czy gruba ważka schudnie choc trochę
kiedyś schudłam tutaj jakies 7 kg wrocilo z nadwyzka
chcialabym schunac w miare szybko mylse o dukanie ale z drugiej strony nie potrafie narzucic sobie sztywnych reguł zlamie sie po polowie dnia:(
słaba wola i miłość do slodyczy to moj problem
pomożcieo
Odp: czy gruba ważka schudnie choc trochę
decyzja podjeta,zakupy zrobione,nie ma zmiłuj od jutra dukan rzadzi
no to byle do przodu :) na dukanie wyniki będą piorunujące...
motywacji troche jest
1.bylam zakupach odziezowych i jak zwykle wszytsko od 46 rozmiaru:(
2.załozyłam sie o tysiaka ,ze za 4 tygodnie schudne 4 kg a to troche kasy jest;)
3.zblizajacy sie sylwester
trzymajcie kciuki
Jaki rozmiar teraz nosisz?
Ile masz wzrostu?
ja nie stosuje dukana ;P
mam 164 cm wzrostu a rozmiar 48 :( w dawnych dobrych czasach było 42 i cała szafa fajnych ciuchów -porażka:(
Cytat:
Zamieszczone przez
grubawazka
chcialabym schunac w miare szybko mylse o dukanie ale z drugiej strony nie potrafie narzucic sobie sztywnych reguł zlamie sie po polowie dnia:(
słaba wola i miłość do slodyczy to moj problem
Analizując powyższe , na Twoim miejscu zdecydowałabym się na MŻ.
mż to potem może bo nie mam ciepliwości,moze ja uda sie zrzucic troche to bedzie wieksza motywacja
Mnie najbardziej motywuje, żeby sobie jakiś fajny ciuszek kupić. A najgorsze jak idę do przymieżalni i patrzeć na siebie nie mogę... Ale walczymy i jeszcze rozmiar 40 bedzie nasz. Byłam kiedyś troche na Dukanie, daje szybkie rezultaty, ale tez wraca się poźniej do swojej wagi. Ale w sumie to dobry pomysł, żeby zacząć dietą białkową, byle nie za długo ( troche obawiam się szkodliwości na zdrowiu ;) ), waga ruszy, a potem przejśc na jakąś rozsądną dietę i pomału do celu. Ja na paewno będę trzymała za Ciebie kciuki, powodzenia :)
no!pierwszy dzien diety zaliczony:)
nawet dało sie wytrzymać,dzien był kurczakowy ,jutro rybny
jutro jak dam rade to wybieram sie na zumbe:)
któraś z Was chodzi/ła?
---------- Wiadomość dodana 06-11-2012 o 17:25 ---------- Poprzednia wiadomość dodana 05-11-2012 o 21:49 ----------
nikt na zumbie nie był?????????:(
to ja jak wroce to opowiem o wrazeniach
dzien drugi dukana juz prawie zaliczony
jakbym wiedziala ,ze nie jest tak zle to bym sie wczesniej zdecydaowala a nie czekala na totalna desperacje...
ciekawe co na to waga;)