Hejo![]()
Jako, że wiele z Was prosiło mnie o nową akcję a mi się w sumie dobrze prowadziło to zakładamy nowy temat![]()
Zanim ktoś się zapisze proszę o przeczytanie kilku zasad:
1. Punkty podajemy najpóźniej do niedzieli do 24:00 aby w poniedzialek mozna było zrobić statystyki.
2. Wagę podajemy co tydzien w niedziele.
3. Wymiary talii, bioderek podajemy co 4 tygodnie czyli w 4 tygodniu, 8 tygodniu, 12 tygodniu.
4. Akcja trwa 13 tygodni od środy 2 stycznia do Wielkanocy czyli 31marca. Pierwszy tydzien bedzie tygodniem rozgrzewajacym podczas ktorego mozna sie bedzie jeszcze zapisywac.
5. Zapisy trwają do 2 stycznia (ostatecznie do 6stycznia )
6. Jeśli ktoś chce zrezygnować wystarczy napisać w temacie lub PW do mnie, że rezygnuje.
7. Jeśli ktoś nie poda przez caly tydzien punktow dostaje ostrzezenie, za drugim razem zostaje wykreslony z akcji.
8. Zadanie dodatkowe jest wymyślane przez uczestniczki (punktacja za to zadanie również). Co tydzien w zestawieniu będzie napisane kto za tydzień wymyśla. Idziemy wg listy zgłoszeń. Zadanie nie wlicza się do podstawowej punktacji. Czyli jesli zadaniem jest codzienne zrobienie maseczki to nie wlicza sie to jako uroda, jesli zadaniem jest sport to czas na jeg realizacje nie wlicza sie do czasu za sport.
9. Proszę o jasnym oznaczaniu punktów. Piszemy ile mamy w sumie. Nie piszemy (mam maxa) tylko jasno i wyraźnie: "Mam za dzisiaj 11 pkt"
10. Podczas zapisu podajemy nick, wagę, cm w biodrach i cm w talii.
11. Nagroda - Dobrowolnie (czyli kto chce bez przymusu!) wysylamy przelewem do Eklerki pieniazki (po 5zl od glowy) za sume jaka sie uzbiera ja z Eklerka kupimy jakies fajne rzeczy i osoba ktora w tygodniach 2-13 uzbiera najwiecej punktow dostanie nagrodew razie pytan prosze pisac do Eclairka
12. PUNKTY: (jest to zmodyfikowany system wymyslony przez Pablova na jednej z poprzednich akcji)
DIETA (chodzi o to czy trzymamy się swoich zasad czy nie):
Dzień udany + 3 punkty
Dzień średnio udany + 1 punkt
Dzień "porażka" - 2 punkty
SPORT (każda ćwiczy co lubi i co może, chodzi o czas wykonywania ćwiczeń)
Brak ćwiczeń - 2 punkty
30 minut ćwiczeń + 1 punkt
45 minut ćwiczeń + 2 punkty
60 minut ćwiczeń i więcej + 3 punkty
WODA (picie wody jest podczas diety ważne, liczymy ilość wypitej wody oraz herbat zielonej,czerwonej, bialek, ziolowej, rumianku, melisy, yerba mate, woda z cytryna, woda z listkami miety)
1 l +1 punkt
1,5 l +2 punkty
2 l i powyżej + 3 punkty
URODA :
w tej kategorii dodajemy + 2 punkty za dzień z zabiegiem kosmetycznym takim jak : masaż, peeling, maseczka, manicure, pedicure, oczyszczanie twarzy, fryzjer, depilacja, balsamowanie itp.
ZADANIE SPECJALNE:
Punkty wymyślone przez osobę wyznaczoną na dany tydzień.
A teraz klikamy w dodaj odpowiedz i zapisujemy sie![]()
Udanego dnia![]()