Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: 30 kilo do celu.

Awatar dika75
    dika75 jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Białystok

Smile 30 kilo do celu.

Witam, jestem tu nowa.Przedtem wchodziłam tu owszem, ale tylko po to zeby poczytac.Od dzis jednak postanowiłam tez zaczac pisac, bo chyba niczego tak bardzo mi teraz nie trzeba jak wsparcia innych osób borykajacych sie z tym samym problemem czyli niestety nadwaga.Juz wiele razy chudłam...i tyłam i tak na zmiane, jednak teraz chciałabym w koncu wziac sie za siebie i to porzadnie.Nigdy jeszcze nie byłam tak gruba jak teraz moja waga wahała sie zawsze w granicach 68 -70 kg przy wzroscie 169cm. Szesc miesiecy temu urodziłam synka i w chwili obecnej waze prawie 90kg, co sprawia ze czuje sie jak wieloryb.Masakra.Niedługo wiosna a ja niewyobrazam sobie, jak wyjde na spacer z synkiem bez kurtki, która teraz zasłania wiekszosc mankamentów mego wielorybiego ciała.Wiem, ze sama nie dam rady, bo jak kazdy człowiek mam chwile słabosci i zwatpienia, dlatego, chciałabym prosic o wsparcie i cenne rady, abym znów zamiast chodzic w rozmiarze 46-48, mogła sie wbic w 42 lub wymarzona 40....<pomarzyc kazdy moze...nawet ja...>
    Apropo byłabym wdzieczna za podpowiedz jak sie tu wstawia suwaczek i avart.Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Awatar derika2
    derika2 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Warszawa
    Wpisy na blogu
    9

Domyślnie Odp: 30 kilo do celu.

dika - witaj rozgość sie na naszym forum życzę wytrwałości...a wsparcie na pewno znajdziesz

suwak...musisz wejść na jakąś stronkę z suwakami (np tą moją ale są i inne) stworzyć suwak wg instrukcji na stronie i wstawić kod (będzie podany na stronce) w podpisik. Podpis możesz edytować w profilu (prawy górny róg naszej stronki) tam też avatarek można wstawić (z dysku lub z neta)

marietka33 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Rybnik

Domyślnie Odp: 30 kilo do celu.

Ja na odmiane kiedys pisalam a teraz tylko czytam bo mi wstyd ze nie potrafie schudnac jak inne , waze troche wiecej niz Ty , ciagle probuje ale idzie roznie choc bywalo ze wazylam 116 , w lutym mam pierwsza wizyte u lekarza od chorob metabolicznych wiaze z tym duze nadzieje