57Lubią to
-
Odp: Tym razem musi sie udac !!!!!
Zwyżki nie ma Waga dzisiaj 68,70 !!!!
weekend szalony.... w drodze do mojej S. (150km) zepsulo mi się moje kochane autko... 4 godziny czekania na autostradzie !!!! ADAC stwierdziło uszczelke pod glowica !!! moje autko na lawete, a ja dostałam zastępcze... więc dojechałam do S. - o 1 w nocy !!!! w sobote koncert !!! - było super !!! mimo deszczu który lał nonstop !!!
w niedzielę raniutko powrót do domku laski moje miały Rocznice wieczorem musiałam oddać auto zastępcze - niestety... i jestem bez.... moje będzie sprowadzone w ciągu 7 dni... potem warsztat, naprawa... kurcze nie dość że kupa kasy to jeszcze minimum 2 tygodnie bez auta !!! Jestem zalamana...
dobrze że chociaż waga współpracuje !!!
-
Cześć, kochana . Melduję, iżem wróciła i postanawiam poprawę . Pisz, co u Ciebie .
-
Eklerko super że jesteś
U mnie stabilizacja waga od ponad miesiąca waha się między 68 - 69 kg
Do 8.08 staram się nie przejmować... oczywiście kontroluje france hihi kontroluje w miarę regularność posiłków , trochę ćwiczę
8.08 mija rok mojej walki !!! więc zacznę walkę o jeszcze kilka kilo wakacje się skończą, życie wróci na normalne tory.... teraz się bawie i korzystam z uroków lata
dzisiaj waga pokazała 68,50 - jest dobrze
buziaki zostawiam pa
-
Wróciłam i się kajam :/ Nie ma się czym chwalić, ale mam nadzieję, że bedziesz mi świecić przykładem, bo masz za sobą kaaaaaawał dobrej roboty!!!! Pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów