Dorciu Już odpisałam Ci U MNIE że nie chodziło mi o to że narzucasz) To tylko moje zdanie na temat tego że mnie to nie przekonuje jestem sceptyczna do tego typu diet... po przygodzie z DUKANEM może jak Ty wyjdziesz z tej diety bez szwanku...) pozdrawiam ps. ile ci jeszcze zostało dni na niej?
Rzeczywiście Dukan rujnuje organizm. Takie dawki protein uszkadzają nerki i ogólnie nie służą zdrowiu. Nie można porównywać tych diet. Na poście warzywnym ludzie zdrowieją.
Zostało mi troszkę ponad dwa tygodnie. Pewnie dam radę , ponieważ mój mąż jest bardzo zdeterminowany. Jest lżejszy o dwanaście kg. nie ma brzuszka, wygląda dziesięć lat młodziej , nie bierze tabletek na nadciśnienie, bo z lekami było za niskie (konsultowaliśmy to z kardiologiem i kazał odstawić). Muszę powiedzieć , że mój mąż znowu mi się zaczął podobać
EHH NO TO SUPER EFEKTY MA TWÓJ MĄŻ!!!!!!! ciesze się że Twój mąż.... Ci się podoba!) superancko!))
Waga pomalutku spada. Odejmuję 0.7 kg. Jeszcze pozostało mi 12 dni. Już zastanawiam się nad zdrowym menu, mam kilka pomysłów. nie mogę się doczekać !
wcale Ci się nie dziwie że nie możesz się doczekac a jakie masz plan na menu???
Menu może odgapię trochę od Ciebie. Czyli dużo warzyw, jakiś serek , albo ryby. Do tego jakieś jajeczko i dwie kromeczki chlebka dziennie. Myślę , że w ten sposób nie przekroczę 1000 kcal.
Ale bezpośrednio po diecie przez jakiś czas będę jadła raczej produkty roślinne, bo takie są zalecenia przy wychodzeniu z diety warzywno-owocowej.
Odejmuję 0,9 kg !
No tak musisz zastosowac się do wszystkich zaleceń ABY BYŁO BEZ EFEKTU JOJO) super ciesze się że znowu spadek) juz prawie 12 kilo za tobą SUPER!
Już jest całe 12 kg. Dzisiaj odejmuję 0.3 kg
Jeszcze tydzień ...
Brawo Dorciu ,gratuluję z całego mojego tłustego serducha i powodzenia