Strona 2 z 44 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 431
Like Tree393Lubią to

Wątek: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1

Awatar emirateska
    emirateska jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    7

Domyślnie Odp: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

Hej GRATULUJĘ MOTYWACJI i 3mam kciuki, ale wiem też, że dieta Dukana jest bardzo niezdrowa, może spowodować niewydolność nerek, wątroby, zatrzymanie miesiączki, itd. Uciążliwy jest również nieprzyjemny zapach z ust i sucha skóra (sama bezpośrednio zaobserwowałam to u mojej przyjaciółki, u której utracone kilogramy wróciły po kilku tygodniach gdyż "rzuciła" się na jedzenie po diecie) Chcę Cię tylko ostrzec przed negatywnymi skutkami,ale wybór należy do Ciebie

Awatar gosikmt
    gosikmt jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Domyślnie Odp: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

Rashmi to ja zieloną herbatkę poproszę. I życzę w nowym domku samych spadających kilogramów. Żebym tu za każdym razem jak będę cię odwiedzać mogła składać gratulacje.
    Cieszę się, że randka z mężem udana. I dietkowo też nie było bardzo źle.
    Trzymaj się.
    Rashmi lubi to.
    Po upadku próbuję znów odbić się od dna - start 4/01/2016

Tu jestem:
    https://www.jestemfit.pl/tylko-zalog...m-naprzod.html

Awatar Rashmi
    Rashmi jest nieaktywny Znany na forum

skopiowałam Was z tamtego wątku bo nie wiem jak cytaty powrzucać z wątku wątek...

Pamuś no ponoć spala spala więc sex naszym przyjacielem w gubieniu kilosków więc używajmy dziewczyny
    i mam nadzieję że dokładnie w nowym domu będą kilogramy spadać pięknie i bez zastojów

Gosiu kochana zawsze miłe słowa od Ciebie słyszę i jakże wiele on dają człowiekowi siły do dalszej walki ....co do gorszenia mieszkańców Krakowa ...byłam grzeczna bo zimno było hehe i to ich uratowało

Wiewiórczko wow, no to świetnie niech po tej pełni spada nawet nigdy nie zagłębiałam się w takie tematy....

Maja dzień był udany i oby nam się takie tylko trafiały

Magiliana no imprezki na czas diety dla mnie masakra teraz te święta przetrwać i majówkę i już będzie spokój już mam stresik lekki bo moja największa zmorą są ciasta ,a wiadomo w święta gdzie nie spojrzę one są i to jest dla mnie straszna straszna pokusa moja największa słabość ....nic zobaczymy co będzie...
    26.01,2014r - zaczynam swoją walkę....i wygram...wiem to
    To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1 - Strona 3 - ZAPRASZAM

30min stepper skrętny,15min zumba,20min Mel B,10min boczki Tiffany

Awatar Rashmi

Emiratesko nie miałam nigdy i nie mam żadnych z objawów o których piszesz.... każda dieta może być niezdrowa każda należy stosować mądrze i z głową najpierw ja poznać od deski do deski potem dopiero się brać do dzieła trzeba obserwować swój organizm bacznie, samemu na siebie znaleźć sposób ...my sami najlepiej wiemy co nam służy, a co szkodzi nasz organizm daje nam wyraźne znaki ...nie stosowała bym diety, która mi szkodzi, która powoduje jakieś negatywne objawy,mam inne podejście ponieważ mam już dość spore doświadczenie w dietkowaniu na różne sposoby ... dieta to sposób życia to zdrowe nawyki na całe życie a nie chwilowe stosownie czegoś według mnie należy wybrać to co nam się podoba to co nam służy i jest zdrowe a nie bezmyślnie stosować tysiące zasad przeczytanych w necie czy podsłyszanych od znajomych ... poczytaj sobie z wątku pierwszej części moje jadłospisy i powiedz mi co jest niezdrowe..... nie każdy dukan taki sam hehe także nie martw się mój wybór jest świadomy i bardzo przemyślany ,a do tego dochodzi dość spore doświadczenie także dam rade
    inesa75 and Squirrel_ like this.
    To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1 - Strona 3 - ZAPRASZAM

Awatar inesa75
    inesa75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Rashmi kochana jeśli tylko czujesz się ok na tej diecie i nic Ci nie jest to stosuj ją dalej ,bo zadowolenie i polubienie diety to już połowa sukcesu
    Rashmi lubi to.

Awatar Pamazb
    Pamazb jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazowsze

Rashmi nawet nie wiesz jakiego ja mam stresa przed świętami majówka a po drodze jeszcze wesele:P

Awatar gosikmt
    gosikmt jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Pamazb Zobacz posta
    Rashmi nawet nie wiesz jakiego ja mam stresa przed świętami majówka a po drodze jeszcze wesele:P
    Weźcie mi nic nie mówcie. Jaka to pędzie próba silnej woli. Ale dziewczyny, jesteśmy silne i damy radę. Będzie dobrze.
    Rashmi lubi to.
    Po upadku próbuję znów odbić się od dna - start 4/01/2016

Tu jestem:
    https://www.jestemfit.pl/tylko-zalog...m-naprzod.html

Awatar frogusia
    frogusia jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    wielkopolska
    Wpisy na blogu
    8

Ja tez w nowym domku poczestuje się zieloną herbatką!

I zyczę samych sukcesów co bysmy na lato juz dosć zgrabne byly
    Rashmi lubi to.

Awatar Rashmi

Inesa czuję się znakomicie i nawet mi przez myśl nie przeszło żeby coś zmieniać niedawno w pierwszej części wątku pisałyśmy na temat diet różnych i wniosek był jeden każdy sam podejmuje decyzje co dla niego najlepsze bo nie każdemu służy to samo i nie każdemu to samo szkodzi i tak jak piszesz lubić swoja dietę to połowa sukcesu

Pamuś,Gosiu
    no własnie ja też boję się bardzo i mam takie myśli w głowie, że zazwyczaj u mnie po świętach dietę szlag trafiał ale wiecie co kochane moje z nas jest taka silna ekipa wyjątkowa, że tym razem się nie damy i jeśli nawet któraś za bardzo popłynie przez te święta to we wtorek meldujemy się na posterunku i działamy dalej walczymy z sadełkiem jeszcze bardziej!!!!!!!

Frogusiu będziemy a wiesz co jest bynajmniej dla mnie najważniejsze ,że w te wakacje będę o wiele lepszym stanie niż rok temu i choć pewnie nie będzie to stan taki wymarzony to nie będzie tak fatalny jak w zeszłym roku

ooooooo jakże miło słońce zechciało u mnie zawitać jak ja kocham słoneczne dni i mam nadzieję, że święta będą słoneczne i ciepłe że będzie można spacer zaliczyć i spalić trochę kalorii w przyjemny sposób
    własnie byłam na kiermaszu świątecznym w przedszkolu kupiłam prace moich dzieci aż się człowiek wzrusza kiedy widzi jakie dumne te dzieciaki i ile starań włożyły i jak się cieszą kiedy rodzice podziwiają i kupują ich prace

najadłam się łososia wędzonego tak za mną chodził ostatnio i to w zasadzie jedyna forma łososia jaką lubię ale było smacznie do tego sałaty się nachrupałam aż mnie szczęka boli
    jutro Wam napiszę moje osobiste menu świąteczne jakie dla siebie przygotuję bo dla rodzinki to już inna historia i lepiej o tym tu nie pisac żeby ślinka nie ciekła
    gosikmt, inesa75 and Squirrel_ like this.

Awatar majacyr
    majacyr jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Puławy
    Wpisy na blogu
    12

Ale u Ciebie się dzieje, witaj w nowym domku
    Oj szkoda,że tego seksu nie było,bo ja lubię plenery :P
    HIHI.
    Trzymam kciuki,żeby Ci waga piękny spadek jutro pokazała.
    U nas też pogoda kiepska,ale jakoś dałam radę, podobno jutro ma być lepiej.
    Miłego wieczoru

Strona 2 z 44 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 12 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów