ja już nie wiem na którym wątku pisać? :P
Vikipiki wracaj do nas![]()
ja już nie wiem na którym wątku pisać? :P
Vikipiki wracaj do nas![]()
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
Haloooo?????? Co tam świątecznie???/ buziaki i pozdrowienia świąteczne zostawiam!!
Jeju jak milo ze o mnie pamietacie![]()
A u mnie duzo sie dzieje
Fakt nie mialam troszke internetu , pozniej 3 tyg bylam w polsce .
Porobilo sie u mnie troszke , zaczelo sie od tabletek od lekarza , mialy mi wywolac okres i pomoc z hormonami ....a daly calkiem inny skutekmoje wszystkie wczesniejsze starania poszly na marne ... dlatego sie nie odzywalam , poprostu mialam dosc
Zmienilam lekarza , okazalo sie ze wczesniejszy lekarz dal mi tabletki bez jakich kolwiek badan , mogl mi zrobic krzyde i nie tylko mi bo czasem jeszcze karmie i zaszkodzily corce , miala przez tydzien bole brzucha , a ja nie wiedzialam od czego ....
Od 2 miesiecy sie leczylam i wywalalam z org te zle hormony ... wczoraj bylam na kontroli i jest juz ok ...
Fajnie pieknie , ale czy znajde w sobie sile na to wszystko ,,,
Halo Halo!Znajdziesz na pewno siłę!!! niestety tak to z tymi lekarzami jest....
)zostawiam pozdrowionka wraz z popołudniową kawusią i serdecznie zapraszam do mnie!:* Buźka!
Pozdrawiam Cie i czekam na wieści od Ciebie buziaki!!!
i znowu Cie nie ma ************************************************** ****************************
Dziwna gra, szczerze mówiąc...
Nie zgadzam się! Oczywiście wiele tak zwanych "gier" ma motywacyjny początek, ale wolę gry, w których zaangażowana jest inteligencja, a także potrzebna jest reakcja. Od dawna gram w CS i kupuję obrazy typu [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] W Tym Sklepie. Jestem całkowicie zadowolony z tego, co tu znajduję, ponieważ dość często aktualizują swój asortyment.