Strona 4 z 270 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 54 104 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 2693
Like Tree374Lubią to

Wątek: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

MaxiPlus jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

Wink Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Dzień dobry
    U mnie 8 dzień i minus 4.4kg http://dieta.pl/images/icons/icon12.png szczęśliwa!
    Gratuluje Wam spadków!

Dieta godna polecenia po tygodniu nie odczuwam głodu a i motywacja lepsza.
    Co do karczku i pomidorów - według mnie pycha
    Pozdrawiam bardzooooo
    GorzkaKawa12 lubi to.

Mieszka w
    Kraków

Domyślnie Odp: Schudnij - wygraj zdrowie! - Część 22

Mam jakiś problem ze zmianą suwaczka - mniejsza o to

LALA28 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Kielce

U mnie beznadziejnie, bo ja sama jestem beznadziejna. Waga -1,3 w dwa tygodnie, kpina. Dietę trzymałam! Dwa treningi zrobiłam!
    Więc dziś z załamania zjadłam kawałek kiełbasy upieczonej z cebulą. No nie muszę pisać, że jestem wściekła na siebie. Płaczę z bezsilności nad sobą.....Na konsultacji jak nic będę jutro beczeć... przepraszam

Awatar GorzkaKawa12
    GorzkaKawa12 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Lala spokojnie :-). Taka spina to najgorsze co można zrobić.
    Poddajesz się i upadasz, ale zawsze się podnosisz LALA :-) :-) :-)

Dziewczyny ta dieta jest super.....to co ja zrobiłam w ostatnie tygodnie pokazuje jak bardzo mój metabolizm się wzmocnił!!!
    Jadłam...objadałam się fast foodami i słodyczami, a wciąż zostało 10 kg, które schudłam :-)

WARTO!!!!

Gaca System od 6.01.2014r
    Trzymam kciuki za WAS-codziennie! :*

Mieszka w
    Kraków

Lala spokojnie - dobrze jest trzymać się diety ale nie oszukujmy się grzeszki są nieuniknione. Jesteśmy tylko ludzmi. Głowa do góry.
    GorzkaKawa super że mimo wszystko waga stoi - brawo!

Awatar katty1512
    katty1512 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź
    Wpisy na blogu
    70

czesc dziewczyny

moge sie do Was dołączyć? Widzę, że tworzycie tutaj zgrana paczkę, motywującą sie wzajemnie, a chyba tego teraz mi potrzeba... juz nawet nie wiem ile razy zaczynalam i konczylo sie to kolejnym jojo. Tym razem MUSI byc inaczej. podeszlam racjonalnie, nie mam zamiaru chudnac po 7 kg miesiecznie, glodzic sie lub kupowac kolejne cudowne tabletki. w zeszla srode bylam u dietetyczki i zderzylam sie z gorzka prawda
    to bylo bardzo emocjonujace spotkanie. nie dostalam gotowych jadlospisow, kilka przykladowych, mnostwo zalecen i regularne wizyty. pierwszy cel prawidlowe BMI, tzn 67 kg

Awatar LexiVampire
    LexiVampire jest nieaktywny Znany na forum

Cytat Zamieszczone przez MaxiPlus Zobacz posta
    Mam jakiś problem ze zmianą suwaczka - mniejsza o to
    Po każdej zmianie suwaczka, jak napiszesz pierwszy po zmianie post gdzieś na forum, to trzeba nacisnąć odśwież bo tak to nie zawsze się aktualizuje bez tego

WielkaOna własnie dla mnie ta monotonia posiłków jest super bo ja po prostu lubię monotonne posiłki szybko sie je gotuje przedtem też jadłam ciągle to samo tylko że nie zdrowo. A teraz moja dieta jest smaczna (i wbrew pozorom) różnorodna, bo tyle różnych rzeczy to nigdy nie jadłam i tak z jojo, to ja czytam sobie teraz na kafterii wątek 'Życie po Gacy' i przeraża mnie co tam dziewczyny pisały. Póki były na diecie to wszystko ok, ale potem nie umiały się upilnować, folgowały sobie coraz bardziej i strasznie się boję że znowu mnie to dopadnie a jak to zrobić żeby wytrwać w reżimie już do końca? Przecież kiedyś przyjdzie moment załamania

Po prostu po Gacy trzeba będzie jeść zdrowo, tylko pytanie jak zmienić myślenie. Bo mnie np. do słodyczy dalej ciągnie i wiem że jakbym spróbowała, to nie byłoby odwrotu. I póki co, trzyma mnie ograniczenie 'dieta' ale co będzie potem? Jak już nikt mi nie zabroni?

Katty witaj

Awatar Renia
    Renia jest nieaktywny Znany na forum

Musze podzielic sie z Wami wiedza ktora otrzymalam na konsultacji od Bartka
    Rozmawialismy o VitaminKing-u i przekonal mnie ze warto wlasnie te witaminy brac. One maja specjalnie dobrany sklad ktory wymiata wolne rodniki z organizmu jakie powstaja podczas odchudzania. Sklad Kinga byl konsultowany przez specjalistow i dobrany dokladnie dla osob odchudzajacych sie zeby wspomoc dzialanie organizmu podczas spalania tluszczu. Poza tym tabletka jest tak skonstruowana ze uwalnia odpowiednie witaminy w odpowiednim miejscu. Czesc w zoladku, czesc w dwunastnicy i czesc w jelitach tak zeby przyswajalnosc byla na 100%
    Mnie sie wydawalo ze wystarcza obojetnie jakie witaminy i bedzie dobrze. Ale guzik prawda. Ja kupilam tutaj witaminy z najwyzszej polki cenowej i biore od ponad czterech miesiecy, regularnie 2 razy dziennie i niestety wlosy zaczely mi wypadac. Choc nie powinny
    Ja mysle ze warto zaopatrzyc sie w VitaminKing i wyprobowac go przez kilka miesiecy. Konsultant mowil bardzo rozsadnie i przekonywujaco i podkreslal wielokrotnie ze nie zalezy mu na marketingu (bo oni minimalnie zarabiaja akurat na witaminach) tylko na zdrowiu stosujacych GacaSystem.
    Zostawiam Wam to pod rozwage. Ja zamierzam zmienic moje witaminy na Kinga

Dostalam w swojej diecie soczewice z pomidorami. Macie jakies pomysly na nia?

Katty witaj w naszym gronie
    Ostatnio edytowane przez Renia ; 03-06-2014 o 07:04

WielkaOna jest nieaktywny Nowy na forum
    Mieszka w
    Kraków

witam koleżanki,
    dziękuję za miłe przywitanie i przekonanie do słuszności tej diety.
    Przeczytałam dużą część tego watku i poprzednich i zdecydowałam sie na diete z Wami.
    Wczoraj zrobiłam zakupy, na początek zdecydowałam się na karczek z pomidorami - jestem juz po pierwszym posiłku, był naprawde smaczny, kolejne porcje przygotowane czekaja na swoj czas(oczywiście pamietałam zeby nie uzywac soli, ani mieszanek przypraw ktore ja zawieraja).
    Jeśli dieta będzie mi odpowiadać i będę sobię z nią radzić, wykupię członkostwo w klubie online, ale poki co sprobuje czy ten styl jest dla mnie.
    Trzymajcie kciuki, miłego dnia.

Kwasiarka jest nieaktywny Nowy na forum

Witam

Ja też jestem nowa Na Gacy od 21 maja, jutro stukną mi 3 tygodnie ) Jestem teraz na diecie "Szybkiej", dziś znowu okropne kotlety sojowe :P ale od jutra na szczęście łosoś

Strona 4 z 270 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 14 54 104 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów