Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35
Like Tree4Lubią to

Wątek: Pani Gosia... i jej długa i mordercza droga do upragnionej wagi :D

Awatar PaniGosia
    PaniGosia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Morasko

Domyślnie Pani Gosia... i jej długa i mordercza droga do upragnionej wagi :D

Postanowiłam założyć nowy wątek z racji tego że tamten był pechowy jak cholera

Start : 02.01.2014
    waga :

Moje obietnice na nowy rok:
    Odstawić słodycze bo cholernie mnie gubią
    Jeść 4 posiłki dziennie max 5 za to solidnych i zdrowych a nie dłubać jak kura bo potem i tak zaglądam do lodówki

i tyle
    Ostatnio edytowane przez PaniGosia ; 03-01-2014 o 11:22

Awatar alessana
    alessana jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Bielsko-Biała

Domyślnie Odp: Pani Gosia... i jej długa i mordercza droga do upragnionej wagi :D

No właśnie kojarzę ten avatar, ale nie mam pojęcia skąd
    Mam jednak nadzieję, że ten wątek będzie szczęśliwszy
    PaniGosia lubi to.

Alka86Alka jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Domyślnie Odp: Pani Gosia... i jej długa i mordercza droga do upragnionej wagi :D

Cytat Zamieszczone przez PaniGosia Zobacz posta
    Postanowiłam założyć nowy wątek z racji tego że tamten był pechowy jak cholera

Jeść 4 posiłki dziennie max 5 za to solidnych i zdrowych a nie dłubać jak kura bo potem i tak zaglądam do lodówki

i tyle
    I tu się zgodzę, też próbowałam porcji dla wróbelka a później kończyło sie to napadem na lodówkę
    PaniGosia lubi to.

Awatar thatgirlwho
    thatgirlwho jest nieaktywny Nowy na forum

Też się wykładałam na ograniczaniu porcji. Z jednej strony chodziłam głodna, z drugiej ciężko było mi dobić do limitu kalorycznego na dany dzień. Kompletnie bez sensu. Teraz dla odmiany zamierzam sobie nie żałować ilościowo (ale też nie przesadzać w drugą stronę), ograniczając jedynie częstotliwość niektórych produktów. Zobaczymy, co z tego wyjdzie.

Powodzenia w nowym domku forumowym

Lilka7 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Elblag

Witam

Widze że nie tylko ja mam takie problemy z tymi ilościami.
    Niby nie jestem głoda a pozniej i tak szukam w lodówce. Wieczory najgorsze :/

Ten watek bedzie super szczęśliwy i uda sie i Pani Gosi i nam wszystkim!

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Nowy wątek... nowe życie ;P
    trzeba próbować zmian one dobrze nam kobietą robią
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar RavenBlack
    RavenBlack jest nieaktywny Nowy na forum

Ja też zaczynam Trzymam kciuki żeby Ci się udało. PS: słodycze to najgorsze narkotyki....

ank1976 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Szczecin

Hej Gosiu

Ja właśnie weszłam na wagę i zobaczyłam 110,2kg, a było już 102, dwa miesiące temu . No nic, od dziś postanawiam poprawę, będę zaglądać i wspierać oraz czerpać inspirację

Awatar PaniGosia
    PaniGosia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Morasko

Zważyłam się dziś 116,6 normalnie porażka dziewczyny ...no ale sama "żarłam" ustawię sobie później suwak bo mam harmider w domu każdy coś chce i skupić się nie mogę ...

Ank no właśnie było ja kurka już prawie 2 cyfrówkę kiedyś widziałam ...jakie to jest uzależnienie że cięgnie do tego nie zdrowego

Reven Powodzenia !!!

Lilka nie ma innej opcji

wpadne później

Beacia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

Witam Pani Gosiu w nowym noworocznym domku. Mam nadzieję, że ten będzie szczęśliwy i uda Ci się osiągnąć zamierzony cel. Ja tez zastanawiałam się czy czasem nie założyć nowego wątku, bo dziewczyn z którymi pisałam najczęściej już niestety nie ma ,ale spróbuję jeszcze na starym.Ja też na początek zamierzam ograniczyć pewne produkty ale nie będę się głodzić. Nawet teraz zaobserwowałam ,że po świętach bałam się wejść na wagę, a tam tylko kilogram więcej. Więc wyciągam takie wnioski, że jeść często by nie spowolnić metabolizmu, który teraz u mnie pewnie na pełnych obrotach, tylko jeść zdrowsze rzeczy i unikać słodkości i tłuszczów w nadmiarze. Powodzenia i będę zaglądać! Pa
    PaniGosia lubi to.
    Start 06.01.2014 Meta?... Kto to wie???

Mój domek :Zaczynam poraz któryś........może w końcu ostatni????

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów