30 kg już za Toba, wspaniale.obys osiągnęla cel!
.................................................
30 kg już za Toba, wspaniale.obys osiągnęla cel!
.................................................
Następnym razem wybieram się do Ciebie z Tamarkiem na ciuszki jesli pozwolisz
a zapraszam Tamarek ma u mnie bluzke zarezerwowaną wiec pewnie niebawem sie pojawi
Witaj kajka - dotarłam do Ciebie z czego bardzo sie cieszę
zaraz zerknę na bazarek
dzięki za odwiedzinki i pamięć
a zapraszam fajne ciuchy ostatnio wystawiłyśmy
tfu tfu tfu aby nie zapeszyć ostatnio z dietą nieźle, nie mam napadów głodu ufff ....
Widze ze jakis nowy biznesik sie tu kreci Szkoda ze jestem tak daleko, bo bys mogla mnie jakos ubrac, ja to zmyslu ubraniowego nie mam zadnego
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
Wczoraj nawet się zarejestrowałam na szafie. No fajne macie tam ubrania. Mnie interesują tuniki. Chętnie bym coś u Was zamówiła. Przesyłka około 10 zł, tak?
W razie czego popytam Cię o stan danej rzeczy, ale pisałaś już, że macie same dobrze utrzymane rzeczy, więc tego się trzymam:-)
Rzeczy są właściwie jak nowe, przesyłka to zależy co kupisz i ile, wiadomo, ze kilka rzeczy to w jednej paczce, żeby było taniej im lzejsze rzeczy tym nizszy koszt wysylki, za cienkie ciuchy to nawet w około 6-8 PLN można się zmieścić ale im cięższe rzeczy tym gorzej. Koszt wysyłki ustalamy sobie indywidualnie. mogę zrobić dodatkowe foty rzeczy, które sobie wybierzesz, żeby je lepiej obejrzeć
---------- Wiadomość dodana o 12:39 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 12:39 ----------
Ostatnio paczuszkę do niemiec słałam więc damy radę jakby co :P
Hej
Zamówiłam u Ciebie przed chwilą niebieską tunikę, napisałam priva, ale masz skrzynkę zapchaną. Czy mogę całość zapłacić przy odbiorze? cena+koszt przesyłki, czy trzeba przelewem? Tak pytam, bo ja jak coś w necie zamawiam, to zawsze płacę przy odbiorze. Nie chce mi się wchodzić na moje konto bankowe ;p ale oczywiście jak trzeba, to trzeba;-)))
Kajko,
obejrzałam przed chwila Twoje zdjęcie profilowe na fb.
Opcji jest kilka:
a) waga Ci całkiem padła i pokazuje to co zapamiętała sprzed paru miesięcy,
b) dużo się ruszasz i bardzo malejesz a na wadze tego nie widać bo masz mięśnie zamiast sadełka,
c) ktoś w twoim domu sprawnie obrabia zdjęcia.
Wyglądasz super .
Tez chcę takie szare coś w które jesteś ubrana ...