: 30 lat życia - 30 kg nadwagi

oj musze tu powrocic na dobre, ograniczam ostatnio jedzenie, nie smaruje maslem, jadam polowe ziemniakow unikam slodyczy, to narazie tyle, ale musze opracowac bardziej ambitny plan, bo przydaloby sie tak 2 kg miesiecznie chudnac to chyba jest wykonalne

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

No dzisiejszy dzien udany, jestem zadowolona, chyba wracam na własciwe tory. Odwiedziny jednak na tej stronie mobilizuja do dzialania , a zdjecia zamieszczone to juz wogole. Kiedys udało mi sie z Wami schudnac to i teraz sie musi udac. Pozdrawiam

Awatar Marhata
    Marhata jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Poznań

Dorinka życze powodzenia w walce z kg najtrudniejsze dla mnie są tez zawsze pierwsze dni potem oby juz tylko z górki

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

Marhata dzieki za odwiedzinki No pierwszy krok za mna..... moze tym razem sie uda, motywacje mam.
    Wiec ogłaszam ze wracam tu znowu, juz bez obijania i na dluzej....bo w koncu jak nie teraz to kiedy.
    Dawno temu sie udało z wami schudnac (ale wtedy zaczynalam z 76....schudlam na 64 i bylo przez rok tyle, pozniej ciaza i zostalo 90... potem nie wiem kiedy zrobilo sie 95 i tak sie bujalam przez 5 lat) ale teraz postanowilam znowu miec te 65 - tyle ubran jeszcze z tego czasu fajnych mam, ehhh.....

Awatar jeera86
    jeera86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    daleeko

Witaj Dorinka!! Pierwsze spadeczki masz juz za soba oby tylko tak dalej!! pozdrawiam
    Jeera 40kg balastu....

20.05.14 - III stopień otyłości
    21.06.14 - II stopień otyłości

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

No te spadeczki sa motywujace... nawet sie jesc odniechciewa, to chyba tez psychika dziala wreszcie przy odchudzaniu, bo zanim sie siegnie po czekoladke czy jakiegos paczka to czlowiek pomysli po co, skoro tak ladnie waga spada, szkoda to zniszczyc i juz sie paczka odniechciewa A ty bardziej sie ciecze ze spadeczkow bo na zaczelam sie odchudzac akurat w czasie przed miesiaczka, co zawsze akurat w tym okresie przewaznie byly wzrosty wagi, dopiero po miesiaczce lecialo, wiec powinno sobie powoli leciec. Tak bardzo bym chciala chudnac tak ok 2-3 kg na miesiac, mysle ze to chyba dobre tempo i naprawde wystarczy niewiele.
    Kalori nie licze (kiedys sie w to bawilam), teraz poprostu jem zamiast 3 kromek chleba to jedna, nie smaruje maslem, nie jem slodyczy i tak sie staram do 18 ostatni posilek (no chyba ze ide na noc do pracy ) i nie uzywam cukru. Pasowaloby jeszcze troche ruchu, ale nie moge sie cos zmobilizowac, ale trzeba bedzie zeby troche cialo ujedrnic - brzuch najgorszy, ale idealnego miec chyba nie bede.... no coz moja corcia jak sie urodzila wazyla ponad 4 kg wiec i sie brzuch rozciagnal tak sobie to tlumacze hihihi

Witam w piatkowy raneczek Na wadze 88.3 podoba mi sie.
    Ostatnio edytowane przez dorinka ; 14-12-2012 o 07:15

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

No to popisze sama ze soba, to mi tez dobrze robi
    na 2-gie sniadanie zjadlam banana z jogurtem, nabalsamowalam sie balsamem wyszczuplajaco-ujedrniajacym i uzylam pasa wibracyjnego na brzuch, bo galareta straszna.....

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Co tam będziesz pisać sama ze sobą możesz ze mną popisać?

Masz króliczka :P powiedź mi ile już ma latek? :P
    i załatwia się do kuwety :P bo moje 3 skarby na szczęście tak :P

Ja ciągle zapominam o balsamowaniu ale kupiłam plussz lady i jestem z niego zadowolona :P
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

PASZRotka, jak sie ciesze ze wpadłas w odwiedzinki
    Kroliczka mam od dwoch miesiecy, to byl prezent dla corci bo jakies zwierzatko chciala....my z mezem w sumie tez wybor padl na kroliczka, pojechalismy ogladac i byl jedyny w sklepie, kupilismy. Wg pani ze sklepu mial ok 8 tyg, ale mi sie wydaje ze starszy, ale jeszcze mlodziutki. Jest przekochany, w dwa dni sie oswoil i od poczatku zalatwial sie w jednym kaciku, a tydzien temu dostal wieksza klatke z kuwetka i tez zalapal o co chodzi bez problemu. Nie zdarzylo mu sie jeszcze za te dwa miesiace zeby zrobil jakas kupke poza klatka jak biega po mieszkaniu, nie gryzie, daje sie brac na rece i wogole jest przekochany a na imie ma ZAJĄC Wazy 1,2 kg jak narazie...
    A Twoj to baranek tak? Słodkie sa te baranki, ale chyba troszke duze rosna... A 3 kroliczki to juz wogole bajka..

Ja lubie balsam termoaktywny EVELINE.

Dzis caly dzien w pracy ale jedzenie wydaje mi sie ok, bez zadnego podjadania i chrupania. Ostatni posilek o 17, potem nie bylo czasu a o 20 jak jestem w domu to juz pozno.
    Ostatnio edytowane przez dorinka ; 16-12-2012 o 21:23

Awatar jeera86
    jeera86 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    daleeko

Dorinka GRATULUJE spadeczku!! Nic tak nie motywuje do diety jak wlasnie widac ze przynosi ona cel Milrgo dnia zycze!!
    Jeera 40kg balastu....

20.05.14 - III stopień otyłości
    21.06.14 - II stopień otyłości

Strona 11 z 15 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów