Strona 11 z 51 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 502
Like Tree128Lubią to

Wątek: Nareszcie bezpieczna-zmiany last minute - Część 10

Awatar nikitka36
    nikitka36 jest nieaktywny Sławny na forum

Domyślnie Odp: Nareszcie bezpieczna-zmiany last minute - Część 10

Dolinko ja też poległam i mam wielką nadzieję, że ogarnę swój mózg w końcu.
    Jakoś mi się nie chce pisać na moim wątku, wiesz nie każdy rozumie jak jest ciężko kiedy jedzenie odbiera rozum :-(
    Więc skoro miałabym nie pisac prawdy bądź ukrywać to co jadłam żeby nie zostać sfukaną w niefajny sposób, to ja wole pomilczeć, ale pisze od czasu do czasu na wątku akcji i u Fruktelki :-)
    Może się jakoś postawię do pionu i zacznę od nowa, bo od tygodnia olałam dietę całkowicie ...
    pozdrawiam mocno, miło że się odezwałaś bo już nawet myślałam, że się pogniewałaś o coś ;-)
    duże buźki

Awatar buttermilk
    buttermilk jest nieaktywny Znany na forum

A nie motywuje Cie to Nikitko? Ja musze powiedziec, ze z obawy przed "sfukaniem" jak to ladnie nazwalas strasznie sie pilnuje i po prostu bardzo staram sie nie jesc jakiegos badziewia, a klamac nie umiem (zreszta oszukiwalabym sama siebie ). No chyba ze komentarze jakies wyjatkowo chamskie, to co innego...
    nikitka36 lubi to.
    buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019

It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
    It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.

Awatar nikitka36

Buttermilk ja też nie umiem kłamać, powiem Ci, że ja ładnie jadłam tylko ten ostatni tydzien z zapaleniem gardła i krtani mnie wykończył bo miodu co nie miara było :-) ale teraz zbieram się do kupy i liczę na to, że mi z Wami wyjdzie to zdrowe jedzonko :-)

Awatar buttermilk

No ja tez przesadzilam z miodem podczas choroby, ale to w koncu dla "zdrowotnosci"
    To zbieraj sie Nikitko i do dziela, musimy tez wspolnie Dolinke motywowac, prawda?
    nikitka36 lubi to.
    buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019

It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
    It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.

Awatar nikitka36

Ja sobie chyba musze nowy wąteczek założyć :-)
    Dolinko napisz jak się czujesz i co tam u Ciebie ??
    Ja zbieram się do tego,aby zacząć zgapiać jedzonko od Fruktelki bo świetnie jej idzie :-)
    Buttermilk najbardziej mi przykro, że kolejny raz sama siebie zawiodę bo nie osiągnę wyznaczanego celu do świąt ... ale może choć cokolwiek zrzucę, zawsze to coś prawda ??

Awatar tenia55
    tenia55 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Świebodzice

Stuk puk Dolinko cosik nam to wszystko słabo wychodzi ale ważne ze czasami tu bywamy

Awatar buttermilk

Nikitka, to zakladaj nowy watek i zaczynaj wszystko od poczatku
    Wiesz, ja juz nic nie zakladam, zadnych celow, pilnuje sie, staram aby bylo mniej, kazdy spadek mnie zadowoli. Juz chyba za stara jestem na wyscigi, chocby ze sama soba

Dolinus, znajdziesz chwilke czasu na wizyte w swoim watku?

Awatar nikitka36

Buttermilk ja też stara już jestem ;-) a na akcji nawet mi ktoś wyścigi zaproponował hahaha tyle, że ten ktoś ma 21 lat ....
    A ja własnie na kolację zjadłam 2 kanpki razowca z majonezem i szynką i zagryzłam zdrowym pomidorem matko ...

Dolinko nie mogę się doczekać twojego powrotu, ale takiego na stałe !!Tęsknię mocno !

---------- Wiadomość dodana 08-10-2012 o 07:14 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 07-10-2012 o 19:55 ----------

Miłego dnia Słonko przyszłam Ci życzyć przed pracą :-)
    .................................................. ..............................................

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

hej Dolinko
    wpadam z kawką życząc udanego dietkowego tygodnia trzymaj sie ciepło

Awatar sylwka80
    sylwka80 jest nieaktywny Sławny na forum

no i gdzie ta piękna tęcza ?
    udanego tygodnia doliś
    CEL CAŁKOWITY 108.6 ---------> 67

https://forum.jestemfit.pl/tylko-zal...-kres-409.html