Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Uuups! I did it again...

Awatar Ptasie_Mleczko24
    Ptasie_Mleczko24 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Uuups! I did it again...

Siemanko,

Znowu mi się przytyło, tzn. nie wzieło się to jakoś z powietrza, po prostu żarłam bez opamiętania. Dziś ma liczniku 80,4 kg, po wczorajszym perfekcyjnym dniu i 700 kcal spalonych na stepperku.

Tym razem biorę się za porządne odchudznie , co w moim rozumieniu oznacza jedzenie tych rzeczy, których tak nie lubię, a ktore są super odżywcze np. makrela , twaróg i tuńczyk w sosie włanym .

Ostatnie porządne odchudzanie przeszłam w zeszłym roku, byłam na diecie mż , jadłam dużo sera i kiełbasy, masło orzechowe i mega duże obiady na kolację, a i tak udało mi się 10 kg schudnąć w 3 mc.

Teraz będzie dużo bardziej zdrowo i lekko, no i więcej ćwiczeń tzn 4x w tyg 1 h steppera.

Krótko o mnie: Mam na imię Monika, 27 lat i 165 cm wzrostu. Od pół roku jestem nieszczęśliwą singielką, a jedną z moich motywacji jest chęć zobaczenia żalu w oczach byłego, jak już schudnę hi hi.

A poza tym to moim największym marzeniem jest odzyskanie pewności siebie i utraconego poczucia własnej wartości.

Tak więc 3majcie kciuki i
    ...LET'S GO!

Awatar wisienka_z_tortu
    wisienka_z_tortu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Uuups! I did it again...

Hej,

na suwaczku rozumiem, że jakaś stara waga?
    Rybki, twarożek... no ja lubię Ale czyżby to znaczyło, że zaczynasz dukana? Tak mi się skojarzyło.

Moniczko, każda motywacja jest dobra. A w Twoim przypadku o wiele barddziej podoba mi się ten drugi powód. Olej drania i zrób to dla siebie, po prostu.
    Powodzenia życzę!

Awatar Ptasie_Mleczko24
    Ptasie_Mleczko24 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Witaj Wisienko! Suwaczek zmieniłam przed chwilą na aktualny. Od ducana trzymam się z daleka, aczkolwiek inspiruję się jego daniami obiadowymi w fazie p+w. Wczoraj np. miałam na obiad pulpety z piersi kurczaka i gotowane warzywa

A poza tym lubię chleb razowy i owoce, więc to też będzie.

Dziś na śniadanie u mnie serek wejski ze szczypiorkiem i jajkiem, kromka chleba z polędwicą z indyka i pomidor z cebulą. Pod koniec jedzenia już mi to puchło w buzi, ale dałam radę Nabiału to chyba njbardziej nie lubię, no ale ważne ,że jestem najedzona i nie myślę o schowanych w szafce michałkach hehe

Awatar wisienka_z_tortu
    wisienka_z_tortu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Śniadanko śliczne
    Pytam o dukana bo przez chwilę jakiś czas temu sama zwariowałam i zaczęłam stosować (na szczęście krótko) i wiem po sobie, że dukan to zło.

Ja na śniadanie wciągnęłam musli owsiane z chudym mlekiem i myslę co by tu zrobić na obiadek.
    Chodzi za mną barszczyk biały to se chyba ugotuję kapkę i będzie dobrze. Zupka rozgrzewa a w taki ziąb to ważne.

A michałki wyrzuć od razu albo oddaj dzieciakom sąsiadów. A co mają leżeć i kusić
    Uwielbiam te białe, oj...

Uprawnienia umieszczania postów