Strona 3 z 270 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 2693
Like Tree374Lubią to

Wątek: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Jak mam być szczera to nie słyszałam ani jednej pozytywnej opinii na temat SlimFormuły. Z tego co widzę to nikt nie zauważył różnicy. Chociaz to może być spowodowane tez faktem, że przeciez efekty tego suplementu nie za bardzo są 'zmierzalne' bo nigdy nie wiadomo jakby się chudło bez niego więc ciężko stwierdzić czy działa
    U mnie waga przez cały tydzień -0,4 teraz tłuszczówka od jutra i mam nadzieję że coś drgnie lepiej bo zdechnę, zwariuję i jeszcze nie wiem co jak się dalej będzie kręcić koło 73.

Awatar mamusia87
    mamusia87 jest nieaktywny Znany na forum

Poczytuje sobie czasami Wasz wątek, ale nie jestem na diecie Gacy.
    Zastanawiam się gdzie zniknęła RENIA i czy waga jej w końcu ruszyła?
    Życzę Wam dziewczyny wytrwałości.
    Ja powróciłam na forum i walczę. Jutro będzie 2 tygodnie jak jestem na diecie!
    Trzymam za Was kciuki.

Awatar Renia
    Renia jest nieaktywny Znany na forum

Jestem i zyje
    Choc ostatnie 2 dni mialam wyjete z zyciorysu bo dopadla mnie angina z wysoka goraczka. Trudno bylo przelykac ale grzecznie jadlam wszystkie posilki tylko w troche mniejszych ilosciach.
    I dzisiaj mam dobre nowiny
    Waga sie ruszyla i przez dwa tygodnie spadla o 2kg. Ale to raczej efekt z ostatniego tygodnia bo jak sie wazylam w poprzednia niedziele to stala.
    Takze mam nauczke zeby sie nie stresowac wazac za czesto tylko wystarczy raz na dwa tygodnie
    Wtedy byloby mniej mojego marudzenia na forum
    Musze teraz schowac wage na dwa tygodnie i zupelnie o wazeniu nie myslec. Skupic sie na jedzeniu i cwiczeniach. Moze uda mi sie zwalic te 6 kg do wyjazdu na wakacje.
    Lubie ten moment kiedy mozemy wybrac diete na kolejne dwa tygodnie. Ale moge to zrobic dopiero dzisiaj wieczorkiem bo jutro o 16 mam konsultacje i nie moze minac wiecej niz 24 godz. od wypelnienia karty zdrowia do konsultacji.
    Dzisiaj jestem bardzo zadowolaona.
    Lepiej sie czuje, nie mam juz goraczki
    waga spadla
    moge wybrac nowa diete
    mamy piekny, sloneczny dzien
    ZYC NIE UMIERAC
    Trzymam za Was kciuki dziewczynki.

Awatar LexiVampire

Hejo powiedzcie mi jaki macie rozkład dni z tłuszczówką i z białkowo węglowoanową? Ja mam cały czas:
    3 + 2 dni białkowo węglowodanowej + 5 dni tłuszczówki + 2 + 2 dni białkowo węglowodanowej

A widzę że np. GK w rozpiskach miała cały czas 4 dni tłuszczówki + 3 dni białkowo-węglowodanowej.

Ja tak miałam tylko w pierwszym miesiącu. Ale wtedy mi ładnie waga leciała. Teraz to zwolniła i to mocno i zastanawiam się czy nie lepszy byłby ten wariant gdzie są dwie tłuszczówki w ciągu 2 tygodni. No ale konsultantki nie spytam o to, bo dowiem się tyle, że plan jest ustalony indywidualnie dla mnie i mam się trzymać

Awatar GorzkaKawa12
    GorzkaKawa12 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Wspomniałaś o mnie no to jestem Lexi :-)
    Przytyłam wprawdzie trochę, ale mój metabolizm daje radę, bo 10 kilo mam cały czas a minusie :-)

Z moją współlokatorką zaczynamy od jutra tłuszczówkę kurczakową :-) :-) :-)
    Teraz wszystko gotuję podwójnie i to dodaje mi energii, bo razem zawsze razniej :-)
    Jakoś nie mam ochoty na siłownię....jest tak gorąco, ale chętnie pójdę na basen :-)
    A Wy jak stoicie z ćwiczeniami?

Pozdrawiam Was i trzymam kciuki za kolejny udany tydzień :-)
    Wasza powracająca córa marnotrawna ;-)
    LexiVampire lubi to.

Gaca System od 6.01.2014r
    Trzymam kciuki za WAS-codziennie! :*

Awatar LexiVampire

Cytat Zamieszczone przez GorzkaKawa12 Zobacz posta
    Wspomniałaś o mnie no to jestem Lexi :-)
    Przytyłam wprawdzie trochę, ale mój metabolizm daje radę, bo 10 kilo mam cały czas a minusie :-)

Z moją współlokatorką zaczynamy od jutra tłuszczówkę kurczakową :-) :-) :-)
    Teraz wszystko gotuję podwójnie i to dodaje mi energii, bo razem zawsze razniej :-)
    Suuuuper Cię tu znowu widzieć! To musiala być telepatia trzymam w takim razie kciuki za jutrzejszą (a raczej już dzisiejszą tłuszczówkę!). Fajnie masz, że z koleżanką, możecie się wspierać, a to naprawdę dużo znaczy, kiedy wiesz że ktoś rozumie Twoje problemy do końca, bo własnie przechodzi dokładnie to samo

Awatar GorzkaKawa12
    GorzkaKawa12 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Mi też jest miło...czuję się jakbym wróciła do domu :-)

Zjadłam dziś śniadanie i na razie czuję się super :-)

Gaca System od 6.01.2014r
    Trzymam kciuki za WAS-codziennie! :*

Awatar Renia

Witaj Kasiu spowrotem Tesknilismy
    Kolejne podejscie do tluszczowki jest trudniejsze ale dasz rade. Trzymam kciuki

WielkaOna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Cześć dziewczyny,
    na początek gratuluję waszych sukcesów to one zmotywowały mnie do myślenia o kolejnej próbie odchudzania.
    Do odchudzani podchodzę już kolejny raz. Ważę bardzo dużo – sukcesów w odchudzaniu spektakularnych mam jeszcze więcej chudłam 30kg – jojo - 70kg – jojo – 40kg – jojo ehhh nie potrafię utrzymać osiągniętej wagi.
    Zaczynam się zastanawiać nad dieta pana Gacy, bardzo głośno o niej – tylko czy podołam, czy dam radę – wizja karczku i pomidorów mnie przeraża.
    Proszę o waszą opinię: czy warto? Jak dojecie rade z mało różnorodnym jedzeniem? Co was motywuje?
    Dziękuję,

Awatar Renia

WielkaOna witamy
    Nie zastanawiaj sie tylko dolaczaj do nas.
    A wizja karczku z pomidorem nie nakrecaj sie negatywnie bo z tluszczowki masz do wyboru:
    piersi z kurczaka+maselko+warzywo albo lososia albo karczek ale niekoniecznie z pomidorem
    Ja jem go zawsze z kalafiorem albo brokulami.
    Kroje po upieczeniu w folii na drobne kawaleczki i mieszam z kalaf.lub brokulami + olej i wychodzi calkiem smaczna potrawa
    A jesli chodzi o efekt jo-jo to niestety nie ma na calym swiecie takiej diety na ktorej trwale schudniemy jezeli po jej skonczeniu wrocimy do starych nawykow
    Dieta Gacy powoduje rozbujanie/przyspieszenie metabolizmu ale musimy cwiczyc. Wtedy, po skonczeniu diety, jezeli trzymamy sie pewnych zasad to damy rade utrzymac wage nawet jedzac od czasu do czasu zakazane wczesniej smakolyki
    Boze ile to ja w swoim zyciu wyprobowalam kuracji odchudzajacych i zawsze, ale to zawsze nastepowal efekt jo-jo. Takze bardzo Cie rozumiem i uwazam ze ta dieta jest madrze ulozona. Jest roznorodna, smaczna i zdrowa i nie jest sie na niej glodnym a kilogramy znikaja
    Oczywiscie raz szybciej raz wolniej ale waga schodzi.
    A motywacja dla mnie bylo to ze po pierwszym tyg.schudlam 7kg A poza tym mam juz dosyc dzwigania tak duzo kilogramow. Moj organizm sie zbuntowal i cialo odmawia mi juz posluszenstwa.
    Takze poczytaj sobie troche wstecz forum, znajdz natchnienie i do dziela.
    Musisz znalesc w sobie wewnetrzna sile do kolejnej walki o swoje zdrowie i lepsze samopoczucie. I tym razem juz ostatnia

Lala jak tam zyjesz? Mam nadzieje ze nie popadlas w odchlan rozpaczy i sie nie poddalas?
    Prosze do nas wrocic i motywowac innych i przy okazji znalesc sile u siebie. Walczymy !!!!
    Ostatnio edytowane przez Renia ; 02-06-2014 o 11:38

Strona 3 z 270 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 13 53 103 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów