Witam Was Dziewczyny!
Postanowiłam założyć nareszcie wątek o efektach mojego odchudzania. Jakoś tak gościłam, raz tu raz tam.. A w tym momencie sobie pomyślałam że naprawdę warto by było mieć taki swój prywatny kącik w którym mogłabym o wszystkim mówić jak na spowiedzi
Najpierw kilka słów o sobie. Mam na imię Kalia, mam 23 lata i mieszkam na południu kraju, a bardzo często i Europy. Moje imię jest greckie, jak i całe moje pochodzenie. Jak widać wychowanie się na diecie śródziemnomorskiej, wcale nie daje gwarancji zdrowego odżywiania na całe życie :P
No cóż, przychodzę do Was z ogromnym bagażem kg i liczę na wasze wsparcie, czasem na jakiegoś kopniaka (byle nie za mocno) i na podtrzymywanie na duchu jeśli kiedyś gdzieś się 'potknę'
Mój początkowy cel to zrzucić te nieszczęsne 22kg i dotrzeć do 100. Gdy już osiągnę to, co będzie i tak dla mnie wielkim sukcesem, wyznaczę sobie następny krok. Jestem dość wysoka bo mam całe 185cm wzrostu, więc nawet gdy będę ważyć jakieś 85 czy 90kg to już i tak będę najszczęśliwszą dziewczyną na świecieChyba tak szczęśliwą że mój okrzyk radości usłyszy cały kraj
Pozdrawiam Was i liczę na to że mnie nie zostawicie tu samą![]()