Strona 13 z 270 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 2693
Like Tree374Lubią to

Wątek: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Ale tutaj pustki! No nie wierzę! Wakacje, dziewczyny, jak Wam idzie? Słoneczko jest? Obroniłam dziś licencjat i zastanawiałam się czy uczcić to jakimś małym drinkiem, ale jednak zrezygnowałam. Moi bliscy opiją licencjat za mnie, a ja ewentualnie się skuszę w swoje urodziny, a najlepiej to jednak już po diecie

Awatar Tequila314
    Tequila314 jest nieaktywny Nowy na forum

Witam wszystkich,
    gratuluję wam świetnych wyników i naprawdę was podziwiam dziewczyny że dajecie rade. Również postanowiłam się wziąć za siebie. Zapisałam się do centrum Gacy, miałam już pierwsze konsultacje, dzisiaj mija drugi dzień diety tłuszczowej oraz również miałam dzisiaj swój pierwszy trening w centrum. Mam to szczęście że odchudzam się razem z siostrą, która razem ze mną zapisała się do Gacy. Więc mam dodatkowe wsparcie. I mam pare pytań do was bo wy już trochę w tym siedzicie. Czy wam tez było tak trudno na początku? Bo ja tak mam ochotę zjeść coś normalnego, i jeszcze muszę pic ten colon c, normalnie jak to pije to mam wrażenie że mi wraca. I możecie mi powiedzieć o co dokładnie chodzi z tymi meal drinkami i molkami, wiem że można to kupić w recepcji i mam napisane że w drugim tygodniu po treningach mam pic molki, ale co dokładnie w tym jest? czym sie to różni od meal drinka i jak to wogóle smakuje?
    LexiVampire lubi to.

Pyzorra jest nieaktywny Znany na forum
    Wpisy na blogu
    6

Ojoj Rzeczywiscie pustki zawitały...Tequila cierpliwości :-) poczàtki są zawsze trudne Przestrzegaj zasad co do joty a zobaczysz piękne spadki za 2 tygodnie ... Molka jest na wodzie -po mniejszym wysilku a meal drink jest na mleku -po większym wysiłku. Wszystkie smaki z czasem pozasz :-) bo odchudzanie to dość długi proces.
    Lexi - załamka! Miałam okres wypadkowy (czytaj popcorn o smaku tofi - mmmm pychotka! I dwie czekoladki, no i mój najczęstszy grzech: kefir z różnymi orzechami i siemieniem lnianym - w dużych ilościach ) no i jak na widzę było kiedyś 70.6 tak podskoczyło do 73! Ale już od 3 dni na tłuszczowe i ćwiczeniach w pełnym wymiarze... A tak z ciekawości czy p90x jest gdzieś w sieci? Czy to się ćwiczy w domu? Czy trzeba na maszynach?

Kwasiarka jest nieaktywny Nowy na forum

Lexi gratulacje licencjatu!! ) Podziwiam, że się nie złamałaś, aj bym zaszalała pewnie haha )
    U mnie jakoś idzie, powolutku. Miałam znowu małe problemy ze stopą ale jakoś przebrnęłam przez treningi Po fleksi bolą mnie uda i ręce ale poza tym ok
    Kupiłam sobie gumową "rękawicę" do masażu w Rossmanie i faktycznie jest super Żebym tylko jeszcze jej regularnie używała :P hehe
    Muszę opłacić kolejny miesiąc i umówić się na wtorek na konsultację, dosyć szybko lecą te tygodnie muszę przyznać
    Pozdrawiam wszystkich!
    LexiVampire lubi to.

Tequila ja też się z siostrą odchudzam Razem dużo łatwiej! no i się na wzajem mobilizujemy

Awatar Tequila314

Kwasiarka odchudzanie z siostra jest super, ogromna ,motywacja, nie wiem czy dałabym rade bez niej, bo teraz wiem że jak ja bym przerwała to ona też a chce żeby schudła i była zadowolona z siebie.

Ale ogólnie naprawdę te początki ciężkie, juz mi karczek bokiem wychodzi, nie mogę sie doczekać drugiego tygodnia, wtedy mam na śniadanie migdały i morele suszone a na drugi posiłek grejpfrut- normalnie uczta w porównaniu z tym co teraz mam A wiecie może czy można na tej diecie żuc gumę bez cukru?

Gumę bez cukru można Ja w życiu tyle gumy nie żułam co teraz na diecie Najlepsza Orbit truskawkowa lub jabłkowa
    Ja też chcę żeby siostra schudła i dobrze się czuła, a ona tego samego chce dla mnie no i się razem staramy nakręcać jakoś
    Na karczek po pierwszym tygodniu nie mogłam patrzeć i do tej pory go drugi raz nie wzięłam, a jestem właśnie na początku 8 tyg ale chyba jakoś powoli mi przechodzi, bo się zastanawiam czy od przyszłego tygodnia go nie wybrać :P ale nie wiem może jeszcze za wcześnie, ciągle pamiętam ten okropny posmak haha
    Spróbuj zmielić mięso, dodać pietruszkę, koperek, odrobinę cebuli, przyprawy i porobić kotlety i w takiej formie go upiec. Dla mnie było to trochę bardziej zjadliwe, bo przynajmniej nie było czuć tych chrząstek
    LexiVampire lubi to.

Awatar Tequila314

Kwasiarka jutro spróbuje twój przepis na karczek. Dobrze że można ta gumę żuć, własnie wczoraj ją żułam i to normalnie cudo taki dobry smak w ustach

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Zgadzam się - orbit truskawkowa i jabłkowa wymiatają Ja od gum to chyba już uzależniona jestem, jak nie mam pod ręką, to potrafi mnie to wkurzyć
    Molka działa na jelita oczyszczająco, ma błonnik i dużo węglowodanów. Białko chroni mięśnie po treningu siłowym.
    ja się odchudzam z bratem, on na mż, co mnie troche wkurza, bo może jeść rózne dobre rzeczy których ja nie jem, a i tak chudnie duuuuużo szybciej. Przywileje bycia facetem :/ colon c ja zjadam na sucho i popijam dużą ilością wody. Po mojemu powinno wyjść na to samo
    Pyzorra no wiesz co z tymi wpadkami! ech, mi ostatnio też jest bardzo ciężko, dlatego zaplanowałam pierwszy cheat day od początku diety. Będzie w moje urodziny i planuję zjeść lody, pizzę, pączka i wypić lampkę alkoholu potrzebuję małej odskoczni od tej diety bo zwariuję, naprawdę. To będzie na początku sierpnia i mam nadzieję, że potem ładnie wrócę do planu, tak jak to zrobiłam po wyjeździe do Hiszpanii, bo mam takie wrażenie jakby to byla zabawa zapałkami przy dynamicie
    p90x ćwiczy się w domu, z maszyn trzeba mieć ekspandery i ciężarki na chomikuj widziałam.
    ja kupiłam w rossmanie taki wałek z wypustkami do masażu. :P tak, tak, sumiennie używam go na saaaamiusieńkim dnie szuflady dobrze że chociaż czasem mi się zachce masaż syreną pod prysznicem zrobić straszny ze mnie leń!
    Mam teraz to samo śniadanie - z migdałami. Uff, bo śliwki suszone już mi bokiem wychodziły.
    Co do karczku, dla mnie obowiązkowo: pieprz, kminek i cebula. Moja mama tak robi zawsze pieczeń i jest rewelacyjna. Mogę taki karczek jeść tygodniami Jeśli chodzi o początki były koszmarne, potem trochę lepiej, a teraz znowu robi się ciężko, ale trzeba wytrwać najgorsze jest to że ja na tym karczku się fatalnie czuję i wyglądam, jestem bardzo słaba, a w ostatnie dni to już totalnie nie myślę, nie kontaktuję i nie wiem co kto do mnie mówi. A metabolizmu nie wezmę, bo waga spada mi tylko na tłuszczówkach od jakiegoś czasu

Awatar Tequila314

Lexi dzieki za duzo cennych informacji, zazdroszcze Ci że jesteś juz tak blisko upragnionej wagi
    Dzisiaj zrobiłam karczek z cebulą i przyprawami i jest ogromna róznica, prawie mi smakuje I do tego kupiłam sobie zapas gumy, pycha
    A wogóle mam dziwna przypadłosc, bo strasznie mnie bolą ręce od paru dni, mialam jeden trening i własnie po nim zaczęły mnie boleć ręce i nogi, nogi rozumiem bo to było na rowerku ale dlaczego ręce? i nogi przestały a ręce dalej bolą.
    LexiVampire lubi to.

Strona 13 z 270 PierwszyPierwszy ... 3 11 12 13 14 15 23 63 113 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów