166Lubią to
-
Odp: Kaja na MM - Część 3
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Odp: Kaja na MM - Część 2
To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
tak tak, slicznie wygladasz a jak zmienisz cyckonosz to bedzie pieknie:) wtedy beda piersi a nie górny brzuch:P sorry, ze sie wcinam, ale kiedys sprzedawalam bielizne i mam na tym punkcie fioła.. ale po za tym to i ja sie stalam odwazniejsza na kroktie kiecki, ale tylko koło domu:P
-
Ja po ciąży zmagałam się z powrotem do formy i bardzo pomógł mi ten kurs [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] zwróć uwagę na moduł odchudzanie.
Ostatnio edytowane przez DorotaT ; 05-07-2012 o 22:49
-
Ostatnia deska ratunku dla mnie to ten sklep co go Marta poleca ,byłam w naszych 2 niby z tymi biustonopodpowiadaczkami wydałam 400 zł i leżą i kwiczą ,nie dam rady w nich chodzić
kurna tak mnie wkurza że nie żałowałam pieniędzy i mało być lepiej a jest 1000 gorzej bo jak założę to obciera i boli i nawet wzięcie na przetrzymanie pt może muszę się przyzwyczaić nic nie pomogło ,wkurza mnie że dalej chodzę w tych byle jakich
ot musiałam się pożalić 
---------- Wiadomość dodana o 06:58 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 06:57 ----------
Dorota to podziel się kursem i będzie spokój .................................................. .................................................. ...
-
ja to jednak skąpiradło jestem z tymi biustonoszami :P
wszystko można przerobić u krawcowej a cyckonosza nie ... wiec cały czas sobie obiecuje, że jak schudnę ....
wspomnieć wypada, że dużą część cyckonoszy mam jeszcze sprzed 30 kg ... heh ... :P
-
Mi tam teściowa i cyckonosze przerabia
. Tzn. Miski nie zmieni ale na obwodzie to żaden problem
.
Właśnie jakiś miesiąc temu mi 3 przerabiała
.
-
obwód to wiem ... ale problem jest w miskach :P cycki latają jak żyd po pustym sklepie 
---------- Wiadomość dodana o 09:38 ---------- Poprzednia wiadomość dodana o 09:05 ----------
BubblesDevere no właśnie ja nie wiem jak to jest, że ja tak chudo wychodze na zdjęciach
może mój tłuszcz się mobilizuje i na czas pstrykania fotki się wsysa :P
tak ogólnie to ja już prawie wierze, że jestem chuda
gdyby nie ta cholerna waga :P
-
hahahaha Kajka jesteś niemożliwa!!!:-))))))))))))))))))
a na fotkach to rzeczywiście super laseczka z Ciebie
w realu wierzę, że też;-)

początek
odchudzania kwiecień 2012
-
Ewcia, wiesz ja nie sprzedawalam tych drogich stanków, tylko te duzo tańsze i tez dobrze umialam dobracnic nie cisneło a biust lezał elegancko
sama bym nie umiala jakby mnie cos obcierało itd, jak sa takie staniki to leza w szafie lub dawno poszly z dymem... szkoda cierpienia dla ładnego noszenia..
Kajka, a TY zmien te miski na miseczki i wcale nie musisz dawac kasy duzo, na jakis czas na pewno kupisz sporo tańsze tylko idz do sklepu gdzie kobieta sprzeda z pasja a nie aby wepchnac
)
Miłego..
Uprawnienia umieszczania postów