Witam i gratuluje wyniku Różnica jest niesamowita
Trzymam za Ciebie kciuki aby Ci się chciało tak jak Ci się nie chce
Witam i gratuluje wyniku Różnica jest niesamowita
Trzymam za Ciebie kciuki aby Ci się chciało tak jak Ci się nie chce
Hej, już prawie mija mi sesja, więc genralnie będę mogła się wziąc za siebie, bo zostanie mi tylko praca.
i tak nie dostanę urlopu bo generalnie to zaczynam dopiero przygodę z umową o prace.
Dieta lezy i kwiczy...
:>
Mała bierz sie za robote
albo chociaz trzymaj wage...
ja ostatnio dostałam sama od siebie kopa motywacyjnego
bo tak lazłam sobie spacerkiem i myslałam o tym ze to juz koniec chudniecia i zaczyna sie tycie...
po czym stwierdziłam ze przeciez wcale tak byc nie musi :-)
No i jakos tak wczoraj znowu sie zmobilizowałam i trzymałam ładnie przez cały dzien...
:-))) dzis kolejny... i narazie postawiłam sobie cel na niecałe dwa tygodnie bo w przyszłym tyg w czwartek wyjezdzam :-) na całe trzy tygodzienki.. oczywiscie z wagą i rowerem
ooo watek motywacyjny trzymam za słowo o kciuki tez trzymam mocno
ja tak jak deklarowałam, jestem ogarnięta, czego i Tobie życzę - kg a raczej gramy;p lecą, powoli, bo powoli ale spadają w dół!
kiss Mała!
kiss dziewuszki dobrze, że jesteście!
mam nadzieje, ze niedługo koszmar szkolny się skonczy!
tym czasem postawiłam na zdrowe odzywianie, a jak szkola się skończy to wracam do treningów ostrych!
Dziewczyny... przepraszam, że wtrącam się do Waszego wątku... chciałam Was zaprosić do akcji wakacyjnej, podczas której będziemy się wspierać, motywować, rywalizować (zdrowo) i gubić kilogramy (do końca sierpnia minimum 12 kg).
Dla niektórych takie akcje to dodatkowa mobilizacja (wiem po sobie)
szczegóły tutaj - > AKCJA - WAKACYJNE ODCHUDZANIE ... razem zgubimy przynajmniej 12 kg
zapraszam do wspólnego chudnięcia i dbania o siebie, pozdrawiam
MW gdzieś jest?
ej a Ty pamiętasz, że sushi za wygraną marcową spinkę basenową mi wisisz?
miłego dnia!
ps. może byśmy tak powtórzyły competition w lipcu, co?
przynajmniej wresxcie wiem kto wygrał
żyjesz MW? czy sesja ciebie wyssała na wiórek?
ta... bez sensu totalnie ........
znowu się najadlam na śniadanie, czy ja się kiedyś ogarnę?
MW ogarnij się w końcu bo wstyd!popatrz na Lejdi - da się, da!!! czas płynie a my ciągle w tym samym miejscu, a przecież tak nie wiele potrzeba!
buźki sexy lady!