Cześć!
Dwie recydywistki łączą swe siły w walce z kilogramami!
Witają się z Państwem:
goska123
Cześć!
Dwie recydywistki łączą swe siły w walce z kilogramami!
Witają się z Państwem:
goska123
..i MMAC!
Prosimy o brawa!!!
Jak widać po suwaku, wątek mamy w tym dziale ze względu na mnie. A jako że zagrzeję tu miejsce nieco dłużej niż MMAC, to chciałam się umieścić od razu w prawidłowym dziale
Więc tak w skrócie o mnie..
Waga: 125 (mój życiowy rekord, mam nadzieję, że już nefer efer)
Wzrost: 174
Waga docelowa: 65 (taka wynika mi waga idealna z BMI, ale naprawdę to jak dobrnę do 80tki to się zastanowię co dalej)
Dieta: Dukan
Ćwiczenia: poza spacerami i rowerkiem stacjonarnym na razie nic sobie nie narzucam konkretnego
Ostatnio edytowane przez goska123 ; 12-09-2012 o 06:12
No to teraz ja:
Waga: 74 z hakiem
Wzrost: coś koło 170
Docelowo: 62 kg. Jak będzie 63-64 to też się nie obrażę
Dieta i reszta: Szlaban na słodycze, fast-foody, mniej alkoholu, więcej normalnego jedzenia. Czyli: Zacznę w końcu gotować i postaram się robić to w miarę niskokalorycznie. No i generalnie MŻ, WSZP (więcej spacerów z psem - a że psa mam istną bestię; nie będzie trudno o okazje).
Pozdrawiam serdecznie dziewczyny, które pamiętają mnie jeszcze z dawnych czasów - wszak od 17 roku życia próbuję się odchudzać z mniejszym lub większym skutkiem
Cześć mazda__!
Miło powitać Cię tu jako pierwszą, gratuluję straconych już kilogramów!
Zycze powodzenia w diecie
Bede wpadac i motywowac
Czesc vikipiki! Fajnie, ze wpadlas!
Juz sam fakt popatrzenia na Twoj suwaczek jest motywujący, bo zaczynałaś z taką wagą, co ja, a już trochę jest za Tobą
Jak na razie idzie mi świetnie, bo... cały dzień spałam
Jeb...
Hej dziewczyny
Trzymam kciuki, bedę tu zaglądać i podrzucać cenne wskazówki
Ze sprawdzonych sposobów mogę poradzić picie mięty i zielonej herbaty :>. No i żeby organizm lepiej trawił, nie pijcie nic w czasie jedzenia, co najwyżej 15-30minut przed no i 2h po, wtedy nie zakłócacie procesu trawienia . Warto postawić też na błonnik, ja zazwyczaj ścieram jabłko i dorzucam kilka łyżek otrębów pszennych, serio pycha
Cześć! Dzięki za rady, miętę lubię - a ona coś daje, oprócz dobrego działania na żołądek? Ma jakieś właściwości przyspieszające przemianę materii?
Za zieloną herbatą nie przepadam, podobnie jak za czerwoną, ale jak już autosugestia, to na całego - podpijam Gosce123 jej herbatę z gruszką vel pigwą.
Btw. ja też mam na imię Gośka, znamy się z Goska123 od dawna, ale co ciekawe - również z tego forum (Pamiętacie stare forum dieta.pl?) Jakiś czas później poznałyśmy się w realu, a jeszcze później została moją byłą-niedoszłą szwagierką :P Tzn. byłam w związku z jej bratem. Życie jest zabawne, c'nie?