Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 131 do 140 z 148
Like Tree22Lubią to

Wątek: Kaha-Grubaha w wersji wycietej..part 2 - Część 1

Awatar magazynierka
    magazynierka jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    pomorze

Domyślnie Odp: Kaha-Grubaha w wersji wycietej..part 2 - Część 1

witam
    chwile mam w pracy bo tak ogólnie to nawał jakiś
    ja też jeszcze chcę jeszcze pięć mniej a tu jakoś nie idzie stoi franca albo pokazuje małą zwyżkę
    napisz co u Ciebie
    pozdrawiam serdecznie

Awatar magazynierka
    Mieszka w
    pomorze

kaha81 kochana wpadnij do mnie i prosze napisz mi jakie ilości teraz zjadasz ile mnie więcej mililitrów ?
    i co mile godzin jadasz ? będę wdzięczna za odp
    buziol

Awatar kaha81
    kaha81 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    krakow

widze ze moj watek odswiezony wiec jestem u mnie wszystko super..waga lekko jeszcze leci ale w sumie nic nie robie ku temu oprocz malych porcji jedzenia..jem wszystko ale porcje jak np roczne dziecko ..i tak jak pomysle to jem minimum 4/5 razy dziennie..czasem cos podjadam miedzy posilkami...scisle diety napewno nie mam ..jeszcze sie moje obwody kurcza poniewaz widze po ciuchach , co kupie nowe dzinsy to w dwa tygodnie leca mi z tylka a kupowalam opiete..troche to uciazliwe ale z radoscia taki stan rzeczy przyjmuje bylam osttanio na wszelakich kontrolach bo ja czesto latam do kliniki ( operuja kolejnych moich znajomych) i moje Dokotorki lubia mnie poogladac z kazdej strony..wyniki bardzo dobre,zoladek nie rozciagniety z czego sie ciesze wiec jest super..pozdrawiam laski..milego dnia

Awatar magazynierka
    Mieszka w
    pomorze

wpadam dzisiaj szybciutko pozdrowić i podziękowac :-D brak czasu ale jeszcze będę miała pytania
    buziolki

Awatar kaha81
    Mieszka w
    krakow

pytaj pytaj smialo podziele sie tym co wiem

Awatar agusiaczek789
    agusiaczek789 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    3

kochana ja to ci zazdroszczę tych spadających spodni
    chociaż powiem ci że u mnie ostatnio też się zdziwiłam założyłam spodnie po praniu i były luźne a zawsze były opięte
    aktualny cel

​cel ostateczny

tu mnie znajdziesz https://forum.jestemfit.pl/xxl-2...nac-50-kg.html

VingaWon jest nieaktywny Nowy na forum

Oj, Kaha przeczytałam twoją historię od początku bo szukałam informacji na temat tego co dalej po operacji bariatrycznej. Sama nie wiem co myśleć na ten temat. Czytałam też post "dlaczego zrezygnowałam z operacji..." - prawdę powiedziawszy trochę mnie przeraził. Ja sama cierpię na olbrzymią nadwagę, próbowałam wizyt na Garncarskiej, nie powiem pomogli mi dużo, ale nie w pozbyciu się kilogramów. Tam też poddali się i zaproponowali operację. Prawdę mówiąc trochę mnie to przeraża. Czytając o powikłaniach, reżimie diet pooperacyjnych (zdziwiłam się że tak szybko zaczęłaś jeść jedzenie stałe), gnijących flakach, puszczonych szwach, a ostatnio w TV podali, że kobieta zmarła (przywieziona do szpitala przez męża z bólem brzucha) jak się okazało kilka tygodni wcześniej przeszła operację zmniejszenia żołądka. Mam dość. Jestem wykończona. Z drugiej strony właśnie 2 godz temu oglądałam film jak gościowi całe życie się zmieniło po operacji cały w skowronkach szedł z psem na spacer, a wcześniej matka pomagała mu się umyć, ubrać. W którejś TVśniadaniowej wypowiadał się lekarz na ten temat, też mówił o możliwych "skutkach ubocznych". Z całej dyskusji utkwiło mi w głowie jedno zdanie że jeśli zdecydujemy się na taką operację to w ośrodku który ma doświadczenie i przeprowadził już dużo tego typu operacji. Chodzi o to żeby nie zostać króliczkiem w rękach niedoświadczonych chirurgów. Z tego co czytałam to swoją operację miałaś na Czerwonej Chirurgii - swoją drogą podobał mi się tort dla zespołu lekarzy. Czy mogła byś opisać "jak było" chodzi o lekarzy, pielęgniarki, zespół operujący, sam szpital, czy ktokolwiek interesuje się pacjentem, czy służą wsparciem itd... Może to też mi pomoże w podjęciu decyzji. Sama nie wiem czy jakby co to zgłosić się do Krakowa, czy pchać się do Zabrza...Wiem, że ostateczna decyzja należy do mnie nie ukrywam, że się jej boję bo to przecież poważna operacja i wszystko może się stać, ale gdybyś mogła napisać coś jeszcze to bardzo była bym wdzięczna. Ja też chcę mieć dylematy na temat za dużych jeansów i chciała bym zebrać jeszcze trochę informacji i podjąć jakąś decyzję. Pozdrawiam serdecznie liczę na jakąś odpowiedź.

Awatar kaha81
    Mieszka w
    krakow

pozno zobaczylam ten wpis bo dawno tu nie bylam.. dziewczyny chcecie sie z mna skontaktowac zostawiajcie mi namiary na siebie.. mam niedlugo plan zwiazany z operacjami bariatrycznymi, z pomoca lekarzy i dietetykow a takze bylych pacientow bedziemy rozwiewac Wasze watpliwosci i strachy..lub sprawdzac cos ie da bez operacji..zachecam do kontaktu

Awatar agusiaczek789
    agusiaczek789 jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    3

kasiu jak ty pięknie schudłaś kurde
    a jak ci teraz idzie jak z dietka dalej tak malutko jesz ??
    aktualny cel

​cel ostateczny

tu mnie znajdziesz https://forum.jestemfit.pl/xxl-2...nac-50-kg.html

Awatar kaha81
    Mieszka w
    krakow

agus dietki jako takiej nei mam i nigdy nie mialam..do malych ilosci jedzenia mozna sie przyzwyczaic i nie jest to uciazliwe..waga sie trzyma na takim samym poziomie od dluzszego czasu ,samopoczucie dobre..nic tylkos ie cieszyc..z walsnej winy,poniewaz ne zazywam zelaza regularnie mam co jakis czas anemie ale jestem pod kontrola lekarzy wiec to nic starsznego...szczesliwego nowego roku laseczki..i wytrwalosci w Waszych dietach i postanowieniach!
    ranka81 lubi to.

Strona 14 z 15 PierwszyPierwszy ... 4 12 13 14 15 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów