Strona 2 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 149
Like Tree4Lubią to

Wątek: 30 lat życia - 30 kg nadwagi

Awatar claudusieek007
    claudusieek007 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Lublin

Domyślnie Odp: 30 lat życia - 30 kg nadwagi

Hej jestem w podobnej sytuacji ciązowe kg. ale moja córcia ma 7 mc. więc moje kochane ciałko trochę młodsze :P
    Tylko ,że po ciąży zamiast gubić to się chodowało. Ale koniec , koniec trzeba się z tym rozprawić! W dzień porodu ważyłam 101 kg. o Teraz to boje się zważyć zrobie to na pewno do końca czerwca
    Życze powodzenia i oby jak najwięcej kg na minusie!!

Awatar BubblesDevere
    BubblesDevere jest nieaktywny Znany na forum

30 lat-piekny wiek.Happy birthday I zycze powodzenia w gubieniu kilogramow.

Jakby ktos mnie szukal to jestem tutaj:Bubbles Devere na diecie-ponad 80 kilo do wytopienia

Awatar annia
    annia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hamilton

No i jak dzis dzonek minal???////////////////
    .................................................. ...............

Awatar dorinka
    dorinka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Opole

Witam dziewczynki, dopiero teraz wrocilam z pracy, z dietka tak sobie - wszystko w biegu i byle cos zjesc bo zakretu dzis zlapac nie mozna bylo przez 12 h (oddzial szpitalny po ostrym dyzurze): na sniadanie serek wiejski +2 krmeczki chlebka(zeby na dluzej zapchac zoladek bo potem niewiadomo kiedy czas na jedzenie bedzie), potem jakis ziemniaczek z surowka,drozdzowka, w przelocie kilka paluszkow + kawa bez dodatkow i to tyle od 7 do 19, a po powrocie do domku dowiedzialam sie ze cora chora - 39,2 st C wiec z tego wszystkiego i na zaspokojenie wielkiego gloda zjadlam ciato z wczorajszych urodzin i zrobilo mi sie tak blogo.....
    Ale jutro dzien wolny wiec sie bardziej przypilnuje.

Dzieki Wam wszystkim za odwiedzinki, odrazu tak milej jak czlowiek ma wsparcie, i waga podobna i wiek, dzieciaczki, wiec mysle ze bedziemy mialy o czym pisac Czujcie sie jak u siebie hihi

Awatar dziudzia1983
    dziudzia1983 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    małopolska
    Wpisy na blogu
    5

No Dorinka, faktycznie jedzenie kiepskie miałaś w tej pracy, no ale jak czasu brak w pracy , wiem że czasem ciężko ale jutro już trzymam kciuki za ładne jedzonko!
    Tutaj jestem:https://forum.jestemfit.pl/chce-...wytrwam-9.html
    Tutaj byłam: Do zrzucenia co najmniej 20 parę kilo... - Grupy Wsparcia Dieta.pl
    Mój sukces: Z 93kg na 69kg Udało się raz uda się w końcu i drugi!

Awatar Munika79
    Munika79 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Rueil-malmaison
    Wpisy na blogu
    1

Czesc
    Ja tez tutaj zaczynalam w 2005 albo 2006.Pojawiam sie i znikam ale zawsze tutaj koncze.Wiekowo i wagowo to mamy podobnie,tylko ja mam syna 6,5 letniego i tak jak twoja corcia chodzi pozno spac.Lobuziaki Nie wiem jak Tobie ale mi jest bardzo ciezko zaczac od rana wszystko ok a pozniej zawsze jakas wpadka.I tak w kolko.Moje najwieksze osiagniecie to - 20kg z 95kg na 75kg dwa lata temu i utrzymywalam przez dlozszy czas a pozniej poszlo i nawet nie wiem kiedy waga pokazala 84kg.Teraz jest roznie raz spada a raz rosnie.Takie male jo-jo.Chcialabym zaczac biegac tylko brak mobilizacji takiego kopniaka na zachete Rowniez pracuje caly dzien i pozno wracam do domu i jak sie ze wszystkim wyrobie to juz jest pozno i nie chce mi sie nic.Moze razem jak bedziemy sie wspierac to latwiej nam pojdzie do przodu a waga w dol.
    Zycze powodzenia 3mam kciuki!!! I najwazniejsze Wszystkiego naj naj z okazji 30 urodzin!!!!Samych sukcesowi spenienia marzen!!!

Awatar annia
    annia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Hamilton

Zdrowka dla Dzieciaczka...........
    Kiepskie te jedzonko ale jutro nie ma sie zmiluj juz pozadnie dietkowac prosze........

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

No to Witam Was z samego rana, niestety mala nie dala dluzej pospac, a szkoda bo ja lubie spac

DZIUDZIA1983 - dzieki za kciukasy, pewnie pomoga
    MUNIKA79- patrzac na twoj suwaczek to i tak juz masz sukces w odchudzaniu(chyba ze masz te 84 kg co piszesz, bo troszke sie pogubilam. Z tym bieganiem to ja tez tak mam, ale jak co do czego to tysiac wymowek i zawsze cos na przeszkodzie.
    Annia - dzieki za zyczenia zdrowka, narazie wyglada na jakies przeziebienie ogolne, mnie tez cos kaszel trzyma i odczepic sie nie chce.

Zmykam na pozywne ale niskokaloryczne sniadanko pozdrawiam

Awatar melllodia
    melllodia jest nieaktywny Nowy na forum

czesc

u mnie wczoraj bez wpadki - po 18 już nic nie jadłam tylko woda

ja też nie mogę się zmobilizować na bieganie czy rower, ale mam orbitreka i dziś na nim poćwiczę,
    codziennie pilnuję by zabrać do pracy jedzenie, bo wcześniej cały dzień nic nie jadłam - rano tylko śniadania a później z 2 kawy
    za to wieczorem się napychałam i ciągle byłam głodna - teraz jak zjem rano ok.8-9 to później o 12 i 15 cos w parcy - jogurt serek czy owoce i wracam do domu na 18 - zostaje jakiś obiad - mięso gotowane z warzywami najczęściej i nie jestem już później głodna
    narazie tego się trzymam - choć chcę zrobić kilka dni protein, zobaczymy

pozdrawiam

Awatar dorinka
    Mieszka w
    Opole

Mellodia, ja tez bym tak chciala, tylko nieraz poprostu nie mam czasu, czasem dopiero w pracy udaje mi sie zjesc cos ok 12-13 a potem juz w biegu ok 16.... eh. A tak wogole to zaduzo jest tych dobrych rzeczy do jedzenia

Strona 2 z 15 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów