Strona 11 z 33 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 321
Like Tree47Lubią to

Wątek: AlliAlisa: Nie rezygnuj z marzeń tylko dlatego, że ich spełnienie wymaga czasu.

Awatar zielona_koniczynka
    zielona_koniczynka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: AlliAlisa: Nie rezygnuj z marzeń tylko dlatego, że ich spełnienie wymaga czasu.

Alii a ja ci powiem że super wyglądasz z grzyweczką ... taką jak na tej focie :[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Tygryska7 Guest

Domyślnie Odp: AlliAlisa: Nie rezygnuj z marzeń tylko dlatego, że ich spełnienie wymaga czasu.

Spsódnica zła nei jest, ale rajstopy niestety bardzo Ci nogi pogrubiają. wszelakie imitacje kabaretek/koronek daja taki efekt. fajną masz fryzurkę, dodaje Ci lekkości

ładnie Ci z bobasem

Awatar niebieska30
    niebieska30 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Piotrków

Co Ty gadasz??? Jak zbrzydłaś??? Głupoty wypisujesz
    niebieska

i jej mąż

niebieska na diecie - Część 1

Awatar Oskubana
    Oskubana jest nieaktywny Znany na forum

Oj Ali Ali, ładna z Ciebie dziewczyna!
    Waga 68 kg to waga dla Ciebie.

Co do D to ja go rozumiem, że mu się w domu nie chce siedziec woli sklep, bo w domu mozna kota dostać.
    Fakt, jest ciągle coś do roboty ale to takie nieproduktywne i człowiek czuje się taki nie potrzebny.
    Sama to przerabiam, dlatego wielkie uznanie dla mego męża bo On mnie wspiera i jest ze mną w tym moim kryzysie.
    Wiem że w końcu każdy z nas znajdzie pracę i mam nadzieję, że w miarę szybko, póki mamy jeszcze siłę walczyć o stanowisko.

Miłego wieczoru Kochana.

Awatar Ichini
    Ichini jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nibylandia
    Wpisy na blogu
    5

No no jakie zdjęcia<3 zakochać się można jaki ty już maszł ładny brzusio etc o_O
    świetnie wyglądasz

siedze tutaj zeby nie grzeszyc gdzie jestes?

AlliAlisa jest nieaktywny Znany na forum

Siedze wlasnie u weta... Z moim chomikiem jest zle...

Cel do 11 listopada 77,2kg
    WAGA 1 listopada 78,8kg

NOWY DOMEK

Awatar Ichini
    Ichini jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Nibylandia
    Wpisy na blogu
    5

A co sie mu robi?.................................................. ...................................

Awatar ciastek_usuniety
    ciastek_usuniety jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    2

Biedny chomiczek

Co do zdjęć to faktycznie spódnica Cię poszerza, choć faktycznie bardzo ładna.
    No i rajstopy też poszerzają, ale tak jak tu kolezanki mówiły, no wzór.

Tak generalnie widać ogromną różnicę
    "To, co dają za d a r m o, na ogół nic nie jest warte. "
    - Małgorzata Musierowicz

Awatar buttermilk
    buttermilk jest nieaktywny Znany na forum

No wlasnie, cos tu nie gra, albo spodnica albo rajtki... bo gora - cud, miod i orzeszki
    Osiemnastka... eh.. jak ja wspomne moja osiemnastke... wazylam wtedy 65 kg i choc bylam najgrubsza w klasie, to i tak byl to najchudszy okres w moim zyciu

A co dolega chomiczkowi?
    buttermilkowe wzloty i upadki - Część 1 - Grupy Wsparcia Dieta.pl tu bylam:http://forum.dieta.pl/viewtopic.php?t=60019

It's not why you're running, it's where you're going. It's not what you're dreaming, but what you're going to do.
    It's not where you're born, it's where you belong. It's not how weak but what will make you strong.

Awatar tamarek
    tamarek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Jak się ma chomik?
    Popieram dziewczyny, spódnica i rajstopy nieeeeee.
    Wstaw w czymś innym fotki. Może w jakichs dopasowanych portkach?

Strona 11 z 33 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów