witaj Sun ;-)
cieszę się, że jest tutaj jeszcze ktoś znajomy ;-)
u mnie też nie za wesoło... dzisiaj 63 kg mi waga pokazała( to zdecydowanie brak konsekwencji więc i ja wracam ;-)
witam się i trzymam kciuki. Będę zaglądać i to często ;-)
NO I JAK TAM???? co ćwiczyłaś???\
Pozdrowionka środowe zostawiam z deszczowej Bydgoszczy)) Życzę SIŁY i samozaparcia!!!
Ej strasznie mało czasu mam na to żeby zaglądać na forum
Co do siłowni to dupka bladanie poszłam
Ale wymyśliłam fajny sposób na siebie![]()
Co kilka dni max tydzień będę sobie stawiała cel na najbliższe kilka dni. Oczywiście każdy cel będzie się pokrywal z celem następnym tzn. W tym tygodniu mam celem będzie pójście na siłownię przynajmniej 4razyi w następnym tygodniu wymyśle następny cel ale ten o silce będzie dalej aktywny
w ten sposób chce zacząć częściej ćwiczyć, przestać jeść słodycze i słone przekąski
![]()
A póki co chciałabym kupić sobie ten dziennik chodakowskejjakoś tak mi się podoba
mam już książkę i podoba mi się bardzo
![]()
mi sie jakos lepiej w tygodniu cwiczy..niewiem czemu...taki system malych kroczkow jest nawet efektywniejszy niz dalekosiezne cele..celu z oczu oczywiscie nie tracic,ale metoda malych kroczkow do niego isc![]()
MI też w tygodniu lepiej siaę ćwiczy a co do Chodakowskiej jest nieco.. PRZEREKLAMOWANA ALE KAŻDY LUBI CO LUBI NIE?
Zostawiam piątkowe pozdrowionka przy zielonej herbatceudanego weekendu - bez wielkich obżarstw
u mnie standardowo BRAK CZASU
((
Puk, puk można? Widzę że podobnie jak ja zaczęłaś swoje zmagania niedawno i nawet wagę mamy podobaną. Mam nadzieję że będę wspierać i motywować w naszej wspólnej walce.
Ps. Podobnie jak Ty mam karnet na siłownię i koniecznie musimy go wypróbować. Ja zaczynam od poniedziałku.
Ja dzisiaj zaczynam z Dziennikiem Chodakowskiej.. zobaczymy jak mi pójdzie.
Jedyne co mi się w nim nie podoba.. że mało miejsca jest na pisanie.. np. co się zjadło itp.
Tylko zapisujesz punktami czy względem ciebie udane czy nie..
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
no i jak tam poza brakiem czasu?? waga jedzenie ćwiczenia??
Zostawiam środowe pozdrowionka... niestety u mnie mroźno i zimno... ale cóż ZIMApozdrawiam GORĄCO z nad kubka gorącej kawy... i sterty papierów
) Buziaki życzę siły i wytrwałości SYLWESTER CORAZ BLIŻEJ
))
Sun, skrobnij coś w wolnej chwili, daj znać co u Ciebie...
Buziam![]()