Strona 12 z 29 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 282
Like Tree103Lubią to

Wątek: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim dniem

_duska_ jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim d

Mi zapał spadnie najbardziej jak przestaje się angażować w to co robię, natomiast póki jest forum, moja mama i siotra cisną dietę ze mną, szalejemy z nowymi przepisami w kuchni to jest SUPER! Chociaż ostatnim razem jak zaczynałam dietę, to włąśnie z taką wagą jak teraz mam... ehhh, było minęło, a teraz nowa ja!

Justyśka, jak tam mija dzień u Pracownicy Miesiąca?

Awatar Justyskaaa
    Justyskaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

Domyślnie Odp: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim d

Pracownica miesiąca własnie skończyła zamiatać perony na stacyji z liści i piachu boooo zasypało nas.
    i teraz będzie kawulca z kierownikiem popijać...:P potem towar ze sklepu przerzucić trzeba i będzie spokój..;p
    słoneczko wyszlo choć zimno rano było jak diabli 3,5 stopnia i wiatrzycho i normalnie zima mi zaleciało..;/
    a teraz takie mroźne powietrze ale ładnie jest tyle że z daleka widać ciemne chmury nadciągające..;(

Awatar asiawoj1974
    asiawoj1974 jest nieaktywny Sławny na forum

3,5 stopnia tylko było u ciebie??? ło mamuniu.. masakra u mnie jakieś 7 st i marzłam już idąc do pracy no zalatuje zimą jakoś

Awatar little_mo
    little_mo jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Neverland.

brrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!! 3,5 stopnia! Ja bym już założyła kurtkę zimową ((( Życzę miłego dnia!!!
    mój domek: klik
    miałam tu też nick dearie

phairo Guest

Wpadam sie przywitac i zaraz spadam.Chyba zaczne kopiowac twoje posilki,bo mi brakuje pomyslow i juz mi bokiem wychodzi piers na parze.
    Pozdrowionka gorace,bo na dworze zimno.

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Justyś zasypało was? wiatrem)):d a u mnie słoneczko! HA PRZESYŁAM TROCHĘ

;*** buziaki milego dnia!
    Justyskaaa lubi to.

Awatar nutelka77
    nutelka77 jest nieaktywny Znany na forum

u mnie wczoraj cały dzień padało, dziś już jest słonecznie i bardzo przyjemnie u Ciebie wczoraj 3,5 stopnia tylko????? czy 13.5????
    pozdrawiam
    Start 14.09.2013 r. Trzymajcie kciuki by wystarczyło mi sił na walkę z kg!!!

Dopóki walczę jestem zwycięzcą...

Awatar Justaa42
    Justaa42 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Torun

Chcialam ja Ci Justys zameldowac , ze wlazlam ja dzis na moja france wagowa.... i szok .... pokazala 86,8.... zostawie to bez komentarza..... a wstyd mi jak cholera........! Popijam zielonke , i chetnie sie z Toba podziele ! O pogodzie juz nawet nie wspomne , bo zimnisko u mnie straszne..... jednym slowem Schwarzwald jest chwilowo bardzo zimny i mokry.... a wietrzysko straszne .... Wybieram sie w pazdzierniku do Polski i mam nadzieje , ze sniegu u mnie jeszcze nie bedzie ....chociaz to wszystko jest mozliwe........!
    Trzymaj sie Laseczka !

Awatar la_rissa
    la_rissa jest nieaktywny Znany na forum

Hej Justyś, i jak cieplej dzisiaj było u Ciebie? Bo u mnie nawet słonko zaświeciło

Awatar Justyskaaa
    Justyskaaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    2

kochane moje dla sprostowania 3.5 stopnia dziś było ..nie wczoraj ..dziś 18września o 4.35 było stopniiiiiii 3.5 dokładnie i zimno jak choreraaaaaa że ojej ...
    a kopiuj że sobie kobitko ile wlezie ...ino Ci smakowało..
    aa żeby kurtkę zimową założyć to trzeba ją najpierw mieć..;p jesiennej nawet nie posiadam ...mówię Wam miesiąc taki tragiczny ten będzie do 10tego że szok....i pomyśleć że powinien być najpiękniejszy i najcudowniejszy i najlepszy bo urodzinowy no ale cóż...los mnie sprawdza....tak to już bywa...
    dziś dzień narzekacza miałam z moją Andzią....PMS przybył i męczy cholernie i jedną i drugą...i tak sobie pomarudziłyśmy nawzajem potem iii wróciłam do domku ..obejrzałam płytkę z uSG niuńki - będę ciotką prawdziwą ...HAnusia się urodzi....dziś się dowiedzieli że dziewucha będzie..

a z takich nowości rozmyśleń mych ..to stwierdzam że za stara jestem już na mieszkanie z rodzicami ...ale niestety wiem że na razie nic w tej kwestii się nie zmieni więc nie puszczam wodzy fantazji mej aż zanadto bo i po co...wszystko pokomplikowało się wraz z tym jak okazało się że ma bratowa przyszła nie bardzo chce iść na wieś z rodzicami mieszkać ...a już w ogóle wszystko skomplikowała ciąża...młodym jak młodym ale mi pokrzyżowała trochę planów...tak mieli iść z rodzicami mieszkać za jakiś rok i w perspektywie miałam samodzielne mieszkanie ...a tak to już nic z tego nie będzie ...rodzice pójdą sami a oni mają zostać tu ze mną...a ja sobie tego nie wyobrażam kompletnie ..dlatego też nie myślę co będzie za jakiś rok - półtora boooo przeraża mnie ta wizja....

raporcik z dziś...
    pół jog waniliowego dwie łyżki greckiego banan i kiwi
    owsianka z rodzynkami i cynamonem
    sałata z wędliną i mozarellą
    ryż z sosem z pierśką kuraka pieczarkami i papryką
    kilka sztuk kukurydzy prażonej ....(no wetknął nam Andzi mej MAdzior ( córa jej 7letnia ) pod nos bo się podzielić bardzo chciała i patrzyłą jak jemy i czy jemy popcorn bo ona nam ZROBIŁA....
    dwie grzanki pełnoziarniste z twarogiem sałata wędlina i mozarella...
    ot właśnie to..i kawusie dwie ..i zielonki dwie i wody ze cztery szklanki....
    idę na fujarę no niestety ciągnie dziś straszliwie...i wracam do Was..

Strona 12 z 29 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów