miałaś się ogarnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie się włóczysz???????????????????????????????????????? ??????????????
miałaś się ogarnąć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gdzie się włóczysz???????????????????????????????????????? ??????????????
Już wróciłam z tułaczki, zostal tylko licencjat na wrzesień- takie mamy terminy.
Od dzisiaj startuje z dietą.
Wywalilam chleb, zostaje owsianka na śnaidanei, a dalej tylko warzywa i parowane.
waga 102... w @
---------- Wiadomość dodana o 06:55 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:39 ----------
w planach jeszcze kefiry i jogurty naturalne, muszę zrobić jakiś konkretny tydzień oczyszczania organizmu, macie jakieś pomyły na dania?
nareszcie!
MW moze jakas kuracje oczyszczajaca sobie zafunduj ja mam gdzies taka 10 czy 14 dniowa podese Ci pozniej jak znajde!
ok, czekam zatem!
własnie ugotowalam groszek na parze!
i lekką ilością masla zrobię z niego pureee
do tego swieża mięta prosto z ogródka MW.
:-)
z plecaiem sie ważyłas???
mam nadzieje ze po @ wroci do normy..
gratki za poranny rower Wymiataczko moja:P
gratki i oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
Witaj
mi na początku diety też było ciężko się 'ogarnąć', ale z czasem można sobie z tym poradzić, z dnia na dzień wiemy kiedy jesteśmy głodne i po czym szybciej, dlatego możemy wprowadzać zmiany w nasze jadłospisy
powodzenia
MW nie znalazłam tej diety:/oczyszczajacej!
buziaki i miłego dnia Łobuzie!
zaczęłam dojeżdżać do pracy na rowerże 33km w jedną stronę. Co to sie dzieje ! Oprócz tego dieta od 2dni daje radę