Alii a ja ci powiem że super wyglądasz z grzyweczką ... taką jak na tej focie :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]![]()
Alii a ja ci powiem że super wyglądasz z grzyweczką ... taką jak na tej focie :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]![]()
Spsódnica zła nei jest, ale rajstopy niestety bardzo Ci nogi pogrubiają. wszelakie imitacje kabaretek/koronek daja taki efekt. fajną masz fryzurkę, dodaje Ci lekkości
ładnie Ci z bobasem![]()
Co Ty gadasz??? Jak zbrzydłaś??? Głupoty wypisujesz![]()
Oj Ali Ali, ładna z Ciebie dziewczyna!
Waga 68 kg to waga dla Ciebie.
Co do D to ja go rozumiem, że mu się w domu nie chce siedziec woli sklep, bo w domu mozna kota dostać.
Fakt, jest ciągle coś do roboty ale to takie nieproduktywne i człowiek czuje się taki nie potrzebny.
Sama to przerabiam, dlatego wielkie uznanie dla mego męża bo On mnie wspiera i jest ze mną w tym moim kryzysie.
Wiem że w końcu każdy z nas znajdzie pracę i mam nadzieję, że w miarę szybko, póki mamy jeszcze siłę walczyć o stanowisko.
Miłego wieczoru Kochana.
No no jakie zdjęcia<3 zakochać się możnajaki ty już maszł ładny brzusio etc o_O
świetnie wyglądasz
siedze tutaj zeby nie grzeszyc gdzie jestes?
Rowerem nad Morze
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili pokaż że się mylili nie czekaj ani chwili. <- Jestem tutaj, nigdzie nie ucieknę.
Siedze wlasnie u weta... Z moim chomikiem jest zle...
A co sie mu robi?.................................................. ...................................
Rowerem nad Morze
Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili pokaż że się mylili nie czekaj ani chwili. <- Jestem tutaj, nigdzie nie ucieknę.
Biedny chomiczek
Co do zdjęć to faktycznie spódnica Cię poszerza, choć faktycznie bardzo ładna.
No i rajstopy też poszerzają, ale tak jak tu kolezanki mówiły, no wzór.
Tak generalnie widać ogromną różnicę![]()
"To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
- Małgorzata Musierowicz
No wlasnie, cos tu nie gra, albo spodnica albo rajtki... bo gora - cud, miod i orzeszki
Osiemnastka... eh.. jak ja wspomne moja osiemnastke... wazylam wtedy 65 kg i choc bylam najgrubsza w klasie, to i tak byl to najchudszy okres w moim zyciu
A co dolega chomiczkowi?![]()
buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019
It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.
Jak się ma chomik?
Popieram dziewczyny, spódnica i rajstopy nieeeeee.
Wstaw w czymś innym fotki. Może w jakichs dopasowanych portkach?