Strona 269 z 270 PierwszyPierwszy ... 169 219 259 267 268 269 270 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,681 do 2,690 z 2693
Like Tree374Lubią to

Wątek: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

moniqsan jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Hej Reniu.
    Jestem i trwam. W połowie lipca wyjeżdżam na wczasy więc dietuję. Zostało mi 2,5 tygodnia i tak ze 4kg chciałam jeszcze zgubić. W zeszłym tygodniu skończyłam cały post Dąbrowskiej. Spadło na nim prawie 11kg. Oczywiście to kropla w morzu. Około 20kg powinnam zrzucić.

Awatar Renia
    Renia jest nieaktywny Znany na forum

Czesc Monika. Fajnie ze sie odezwalas i gratuluje efektow
    Ja przeszlam 6 tyg post Dabrowskiej w styczniu i schudlam 20kg ale ja startowalam z duzo wiekszej wagi niz Ty. Czulam sie po nim swietnie obiecywalam sobie ze efekty za wszelka cene utrzymam. Kupilam i przeczytalam prawie wszystkie ksiazki Beaty Dabrowskiej i wierzylam ze bedzie dobrze.
    Niestety glowa swoje a cialo swoje. Odrobilam do dzisiaj polowe. Mialam ostatnie miesiace sporo problemow rodzinnych i udalo mi sie przetrwac ten trudny okres dzieki jedzeniu. W nim znajdowalam ukojenie na zszargane nerwy. Wiem, wiem, nie tedy droga, ze to sa wymowki i jak u kazdego grubasa znajdzie sie powod do obiadania ale nie umialam inaczej radzic sobie z emocjami.
    Zdalam sobie tez sprawe ze rozne emocje towarzysza nam w zyciu codziennym i jedzeniem ich nie zagluszymy.
    Musze poraz kolejny zdyscyplinowac sie i zawalczyc o siebie. Dam sobie troche wytchnienia w wakacje od myslenia o diecie (tak radzila psycholog) i wroce do Gacy od wrzesnia. Jestem ciekawa tych nowych propozycji jadlospisow.

Awatar Renia

No i klamka zapadla
    Umowilam konsultacje na 5.wrzesnia i po weekendzie rozpoczynam kolejna przygode z Gaca i nowymi jadlospisami
    Mam wykupiony pakiet do Swiat Bozego Narodzenia, wiec nie mam wyjscia i conajmniej 30kg musze zrzucic do konca roku
    Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22-mrugajace-sloneczko.gif
    Mam nadzieje ze ktos zechce do mnie dolaczyc?
    Pozdrawiam

Reniu, może ja. Tylko nie wiem od kiedy. Siostra mi się żeni i mam być świadkiem na ślubie. Nie dopytałam na kiedy dokładnie planują uroczystość. Zadzwonię, żeby wiedzieć ile mam czasu na odchudzanie.

Awatar Renia

Hej Monika.
    Bardzo sie ciesze i zapraszam
    Teraz u Gacy jest promocja i miesiac masz za 99 zl. Mozna teraz wykupic a wystartowac jak dojrzejesz
    Zamierzam tym razem wziac sie za siebie kompleksowo. Zadzialac na cialo i umysl.
    Jutro ide do lekarza po tabletki ktore dzialaja na uklad nagrody w mozgu, oslabiaja uczucie glodu i wzmacniaja sytosci.
    Wiem, wiem ze maja sporo skutkow ubocznych ale ja juz jestem w takiej desperacji ze musze tak sobie pomoc.
    Mysle pozytywnie i nakrecam sie ze MUSI byc dobrze Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22-slonce.gif

romy74 jest nieaktywny Nowy na forum

hej, co tu taka cisza

Konrad G niestety zmienił płaszczyznę egzystencji, ale diety zostały, prawda?
    Jadę wg swoich rozpisek z 2015 r

no i tak 5 dzień jadę, testowo sprawdzone- na wadze -5, do tego nordic walking w parku i jest dobrze
    Jeszcze 2 dni łososia i wchodzę w płatki/śliwki/kurczak. Zawsze to odmiana, chociaż mi bardzo smakuje śniadanie w postaci jajecznicy z pomidorem

Awatar Renia

Chyba znalazlam sposob odzywiania dla siebie.
    Nie chce zapeszac ale zafascynowala mnie dieta KETO.
    Studiowalam wiadomosci na jej temat pare miesiecy i odwazylam sie sprobowac miesiac temu.
    I mysle ze to byl strzal w 10!!!!
    A co tam u Was?

Reniu, impas. Przydałoby się coś ze sobą zrobić, ale motywacji brak. Trzymam kciuki. Napisz, jak ci idzie.

Jezusie, ale mam nieaktualny pasek z wagą.

Uprawnienia umieszczania postów