Strona 2 z 33 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 321
Like Tree47Lubią to

Wątek: AlliAlisa: Nie rezygnuj z marzeń tylko dlatego, że ich spełnienie wymaga czasu.

Awatar zielona_koniczynka
    zielona_koniczynka jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: AlliAlisa: Nie rezygnuj z marzeń tylko dlatego, że ich spełnienie wymaga czasu.

Alli podoba mi się twoje nowe podejście... nie ma co sobie narzucać za bardzo wyśrubowanych planów.
    Osiągnęłaś już bardzo dużo a każdy kolejny kilogram na minusie będzie tylko ulepszał to dzieło

CalaPrawda Guest

Domyślnie Odp: AlliAlisa: Nie rezygnuj z marzeń tylko dlatego, że ich spełnienie wymaga czasu.

Dzien dobry dzien dobry
    fajnie ze nowy domeczek i nowe podejscie, oczywiście będe wspierac

Awatar Miran_233
    Miran_233 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

To i ja się witam w nowym domku
    Allisko, życzę Ci, żeby to nowe podejście przyniosło Ci poczucie szczęścia i upragniony spokój.
    Przecież wszystkie jesteśmy wartościowymi osobami, niezależnie od tego ile ważymy. Odnosimy w życiu również inne sukcesy niż te związane z dietą i spadkami na wadze. Dlaczego tylko one mają mieć dla nas znaczenie?
    Pozdrawiam serdecznie!

Awatar MirjamM
    MirjamM jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Częstochowa
    Wpisy na blogu
    79

Alisa witaj, bede do Ciebie czesciej wpadać.Napisalam Ci na watku elaborat o wczorajszym dniu. Eh normalnie sa ludzie i ludziska. Dzis probuje dojsc do siebie po wczorajszym, bo ja takie sytuacje bardzo przeżywam. Kochana milego piatku życzę

Awatar zosienka33
    zosienka33 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Newquay
    Wpisy na blogu
    134

Alisko zerklam w nowy watek ale........
    nie obraz sie tylko
    znowu wyznaczasz sobie cele
    czyli nic sie nie zmienilo
    zycze Ci powodzenia !!!!

Awatar gonkam
    gonkam jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

I ja wpadłam do nowego domku

Mam nadzieję, że w swoim tempie i bez zbytniego parcia na psychę będziesz dążyła do swojego celu

bo każda z nas ma jakiś cel ... inaczej się nie da ...

Awatar Eclairka
    Eclairka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazowsze

Aliska, trzymam z całych sił kciuki, żeby wreszcie udało Ci się nabrać dystansu i cieszyć tym, co masz . Bo żarcie może i nad Tobą nie panuje, ale Twoje ego cały czas trzyma Cię na krótkiej smyczy i okłada batem . Pamiętaj!

Szczęście - to nie jest stacja, do której zmierzasz, lecz sposób podróżowania.

Kasiak176 jest nieaktywny Znany na forum

Znalazłam Cię w nowym wątku Cel - tak , trzeba mieć .. ale już z doświadczenia wiem , że musi być realny inaczej poddamy się , prędzej czy później ...I ważne jest żeby cieszyć się z tego co się już osiągnęło .... A Ty osiągnęłaś tak duuużo
    Moja przemiana - Z Kaśki XXL w Kaśkę L
    4. X. 2019. - 92 - 70 ? 3. -18.07. 2016 - 91,5 ; 2- 24.01.2011 z 79 - 75 kg; 1- 05.02.2010 z 86 - 74kg;

Awatar inesa75
    inesa75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Ali wpraszam się i ja i życzę lepszego ,a co tam o tysiąckroć fajniejszego wątku i więcej tolerancji dla siebie samej

AlliAlisa jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczynki
    Postanowiłam, że będę pisać co jadłam... a więc:

Śniadanie: serek grani z Piątnicy truskawkowy
    II Śniadanie: Parówki z szynki 4szt
    Obiad: kasza, jeden naleśnik z parówką, kapusta czerwona
    Kolacja: Łosoś nadziewany szpinakiem

Podglądałam was na komórce
    dziękuje za takie liczne i bogate przywitanie

dzisiaj byłam u znajomej i byliśmy pozałatwiać kilka spraw w zusie, w urzędzie skarbowym itp.

Powiem wam, że ja chyba jestem za głupia aby schudnąć raz a porządnie ;P w sumie nigdy nie doszłam ostatecznie do wyznaczonego celu w odchudzaniu.. zawsze 2-3kg wcześniej odpuszczałam...

Cel do 11 listopada 77,2kg
    WAGA 1 listopada 78,8kg

NOWY DOMEK

Strona 2 z 33 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów