A Ciebie kochanie gdzie wywiało????
Zapraszamy z powrotem :P
A Ciebie kochanie gdzie wywiało????
Zapraszamy z powrotem :P
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
Cześć... mam nadzieję, że ta nieobecność to tylko chwilowa...
"Jeśli kogoś kochasz, pozwól mu odejść... Jeżeli wróci, będzie Twój na wieki... Jeżeli nie wróci nigdy nie był Twój..."
Hej dziewczyny,
No nie było mnie parę dni niestety, ale dieta bez zmian zachowanaByłam teraz bardzo zajęta, bo okazało się, że synek ma astmę przez alergię na roztocza i musieliśmy urządzić wieeeeelkieee sprzątanie. W weekend wstawiłam jakieś 12 prań... Co do menu na babski wieczór to wieczoru nie było :/ z wyżej wymienionych przyczyn, musieliśmy się jak najszybciej ogarnąć bo Stasiowi kaszel w ogóle nie przechodził. Na dzień dzisiejszy w ogóle nie kaszle
![]()
Dzisiejsze menu:
śniadanie - serek wiejski z łyżką dżemu figowego
obiad - chilli con carne [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na kolację - jajo na miękko z jakąś sałatą
Na wagę nie wchodzę, ale weszłam w dżinsy i prawi je zapięłamPodejrzewam, że ważę poniżej 80kg. Jest dobrze. W sobotę jadę mierzyć suknie ślubne. Nie mam zamiaru żadnej kupować, bo razem z mamą chcemy zaprojektować sukienkę. Cała stylizacja będzie na ludowo, wianek na głowie i długi warkocz. Chciałabym do ślubu jeszcze chociaż z 5kg schudnąć.
Tutaj my na ślubie cywilny z grudnia 2012 - ważyłam wtedy 80kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Tutaj nowy domek Schudłam 35kg to jeszcze 15 nie dam rady?! Siebie się nie oszukuje.
tu mój stary domek Być szczupłą jak nigdy w życiu
Śliczna z ciebie panna młoda, Basiu!Cała kwintesencja pięknej słowiańskiej urody.
Kurcze. Zanim podjęłam się powrotu do restrykcyjnej diety (już prawie miesiąc temu) czytałam forum codziennie inspirowałam się wspaniałymi historiami ogromnych spadków wagi. Postanowiłam założyć swój wątek stwierdzając, że dzięki temu nie porzucę diety, dostanę wsparcie itd. A tu się okazało, że nagle mam taką motywację, że w ogóle nie mam żadnych zachcianek, przypadkowych wybryków jedzeniowych itp. A naprawdę w moim przypadku jest to dość szokujące. Te wcześniejsze kilogramy po ciąży zgubiłam w 3 miesiące (łatwo było bo to były nowe kilogramy jeszcze nie zasiedziała w moim cielsku :P) Potem miałam zastój, a teraz jak po maśle, no ale kilogramy które mi zostały są ze mną już od wielu lat i nie jest już tak prosto :/ Walczę dalej. Wrzucę jutro jakieś fotki co by było weselej. Suwak też muszę zmienić, bo ten to już sporo nie aktualny
![]()
p.s
Dzisiaj mierzyłam sukienki ślubne w salonie (nie chcę kupować, chciałam się zaznajomić z tematem :P ) w lustrze wyglądałam super! Ale jak zobaczyłam fotki to jak balerontakże para w ruch! p.s 2 nie ufajcie lustrom w salonach ślubnych!
![]()
Tutaj nowy domek Schudłam 35kg to jeszcze 15 nie dam rady?! Siebie się nie oszukuje.
tu mój stary domek Być szczupłą jak nigdy w życiu
lustra w takich salonach jak i innych sklepach sa wyszczuplajace. mnie myla lusta w c&a - tam to dopiero podbudowuja człowiekowi egoa przychodzi sie do domu i co onnego jest w swoim lustrze.
Kocham wianki na głowie... mi sie marzy taki z Ptaszarni-> [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
bardzo jestem ciekawa Twojej sukni ślubnej![]()
Ja lubię wyszczuplające lustra :P tylko to oszukuję człowieka ;P i to jest najgorsze ;PP
Wyglądałaś pięknie na ślubie cywilnym!!!
Ostatnio edytowane przez Paszrotka ; 24-02-2014 o 10:03 Powód: dodanie linku