dzieki Frukti
........................
........................
........................
dzieki Frukti
........................
........................
........................
Frukti
świetnie sobie radzisz!!!
ponad 10 kilo mnie wyprzedziłes, moze 15...
o bałwanka walczysz!!!!
jesteś niesamowita!!!
Nika
a gdzie link do Twojego watku?...........................
doliś jaka piękna tęcza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja też bardzo cieszę się że jesteś
mi też cholernie ciężko, pomagał nastawiony budzik w telefonie, nawet na słodkie czasem pozqwqwalałam sobie a waga leciała, bo ta moja przekichana systematyczność
teraz telefon dzwoni, wyłączam i co tam jem kiedy chcę, tzn mało i rzadko, a sycę słodyczamiale od jutra ogarniam
życzę ci przyzwyczajenia do swobodnego jedzenia![]()
NIE DAJMY ANIOŁOM ODLECIEĆ, NIE DAJMY SKRAŚĆ SOBIE SKRZYDEŁ
https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...dabrowska.html
Dolinus, ciesze sie ze jestes i postanowilas bywac czesciej
Wiem, ze nielatwo Ci bedzie wystartowac, z zadnej wagi nie jest latwo... Powiem Ci jedno, czytaj jak najwiecej watek Fruktelki, bo kobita wie co robiNawet nie masz pojecia jak bardzo sie u niej motywuje!
Zycze Ci udanego dnia Dolinus. I wpadnij z raportem![]()
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
nie ma mowy o raporcie, wegle i maka by Was zasypały
ale nastawiam sie, nastawiam, mam siatę warzyw przywleczoną
a teraz idziemy dreptac![]()
Witaj Dolinko
Dawno mnie tu nie było, ale od czasu do czasu, czytałam co u Ciebie słychać. I przykro mi, że tak się miotasz z tą dietą. Posłuchaj dziewczyn i zacznij jeść regularnie co 3 godziny. Naprawdę nie musisz się aż tak bardzo ograniczać, aby waga zaczęła spadać. A praca i piesek powinny pomóc. Plus do tego forum i powinno być dobrze.
Pozdrawiam i głowa do góry
P.S. A i ciągle się zastanawiam, co u Anihani. Nie masz do niej jakiego innego kontaktu? Telefonicznego? GG?
Ostatnio edytowane przez grubasek33 ; 06-10-2012 o 11:39