Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28
Like Tree2Lubią to

Wątek: Nowa Dieta Atkinsa - Moje zmagania z odchudzaniem.

Awatar LadyShadowFlame
    LadyShadowFlame jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Domyślnie Odp: Nowa Dieta Atkinsa - Moje zmagania z odchudzaniem.

Hej dziewczyny

A no ja poszłam spać późno w nocy wstawanie Dziecko jakoś spać nie chciało za bardzo, poza tym okazało się że w mieszkaniu nad naszym ( które należy do naszej rodziny, ale wynajmujemy naszemu bractwu rycerskiemu) któryś z imprezujących tam rycerzy zepsuł spłuczkę i lało nam się na korytarzu z sufitu. Więc miałam słaba noc

Aktualnie jestem po:
    Jajecznica z szyneczką i sałatką pseudo grecką ( z kiełkami zamiast ogórka;P)
    Sałatka grecka

Na obiad planuje wieprzowe mięsko z brokułem i szpinakiem.
    Na podwieczorek bita śmietana :P
    A na kolację myślę że zjem tuńczyka z puszki z sałatką z rzodkiewki i czegoś tam :P

Poza tym miałam w planie bieganie, ale nie wyjdzie mi to dzisiaj, bo za późno wstałam po tych przeżyciach nocnych. Ale jutro pojdę A maż ma na południe, więc młodego nie do końca mam z kim zostawić

Wiewiórko, tak czasami bywa :P Trzeba się przyzwyczaić :P haha lenistwo górą !

Groszku, ja też kocham takie rzeczy jak czekolada i masło orzechowe Ale nie mam teraz na to ochoty... I dobrze mi z tym całkiem
    No i kawa :P ja za kawą przepadam i nie daje rady ograniczać

Awatar Squirrel_
    Squirrel_ jest nieaktywny Znany na forum

i tak jak mówiłam nie wyspałam się
    No ale napewno nie tak bardzo jak ty.
    Masakra z tym sufitem

A powiedz mi Ci rycerze to jakieś słodziaki?

Awatar LadyShadowFlame
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Czy słodziaki :P Nie powiedziałabym xD Mój mąż był jednym z nich, a teraz nie znam całej ekipy :P Mój szwagier wydawałby się uroczy i miły, ale pije zbyt często jak dla mnie :P I myślę, że dla innych dziewoi też.

A co do czego, chce mi się strasznie jeść. Najchętniej zjadłabym kanapki, albo nie wiem, ciasteczka. Ale nie zjem.

Ogólnie opcja jedzenia mi się zmieniła i zamiast świaniaka z sałatką zjadłam parówki ze spinakiem ( ha:P)
    A potem bita śmietana. I staram się opanować, żeby sobie kolejnej nie zrobić :P

Awatar Squirrel_

Nie wiem czemu się tym tak zainteresowałam skoro mój chłop jest dla mnie idealny:d
    Mnie denerwują faceci którzy piją, a jak 'zbyt dużo' to ja uciekam od nich bo to na dłuższą metę nic dobrego

Awatar Groooooszek
    Groooooszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław/Kostrzyn
    Wpisy na blogu
    1

Faceci... hm, mimo, że jestem dla Was chyba jeszcze małolatem, to dziwne miałam przygody i tu się w stu procentach zgodzę, że facet pijący to tylko wróży kłopoty.
    - a teraz... a teraz mam do czynienia z DJ i w pakiecie dostałam wiecznie śliniące się fanki na jego widok.

Bita śmietana. Ostatnio na moje urodziny (dwa tygodnie temu) mama mi zrobiła torta... cały był z bitej śmietany, jaki on był dobry!
    Moje żale i frustracje.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar LadyShadowFlame
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Haha no i własnie

Wiewiór, to że się ma idealnego faceta nie oznacza, że nie można się interesowac innymi. Wiesz, to jest tak, ze jak masz porównanie, to lepiej doceniasz

Groszku, lepsze chyba fanki niż alkohol. Ja mam uraz do alkoholu ( ludzi pijących za dużo), bo ten co mnie zrobił mojej mamie jest alkoholikiem.

A co dziś?

Postanowiłam, że musze zapisywać sobie godziny posiłków, bo rano mam dużą przerwę, a wieczorem jem co chwila:P

Śniadanie zjadłam chyba około 10? jakoś tak:P Była to jajownica ze szpinakiem i szyneczką plus 3 rzodkiewki.
    Obiad koło 15.30 3 kawałki mięska i brokuły.

Niedługo planuję zrobić bita śmietanę ( kurde, uzależniłam się :P)
    A na kolację chyba zrobię sobie sałatkę grecką z oliwkami i fetą a do tego zjem puszkowanego tuńczyka.

Gdzieś pomiędzy mam ustawioną przegrychę i mam kiełbaskę domowej roboty ( mój ojczym robi bardzo dobre, wędzone )

Także !

Awatar Groooooszek
    Groooooszek jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Wrocław/Kostrzyn
    Wpisy na blogu
    1

Pewnie, że lepsze fanki... Jakoś sobie z nimi radzę, choć mój związek nie jest określony.

Z wędzonego mieska strasznie lubie pierś z kurczaka. A kiełbasek juz dawno nie jadłam.

Myślałam, że tylko ja na jajecznice mówię jajownica. Hahaha.
    Moje żale i frustracje.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar LadyShadowFlame
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

A widzisz Groszku, nie tylko Ty Lubię słowo Jajownica jakoś tak mi podpasiło. A to czemu nie jest określony? Kręcicie ze sobą dopiero?? Zawsze to coś! Więc trzymam kciuki za określenie związku w takim razie hehee

A co do mnie pomysł na bitą śmietanę dała mi kumpela i napchałam się strasznie ( trochę za dużo zjadłam). A co zrobiłam?
    takiego jakby omleto-gofra z jajek, śmietany 12% i lnu mielonego, a na to bitą śmietanę. PYYYCHAA!!

Awatar Squirrel_

Ja nie mogę czytać o tej bitej śmietanie bo mnie smak na jakieś gofery nachodzi:d

A co do fanek to ja to bym chyba z moją niską samooceną rady nie dała:P
    Ale może jak schudne. Grooszek jaka małolata? ja mam dopiero 22 więc też zbyt stara to nie jestem
    a z określeniem jajownicaa się jeszcze nie zetknęłam i takie śmiechowe troszeczkę
    Groooooszek lubi to.

Awatar LadyShadowFlame
    Mieszka w
    Kraków
    Wpisy na blogu
    9

Ja sobie wypraaaszaam!! Ja mam 27 i nie czuję się staro :P !! W mojej głowie mam 21 lat :P I proszę mi to od starych nie jechać:P Hehehe

Dzisiaj zjadłam:
    Śniadanko boczek, jajo i sałatka.
    potem zjadłam sałatkę pseudo grecką z kiełbaską.
    No i mój pseugogofer z bitą śmietanką mniam mniam

Jestem napchana strasznie :P

Próbowałam dzisiaj biegać, ale jestem kontuzjowana.... Wziełam kije do Nordic i poszłam, ale zgubiłam kopytka ( te takie nóżki od kijów) i nie szło iść po chodniku. Wogóle średni dzień dzisiaj mam....

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów