Strona 1 z 20 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 200
Like Tree12Lubią to

Wątek: Małymi kroczkami ku krainie ze spełnionymi marzeniami :) 2013:)

Awatar LenkaLenka
    LenkaLenka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Trójmiasto

Smile Małymi kroczkami ku krainie ze spełnionymi marzeniami :) 2013:)

Witam Was serdecznie
    Nawet nie mam pojęcia jak zacząć, niby byłam już na tym forum ale było to już tak dawno temu że nie pamiętam...
    Nie powiem, do powrotu na forum zmotywował mnie fakt, że bardzo mi pomogło w drodze do niejednego celu...np do spełnienia marzenia jakim był mój synek Teraz siedzi sobie koło mnie i bawi się pociesznie mój skarb... Tyle że synek ma 3 latka , a ja w chwili w której dowiedziałam się że się udało i że jestem w ciąży odpuściłam sobie kompletnie wszystko jakby osiągnięcie tego najważniejszego celu zwalniało mnie z wykonania tych pomniejszych...
    No i proszę, ważę więcej niż w końcowym etapie ciąży, tak sobie pozwoliłam... wstyd.. ... i sama sobie jestem winna... nie mogę się usprawiedliwiać ciążą, bo po porodzie miałam tylko 6 kg na plusie...teraz mam ich 22,5 więcej niż przed nim...a przecież i przed nim kruszynką nie byłam
    Nie ukrywam, że bardzo chciałabym to znowu zmienić, wrócić do wagi sprzed ciąży i dalej brnąc w dół do zdrowej wagi...tylko ty razem na stałe
    I nie ukrywam również, że BARDZO, BARDZO POTRZEBUJĘ WASZEJ POMOCY, MOTYWACJI, WSPARCIA...
    Mam co prawda ogromne wsparcie męża, nie mogę w tej kwestii narzekać, ale Wasze wsparcie jest mi również potrzebne, taki kopniak w zadek bez taryfy ulgowej...więc bardzo proszę, jeśli ktoś ma chęć to byłabym bardzo wdzięczna proszę rozbujać nogę i...
    poprzednio było ze mną wielu wspaniałych ludzi...może i teraz będę miała tyle szczęścia

A teraz po staremu - coś o sobie... no od pierwszego wątku, o takiej samej zresztą nazwie, zmienił się chyba tylko mój wiek:P Ale już piszę
    Mam 30 lat - magiczna dołująca mnie data - mierzę sobie 165 cm wzrostu i 102,5 kg wagi...
    Chciałabym, żeby ta waga powolutku (lub troszkę szybciej:P) spadała
    , ale bez żadnych diet cud, tylko poprzez zdrowe odżywianie, może z czasem jakieś treningi... Mam marzenia które chciałabym aby się spełniły i jednym z ważniejszych jest ZDROWIE
    Pierwsze co dla siebie zrobię, to badania, czy moja tarczyca ma się dobrze, bo zapomniałam wspomnieć, że mam niedoczynność tarczycy i podejrzenie choroby Hashimoto... no i chociaż bardzo się boję, koniecznie muszę sobie też zrobić badanie na cukier, babcia miała cukrzycę, mama ma cukrzycę...a ja nie chcę jej mieć, mam nadzieję, że jeszcze nie mam i dam radę temu jakoś zapobiec.

Tak więc jak w tytule - małymi kroczkami... byle do przodu (a waga w tył;P), do celu
    Mój plan to pięć posiłków o w miarę stałych porach koniecznie muszę nastawić sobie budziki w telefonie żeby nie zapomnieć:P
    No i muszę zmienić suwaki, bo coś źle powpisywałam...
    A mój pierwszy cel to 99,9 kg i wymyśliłam sobie nagrodę - wizyta u kosmetyczki ha
    Tylko ładnie WAS proszę o Wspieranie mnie, chociaż raz na jakiś czas

Ma to wszystko jakiś sens???

Irencia and spelniammarzenie like this.

_duska_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Małymi kroczkami ku krainie ze spełnionymi marzeniami :) 2013:)

Wszystko ma sens jeśli się tylko tego bardzo chce!
    Trzymam kciuki i damy kilogramom do wiwatu

Awatar kamuska_eselu
    kamuska_eselu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hejj
    Oczywiście że ma sens- wybrałaś najlepiej jak można Żadne diety, bo dieta ma określony czas, kiedyś się kończy a my rzucamy się na wszystko i ...wiadomo co. Najlepiej wolniej ale raz, porządnie zdrowo. Pisanie tu bardzo pomaga- ja też jak byłam na diecie kiedyś to pisałam i bardzo mi to pomagało. Ale wtedy były 1000 kcal, dukan- kiedy było już fajnie ja wracałam do starych nawyków, przestawałam tu pisać bo przecież zaraz krzyczą i efektem jest to że znowu tu jestem. Ważne jest żeby pisać- czy źle czy dobrze, zawsze ktoś przytuli albo sprzeda kopa 3 mam kciuki bardzo mocno- damy radę, bo chcemy prawda? Zresztą Ty masz super motywacje- musisz być zdrowa dla swojego maluszka Będę wpadać do Ciebie i zapraszam do mojego domku

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Hejka!!! 3mam kciuki za powodzenie Twojej walki!!!!!! myślę że wybrałaś najlepsza drogę z możliwych tak jak pisze Kamusia wszystkie... inne diety CUD... nie dadzą takieo dobrego i trwałego efektu!)

3mam kciuki pozdrawiam

Awatar _dinka_
    _dinka_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław

małymi kroczkami na najgorszą górę można się wdrapać

Oczywiście, że jesteśmy. Nogi już przygotowane - będą motywatory
    Opowiadaj jak po pierwszym dniu
    start: 14.11.2011 - FAIL!
    start II: 1.07.2013 - FAIL!!
    start III: 25.04.2014 .....

https://forum.jestemfit.pl/xxl-2...czesc-1-a.html

Awatar kamuska_eselu
    kamuska_eselu jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

No ale gdzie tu jakieś relacje? Szybciutko proszę o jakiegoś pościka Jak wczoraj, jak dzisiaj

Awatar agusiaczek789
    agusiaczek789 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    3

trzymam za ciebie kciuki kochana oby i tym razem ci się udało
    widzę że mamy bardzo podobną wagę
    aktualny cel

​cel ostateczny

tu mnie znajdziesz https://forum.jestemfit.pl/xxl-2...nac-50-kg.html

Awatar Guanah
    Guanah jest nieaktywny Znany na forum

I ja wrocilam tutaj po raz kolejny, i mysle ze jest to najlepsza decyzja jaka moglam dla siebie zrobic
    Bedziemy zagladac, motywowac, a nawet sprzedawac kopniaki! Czekam na relacje z dnia

Moja podróż - Aby poszło jak po . . . odtłuszczonym serku!
    Drugi - i ostatni raz!

Awatar LenkaLenka
    LenkaLenka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Trójmiasto

Hej Kochane
    Dziękuję Wam za odpowiedzi na moją pisaninę to dla mnie bardzo ważne
    Dzisiaj dzionek upłynął ....tyle że nie wiem czy dobrze - małymi kroczkami wchodzę w te pięć posiłków no i jako tako mi się udało
    Zjadłam o 7.30 grzecznie śniadanko - a to naprawdę wyzwanie, bo ostatnio wolę pospać niż jeść;P - płatki z mlekiem
    później ok 11 jabłuszko, o 14 jajka z kromką chlebka no i o 19 obiadek pierś z kurczaka z mizerią
    Dzisiejszy grzech - szykować nogi do kopniaczków - to buła na parze z odrobiną dżemu i połówka gofra przed obiadem. - standard, wracam późno więc zanim przygotujemy obiad to zawsze mi coś wpadnie...ale jutro już się nie dam!

Już pozbyłam się większości rzeczy które mogłyby mnie skierować na złą drogę poza czekoladkami synka - których na szczęście nie lubię:P
    Śmieszy mnie tylko, że powiedziałam sobie - dość, weź się za siebie - i automatycznie mówiłam sobie, że ok, że od jutra i że...miałam ochotę pożegnać się z różnymi pysznościami , najlepiej jedna po drugiej :P na szczęście oprzytomniałam

Zrobiłam sobie dzisiaj listę obiadków na cały tydzień, bo mamy z misiem czasami taki problem, że nie możemy się na nic na szybko zdecydować i wtedy wpadamy na niedobre pomysły obiadowe typu fast food...
    Przymierzam się też do rowerka... w zeszłym tygodniu jeździłam co drugi dzień a w tym jakoś omijam go szerokim łukiem i nic nie działa, żadne argumenty... no i mam w planie skalpel Chodakowskiej ale ćwiczyć mogłabym tylko rano, a jak rano mam wstać o 5tej to... porażka, uwielbiam spać:/

Także dziękuję Wam za kciuki i trzymajcie je za mnie nadal, żebym jednak pogodziła się z pedalskim - tj z rowerkiem;P
    Pisać mogę zazwyczaj tylko raz dziennie, także będę raportować codziennie wieczorkiem
    Buziaki robaczki kochane

Awatar agusiaczek789
    agusiaczek789 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    3

oj nie jest tak zle
    chociaż nie pochwalam tych buł co do dżemu może być
    reszta moim zdaniem bardzo dobrze
    ja też dziś zgrzeszyłam 2 kawałkami ciasta wiem nie ma co się chwalić
    aktualny cel

​cel ostateczny

tu mnie znajdziesz https://forum.jestemfit.pl/xxl-2...nac-50-kg.html

Strona 1 z 20 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów