Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 93
Like Tree17Lubią to

Wątek: Niekaloryczna Czekolada zmienia rozmiar na mniejszy :D :) :) :) :)

Awatar kasiuulla7
    kasiuulla7 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    wrocław
    Wpisy na blogu
    1

Domyślnie Odp: Niekaloryczna Czekolada zmienia rozmiar na mniejszy :D :) :) :) :)

,,Ja też studiuję dwa kierunki na Przyrodniczym we Wrocku A co do wczorajszego obżarstwa, to waga mi dzisiaj pokazała---> 83,6--->84,4 a juz było tak fajnie No ale nie załamuję się , dzisiaj owsianka na śniadanie i przez cały dzien muszę się porządnie oczyścić

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Niekaloryczna Czekolada zmienia rozmiar na mniejszy :D :) :) :) :)

Czekolado, przywołujemy do porządku
    Biedna jesteś, tyle roboty... Ale wierzę, że szybko się z nią uporasz. No i nie zaniedbuj diety za bardzo w tym natłoku zajęć
    Trzymaj się! Miłego dnia

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Trzymaj się kochana ;P
    Zazdroszczę Ci tego że ciągniesz dwa kierunki :P
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar glory24
    glory24 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Zabrze

Tylko się nie załamuj, zero słodkiego. Nie ma czasu na wyjście do sklepu - to dobrze, wywal wszystko, co słodkie, nagotuj pomidorowej albo czegokolwiek, czego jest dużo i zapycha, obłóż się jabłkami, marchewkami czy czym tam lubisz i pracuj dzielnie

Awatar Czekolada18
    Czekolada18 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    poznań

Czy ja wiem czy jest czego zazdrościć - z natury jestem leniem, więc bardzo cierpię z tego powodu

Lali ja wiem, wiem - ale to do do obydwóch obron tak chyba będzie niestety

Ale wiecie co wam powiem? NIE OGARNIAM mojej wagi, albo mojego ORGANIZMU. Najadłam się wczoraj samych niedobrych rzeczy, a waga spadła. I pokazuje 90,8 kg. Także tego , nie ogarniam

Dziś muszę siedzieć na dupie i pisać tą niewdzięczną pracę. Normalnie nią ... no nie mogę znaleźć takiej emotikonki
    No ale muszę ją napisać. Muszę. Muszę. Muszę.

Awatar ranka81
    ranka81 jest nieaktywny Znany na forum

nie zazdroszczę! Sama jestem leniem patentowanym więc wiem ile to pracy kosztuje, żeby coś zrobić

Awatar zdeterminowana90
    zdeterminowana90 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rzeszów

Wiem co czujesz, 2 kierunki u mnie 2 obrony w czerwcu. Teraz sesja na całego się rozhulała i prace dyplomowe leżą odłogiem. Teraz tylko zaliczenia, egzaminy, kolokwia. Ale akurat na sesji jak na studenta przystało mam czas by posprzątać, ugotować dobre jedzenie, poukładać rzeczy w szafie kolorami, ot co cały zapał ukierunkowany nie na naukę lecz wszystko poza nią. A co do spadków, nasze organizmy, czasami nie odczują 1 złego dnia. Byle ten jeden dzień nie zamienił się w tydzień. Weny twórczej po na pewno się przyda

Awatar Czekolada18
    Mieszka w
    poznań

Masakra z tym pisaniem .

Chyba dostałam już bzika, bo mogę się ważyć kilka razy dziennie. I cały czas myślę o jedzeniu. W sumie najspokojniej pisanie prac idzie mi po obiedzie, bo już o nim nie myślę. A najspokojniej to idzie mi po 18 , kiedy jestem po kolacji i już wiem , że nie będę nic jadła.

Jestem walnięta i o.

(Bynajmniej P mówi, że zaczyna się o mnie martwić )

Awatar la_libertad
    la_libertad jest nieaktywny Znany na forum

Ja też mam czasem takie zrywy - zasypiając myślę o tym, co zjem na śniadanie, jedząc śniadanie już myślę o obiedzie i tak w kółko. I waga 24/h. Masaskra
    Nie można dać się zwariować.
    Nusia82 lubi to.

Awatar Czekolada18
    Mieszka w
    poznań

Noo ja tak mam prawie zawsze

Zaczynam się martwić, ale pocieszającym jest fakt, że nie tylko ja tak mam

Strona 3 z 10 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów