103Lubią to
-
Odp: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim d
no tak, jakieś plusy są
Kijki w planach masz? czy pogoda nie pozwala?
-
Odp: Smakuj, milcz, myśl i czuj, zaryzykuj, weź się w garść bo ten dzień jest Twoim d
Hej Justyś ale u Ciebie gwarno! podoba mi się Twoje podejście.. optymistyczne!) Myślę że tym razem UDA CI SIE DOJŚĆ DO CELU ! I ustaw sobie suwak!)
Zostawiam pozdrowionka wtorkowe z owianej mgłą Bydgoszczy! Życzę SIŁY I WYTRWAŁOŚCI:*** Udanego dnia!
-
Hej kochana
Wpadam zyczyc ci milego i dietkowego dnia
-
Andziu suwak jutro będzie ..
wazyłam się w czwartek zeszły..a dziś z racji póżnego porannego wstania ....nie udało się więc jutro sprawdzę..;p
a gwarno gwarno ii o to chodzi..
Asiek ..dziś rowerek...
-
Jak ja bym poszla na rowerek ...juz od kilku dni szukam fajnego rowerka dla mnie , ale ciagle cos mi nie pasuje.
Staram sie jezdzic na orbitreku , ale jakos nie mam motywacji do dluzszej jazdy np jak na rowerku . Jak sie zmecze to przestaje , a na rowerku bym jechala dalej ale wolniej :P
-
ja mam tatusia rowerek..;p takii męski ..sobie może w przyszłym roku kupię..
miałam teraz wybrać sobie cudną holenderkę z okazji mego ćwierćwiecza aleee ale sobie kursik masażu opłaciłam ...to może jak te masaże skończę się uczyć..to na nich zarobie na furę.. hhehe zobaczymy..
-
Mi zawsze wszyscy mowili abym poszla na kurs masazu , bo nie zle mi to wychodzi ,kogo masowalam byl zadowolony , ale nigdy nie znalazlam na to czasu ...
Ile taki kurs trwa ?
-
Justyś.......... zaczniesz masaże robić to i kasiorka wpadnie to wtedy wymarzona fura będzie
-
wniosek z tego taki, że nie musisz wstawać o 3:50...np: o 4:30 wystraczy żebyś się nie spóźniała
PS. a co do rowera, polecam taki: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
kupiłam go sobie niedawano i jest naprawdę full wypas
jeździ się komfortowo zarówno po chodnikach, dołach jak i po asfalcie
naprawdę fajny.
Ostatnio edytowane przez justed ; 10-09-2013 o 10:46
-
Justysiu Mimi wpada pokibicowac Ci i pozyczyc milego wieczorku
Uprawnienia umieszczania postów