Strona 5 z 44 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 431
Like Tree393Lubią to

Wątek: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1

Awatar inesa75
    inesa75 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Toruń

Domyślnie Odp: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

no to jak już wysprzątałyście to ja was tylko uściskam i lecę dalej

AnnaMaria1987 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    warszawa
    Wpisy na blogu
    4

Domyślnie Odp: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

A wiecie co? ja sie nie dziwie bo ludzie w tygodniu nie mają czasu na jakieś takieś zakupy.... ale ja lubię robić raz na jakiś czas zrobić większe zakupy ale niestety czeka mnie kupno noiwej lodówki bo moja coś szwankuje

Pozdrowienia przedświąteczno weekendowe zostawiam - siły i samozaparcia by się nie obżerać w czasie trwania tych świąt ale NIE ODMAWIAJ SOBIE WSZYSTKIEGO PO TO SĄ ŚWIĘTA))

Zdrowych, spokojnych świąt Wielkanocnych,
    pełnych nadziei oraz miłości,
    Pogodnego nastroju,
    oraz najwspanialszych rodzinnych spotkań,
    wśród rodziny i najbliższych przyjaciół
    Rashmi lubi to.

Awatar majacyr
    majacyr jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Puławy
    Wpisy na blogu
    12

Mam nadzieję,że już skończyłaś te porządki?
    Życzę Ci miłego dnia i lecę dalej
    Rashmi lubi to.

Awatar Rashmi
    Rashmi jest nieaktywny Znany na forum

Witam Was kochane kurczaczki
    wpadam zameldować, że u mnie porządki zakończone ,zakupy zrobione,domek świątecznie przystrojony, koszyki do święcenia przygotowane pisanki z dzieciakami zarobione zabawy i radości dużżo było , tata był czarodziejem który jajka czarodziejsko barwił ,sprawiał ,że kolorowe owijki się przyklejały... a mama asystentka czarodzieja pomagała w każdej sztuczce a dzieciakom tylko oczy wychodziły ,że to się tak niesamowicie dzieje potem w ruch poszły i farby i naklejki różne i dzieciaki szalały z jajkami a potem szorowanie sprzątanie a jutro powtórka z babeczkami

opowieść o Panu Jezusie który poszedł dziś do nieba zakończyła się taką rozmową w bardzo poważnym klimacie:
    mówię do córci : kochanie wszyscy kiedyś, pójdziemy do nieba ty też na co ona mówi: nie nie mamusiu dzięki ja nie ...na to ja :ale kochanie dopiero jak będziesz już stara zmęczona ,a ona na to: tatuś jest stary i taki blady....myślałam że z krzesła ze śmiechu spadniemy z mężem hehehehe

jutro gotowanie i robienie ciast ,babeczek oj ciężki egzamin.... do tej pory dieta u mnie 100% ok
    Kochane mam nadzieje ,że do każdej z Was wpadłam z życzeniami i nikogo nie pominęłam jeśli tak to przepraszam i oczywiście wszystkim życzę WESOŁYCH ZDROWYCH I CUDOWNYCH ŚWIAT!
    odezwę się we wtorek i mam nadzieję,że nie z jakimś mega wzrostem wagi tylko taki w granicach rozsądku i że spotkamy się w naszym wyjątkowym najlepszym składzie i każda choćby nie wiem co stawi się po świętach i nie odpuści bo tego Wam życzę najbardziej....
    Kochane bądźcie dzielne !!!! i do zobaczenia
    26.01,2014r - zaczynam swoją walkę....i wygram...wiem to
    To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1 - Strona 3 - ZAPRASZAM

30min stepper skrętny,15min zumba,20min Mel B,10min boczki Tiffany

Awatar Squirrel_
    Squirrel_ jest nieaktywny Znany na forum

Dzisiaj z rana bez gadania,
    bierz się do jaj malowania.
    Maluj wszystkie bez wyjątku,
    i te z majtek, i te z wrzątku.

A tak serio to życzę Ci zdrowych i radosnych świąt. Żeby zjedzone kalorie poszły 'w cycki' a nie dupcię. I dużo szczęścia oczywiście.
    Rashmi lubi to.

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Rashmi doprawdy czarodzieje z Was pierwszorzędni! Dla dzieci to na pewno super magiczny czas! Ja mam nadzieję się ładnie trzymać, mam nadzeję że to wyjdzie Zdrowych, Wesołych i Spokojnych Świąt! I nie daj się babeczkom!
    Rashmi lubi to.

Awatar kulka79
    kulka79 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Miłych, Rodzinnych Świąt i pozdrowienia dla dzieciaków !
    Rashmi lubi to.

Awatar gosikmt
    gosikmt jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Rashmi ja już po skończonej świątecznej pracy wpadam złożyć życzenia.
    Wesołych, pełnychnadziei i wiary
    Świąt WielkiejNocy,
    spędzonych wśródsrebnych bazi
    i kochającejrodziny
    przy wspólnymstole.
    Smacznegoświęconego jajka
    oraz mokregoponiedziałku.
    Aby jak najmniej kilogramów przybyło, a najlepiej w ogóle. A po świętach się meldujemy i dalej do roboty.
    Rashmi lubi to.
    Po upadku próbuję znów odbić się od dna - start 4/01/2016

Tu jestem:
    https://www.jestemfit.pl/tylko-zalog...m-naprzod.html

Awatar majacyr
    majacyr jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Puławy
    Wpisy na blogu
    12

W te piękne Wielkanocne Święta,
    gdy Pan Zmartwychwstanie,
    życzymy smacznych jajek na śniadanie,
    żółtego kurczaczka, białego zająca
    i aby te Święta trwały bez końca.

Awatar Sunglass
    Sunglass jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Hellou Świetnie,że już wszystko masz zrobione Ja na szczęście nie muszę nic robić bo jedziemy do rodziny mojego S

WESOŁEGO ALLELUJA
    "Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi"

Mój domek.

Strona 5 z 44 PierwszyPierwszy ... 3 4 5 6 7 15 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów