Strona 1 z 44 1 2 3 11 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 431
Like Tree393Lubią to

Wątek: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1

admin jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Wrocław
    Wpisy na blogu
    23

Domyślnie Odp: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

To jest kontynuacja wątku: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar Rashmi
    Rashmi jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

Witam wszystkich
    Jeszcze rok temu o tej porze byłam o jakieś ponad 20kg lżejsza weselsza czułam że moge wszystko
    brałam życie garściami,każdego dnia miałam w sobie tyle energii że wydawało mi się ,
    że mam 20 lat...stosowałam dietę dukana ...bardzo mi odpowiadała ta dieta...
    wszystko szło gładko,niestety w połowie fazy trzeciej pozmieniała sie sytuacja zyciowa zaczęłam odpuszczać
    porażka ciągła za soba nastepną zaczynałam każdego dnia na nowo by wieczorem znów siedzieć przed telewizorem
    jedząc coś i użalając się jaka to jestem beznadziejna i słaba, pożegnałam zdrowe nawyki i zdrowy rozsądek ogarneła mnie totalna beznadziejność
    ...i tak wszystkie kilogramy a nawet parę więcej wróciły
    do mnie i przygniotły z siłą niszcząca fizycznie i psychicznie moją osobę
    Tak strasznie żałuję że pozwoliłam na to by wszystko poszło na marne bym straciła kontrole nad soba
    Kiedy juz tak sie rozrosłam moje życie zmieniło się o 180 stopni zero chęci do czegokolwiek,
    stałam sie nerwowa odsunęłam od zycia towarzyskiego, intymnego i w ogole nie moge na siebie patrzec
    ale dosc juz o tym co tam było.....
    od paru dni wzięłam sie za siebie jeszcze raz mądrzejsza ,i zdeterminowana,schudne i odzyskam radośc

Kiedys forum bardzo mi pomogło ....mam nadzieje że teraz też tak będzie
    musze sobie opisywać zmagania codzienne bo to mi bardzo pomaga :)Stosuje jeszcze raz dukana
    i oczywiście licze na wsparcie:))

Bo życie jest zbyt krótkie by tracić dni na rozmyslaniu o wałkach i wałeczkach....
    ranka81, marija1982 and nunnnusia like this.
    26.01,2014r - zaczynam swoją walkę....i wygram...wiem to
    To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1 - Strona 3 - ZAPRASZAM

30min stepper skrętny,15min zumba,20min Mel B,10min boczki Tiffany

Awatar Magiliana
    Magiliana jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

eż mnie te wszystkie imprezy zawsze przerażają.... po imprezach to chyba jedyny raz kiedy zastój może ucieszyć bo wzrostu nie ma hehehe musimy być dzielne innego wyjścia nie ma....dużo dziewczyn po imprezach ,na forum już nawet nie wraca i płynie w drugą stroną ,dlatego najważniejsze żeby tuż po zaraz brać się w garść...
    Bardzo mądrze napisałaś, bo faktycznie imprezy to taki moment, kiedy naprawdę łatwo jest się załamać i odpuścić totalnie...

Świetnie, że waga tak ładnie spada, oby tak dalej :D.

Mile spędzonego dzisiejszego dnia :D
    Rashmi lubi to.

Awatar kulka79
    kulka79 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Gdańsk

Udało się raz, uda się i drugi
    Dwa lata temu schudłam na Dukanie 15 kg. Skuteczna dieta, ale dni białkowe są dość uciążliwe.

Powodzenia życzę!

Awatar Irencia
    Irencia jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    29

hej Rashmi, wpadam z kwiatuszkami do nowego domku i pogratulować brązowego medalu na II fazie (razem mamy)
    buziole

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Haha racja, to jedyny czas kiedy zastój nie smuci ja będę w 7 niebie jeżeli po moim wyjeździe zostanę z tą wagą co teraz ale pożyjemy, zobaczymy

Awatar Rashmi

WITAM WSZYSTKICH BARDZO CIEPLUTKO I WIOSENNIE W NOWYM DOMECZKU kawusia czarna.biała,herbatka zielona ,czerwona co kto woli mam nadzieje, że nowy domek będzie sprzyjała poskramianiu tłuszczyku i nie nie wpuści do środka żadnych zbędnych kilogramów

W Krakowie było rewelacyjnie jak zawsze zakochałam się w tym mieście i w jego klimacie .....nachodziliśmy się tak, że jeszcze dziś bolą mnie nogi oczywiście pozytywnie obiad w pięknej romantycznej restauracji zaliczyliśmy zmówiłam pstrąga z gotowanymi warzywami więc udało się dietkowo i pysznie ,na rynku kiermasz świąteczny wprowadzał w prawdziwie Wielkanocny nastrój kupiłam parę pierników cudnie ozdobionych,baranki marcepanowe do koszyków dla dzieci będzie śniadanie świąteczne z nutką Krakowa w smaku m na kiermaszu kupił pajdę chleba ze smalcem dwa gryzy zrobiłam,takie chleby wiejskie dorodne się do mnie śmiały potem jeszcze dwa gry pysznego precla z sezamem jakbym mogła tego nie zrobić jak to prawie że obowiązek krakowski no i na koniec dwa cukierki wpadły więc było nie najgorzej
    sexu w Sukiennicach nie było a to dlatego ,że było tak bardzo zimno i nawet burzę zaliczyliśmy a tak na poważnie jak mi napisałyście że będą o mnie w wiadomościach mówić to się trochę przestraszyłam
    ogólnie było pięknie....m stanął na wysokości zadani i byłam jego księżniczką.... dziś się nie ważyłam bo nie chce sobie psuć humoru...jutro
    pogoda u mnie beznadziejna zimno i pochmurno.....
    mimo wszystko życzę udanego dnia radosnego
    Tessa81 lubi to.
    To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania - Część 1 - Strona 3 - ZAPRASZAM

Awatar Pamazb
    Pamazb jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Mazowsze

Rashmi wpadam do nowego domu i życzę Ci w nim samych spadających kilogramów
    fajnie ze się wyjazd udał to zawsze jakaś odskocznia

Awatar Rashmi

Irencia kochana za kwiatuszki dziękuję, ja też Ci gratulują miejsca na podium

Kulka79
    dziękuję za odwiedzinki i również Tobie powodzenia życzę

Lexi w najgorszym wypadku zostaniesz z zastojem ,ale ja tam wierzę że ze spadkiem wrócisz

Awatar Rashmi

• Squirrel_
      Znany na Dieta.pl

Dołączył02-01-2014Posty293

Odp: To ty dajesz moc demonom, które zwalczasz....czyli25kg do pokonania

Kochana podobno w czasie pełni i przed zatrzymujemy wodę w organiźmie, przy czym mamy większy apetyt dlatego po pełni gdy to się cofa wtedy możemy zaobserować większe spadki:P

Dodaj do bloga
    • Wczoraj, 09:00
      Pamazb
      Znany na Dieta.pl

Dołączył07-02-2014Mieszka wMazowszePosty684

Rashmi co ja tu słyszę co to za fantazje seksualne ? sex w sukiennicach :P no ale kalorii to spala a spala wiec jeszcze bardziej będzie spadać waga:P

Ty i majacyr lubicie to.
      Dieta od 25.02.2014 r.
      od 24.03.2014 - 22.05.2014 - 5kg start z waga 78,5kg

Wracam i walczę - 22 kg

Dodaj do bloga
    • Wczoraj, 09:24
      gosikmt
      Znany na Dieta.pl

Dołączył02-03-2005Mieszka wWarszawaPosty380

Rashmi widzę, że znowu nabrałaś prędkości światła w tym gubieniu kilosków. Ta energia tak Cię rozpiera i idzie kilogram za kilogramem.
      Co do randki to tylko pamiętaj, żeby nie gorszyć mieszkańców Krakowa i żebyśmy w wiadomościach wieczornych o was nie słyszeli.

Lubisz to.

Ostatnio edytowane przez Rashmi ; 15-04-2014 o 08:56

Strona 1 z 44 1 2 3 11 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów