Strona 1 z 11 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 107
Like Tree32Lubią to

Wątek: Ostatni dzwonek

Awatar ewulka78
    ewulka78 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Ostatni dzwonek

Dziewczyny !!!
    Sięgnęłam dna. Dosłownie. Na wadze prawie 100kg (174cm), 35 lat. Od tygodnia zaczęłam znowu ćwiczyć nie przeżeram się ,a waga niestety ani drgnie. Czas więc na własny wątek, na raport z tego co zeżarłam, bo w oczekiwaniu na "do lata schudnę" lato mnie zastanie z wagą pond 100kg. Główne problemy to pieczywo i podjadanie między posiłkami.
    Zaczynam więc dietę po raz..... nie wiem już który, ale wiem że nie chcę być już grubasem.

Założenie - dieta 1400-1600kcal + ćwiczenia.
    Ostatnio edytowane przez ewulka78 ; 17-01-2014 o 08:05
    Paszrotka lubi to.

Tu walczę:
    Ostatni dzwonek

Awatar tamarek
    tamarek jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: Ostatni dzwonek

Do lata, do lata...piechotą bede szla...
    Chyba furmanką woziła grube dupsko, bo jak sie nie zepniemy, to już chodzić nam będzie ciężko.
    Do roboty

Cieszę się,że jesteś
    Paszrotka lubi to.

Awatar dietujaca
    dietujaca jest nieaktywny Nowy na forum

Mam nadzieje ze wszystko pojdzie po twojej mysli , i ze kg pojda w cho....

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

no to trzymam kciuki a jeśli waga ani drgnie polecam zapisac przez tydzien dokladnie co ile itp jesz przeliczyc kalorie powodzenia 3mam kciuki

Awatar gruschka
    gruschka jest nieaktywny Znany na forum

Mialam ochotę do ciebie zajrzeć na poprzednim wątku ale nie złożyło się więc zaglądam do nowego.
    Tak,zobaczyć stowkę na wadze to wielka nieprzyjemnośćWiem coś o tym, ale ne zabrnęłaś jeszcze daleko więc szybko będziesz znowu 2cyfrowa, a na wiosnę może bałwanek.Ja też mimo,że czekam na wiosnę to balwanka chętnie bym do siebie zaprosiła....
    Nowa wiosna- nowe zadanie
    Zaciskanie paska - na początek 6 cm.
    Docelowo 20cm do zgubienia
    http://www.jestemfit.pl/forum/tylko-...izacja-42.html

Paszrotka jest nieaktywny Znany na forum

Ewulka
    bardzo się cieszę, ze zakładasz swój wątek to jednak jest najlepszy sposób by wiedzieć co u konkretnej osoby słychać... jak jej idzie...

Nie myśl, że sięgnęłaś dna... ja tak kiedyś myślałam przy 84kg... a jak dobiłam 105....
    teraz mam prawie 82... i w sumie mi dobrze więc chyba wszystko zależy od punktu siedzenia
    albo od zaakceptowania samej siebie...

Nie ważne jaką wagę osiągniesz do lata... ważne by była ona niższa... i abyś była z nią szczęśliwa
    "Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."

Awatar ewulka78
    ewulka78 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Dzięki kobietki że jesteście, muszę się trochę wyżalić
    Jestem jakaś totalnie nieogarnięta - bałagan w domu, rzeczy czekają w pralni na poprasowanie, szafy się prawie nie domykają tak wszystko powciskane , w przedpokoju wszystko porozwalane - plecaki, worki dzieci, buty, szaliki, o łazience nie wspomnę.
    A najgorsze jest to że zamiast się za to wszystko zabrać ja siedzę i załącza mi się chyba tryb depresyjny, na nic nie mam siły ani ochoty. Nie ogarniam tego. Laptopa powinnam chyba spalić bo tylko mi czas pożera.....
    Paszrotka lubi to.

Tu walczę:
    Ostatni dzwonek

Awatar myszka08
    myszka08 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Bytom

od siebie mogę doradzić aby wykluczyć produkty pszenne i ziemniaki i jeść białkowe kolacje. ja właśnie jem kolację omlet z 2 jajek z pieczarkami i pomidorami. a ok 21 zjem jogurt naturalny z błonnikiem który zatka mi żołądek. ja poszłam z problemem do dietetyka i w tydzień schudłam 2 kg

Awatar bibilola
    bibilola jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    366

znam ten stan..w domu jak na pobojowisku,czlowiek wie ,ze tyle trzebaby bylo zrobic a siedzi w centrum armagedonu i sie nie moze z miejsca ruszyc.takie zrezygnowanie i skamienienie wszystkiego i w sumie jest czlowiekowi obojetne jak to wszystko wyglada i najchetniej by to wszystko spalil...

i tez po sobie wiem,ze zebranie sie w sobie i wlasnie od rana do nocy uporzadkowac wszystko dookola pomaga na ten stan rzeczy czy ducha..bo jesli otoczenie ogarniete to jest taki odpowiednik duszy,taki sygnal dla psyche,ze czas "porzadkow" nastal rowniez i w moim wnetrzu..i to jest taki swietny poczatek na zaczecie ogarnianie i wagi..

juz sobie wyznaczylas czego nie chcesz jesc,ale musisz sobie powiedziec tez co bedziesz teraz jadla,zeby i tutaj sie jakis plan wyklarowal.bo postanawiajac nie jem tego i tamtego,nagle czlowiek sobie pomysli:"cholera!!to co ja bede jesc??!!"

zrob sobie liste z rzeczami zdrowymi,ktore chetnie jadasz.

powodzenia zycze!!

Awatar Loveee
    Loveee jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Brzesko

Grunt to obudzić się w odpowiednim momencie. Ja długo się nie ważyłam a gdy już to zrobiłam to myślałam, że zawału dostanę - 96kg. Czułam, że przytyłam, że jest źle ale nie że tragicznie. Na dukanie z 85kg schudłam do 75 i tak kilogramy wracały

Założenie mam podobne do Twoich. Ograniczyć kalorie i ćwiczenia Będę zaglądać jak Ci idzie

Strona 1 z 11 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów