209Lubią to
-
Odp: Wracam i walczę - 22 kg:)
NO MAM NADZIEJE ZE BEDA SPADKI
ZWAZE SIE ZA JAKIS CZAS NA INNEJ WADZE TO ZOBACZYMY CO I JAK
zadzwonili w sprawie pracy- w srode ide na kolejny etap - test pisemy z zakresu regulacji prawnych- znaczy chyba ide bo wolnego wziac nie moge i zostaje mi jedynie wypisanie sie prywatne i zastanawiam sie czy kierowniczka sie zgodzi zebym wyszla na godzinke bo mamy maly sajgon- zreszta jak co miesiac na koniec...
moj dzisiejszy jadlospis:
- bulka wieloziarnista + pastlla + szynka
- 2 ciastka belvia, budyn kupny w postaci serka
- salatka z szynki i ananasa
- leczo z cukini
nie wiem co ze mna ale ostatnio mimo ze slodyczy nie lubie codziennie w moim jadlospisie jest jakas slodkosc- dobrze ze to ciastka belvia a nie np tabliczka czekolady choc one pewnie tez sa mega kaloryczne jedno to 52 kcal wg opakowania
-
To zycze powowdzenia w dalszej rekrutacji i 3mam kciukasy
-
Oj Pam tyle się dzieje teraz u Ciebie.
Nowa praca, dietkowo idealne oby tak dalej.
Buziaczki
-
Trzymam kciuki za pracę, a co do słodyczy to ja też tak ostatnio mam, że stoję przed tą ladą chłodniczą z lodami i się sram, co bym to nie zjadła.
Ale idę do domu,wpierniczam jogurt zamrożony i najwyżej nażre się owocków i na tym się kończy,choć nie powinnam na wieczór owoców jeść.
Milego wieczoru
-
No zobaczymy czy mnie kierowniczka pusci... mam nadfzieje ze tak dziś będę z nia rozmawiać...
dziś weszłam na wage znow zwyzka nie wiem czemu przecież nie wpada nic zakazanego... no nic czekamy piątku chyba musze wymienić baterie w wadze:P
Milego dnia
-
-
Xenna wczoraj był mój debiut z cukinia i postanowiłam ze zrobię tak jak z kabaczkiem i wyszło- pierwszy raz miałam w ręku cukinie
a robiłam tak cukinie obrałam wykroiłam środek pokroiłam na kostkę i do gara dorzucałam marchewki 2 surowe i to zalałam woda i się gotowało dodałam ziarenka smaku . w międzyczasie podsmażyłam pierś z kurczaka i kiełbaskę z cebula - wszystko na jednej patelni i dodałam do gara z cukinia potem jeszcze wkroiłam dużego pomidora bez skóry i wszystko się trochę pogotowało i wyszło smaczne bardzo
na koniec dopieprzyłam trochę bo było dla mnie za mało wyraziste ale to jak kto woli
wyszło przepyszne
-
Pam, mówiłam Ci, że potęga Diety jest wielka
Ja mam nową pracę, telefony nie przestają do mnie dzwonić...
Na pewno Ci się uda
-
Hmm ja uwielbiam cukinie a w szczegolnosci roladki grillowane z serem kozim w pikantnym sosie pomidorowym (podpatrzylam w barze tapas
). daj znac jak z ta rozmowa poszlo
-
Piękny przepis, aż sobie spisałam i na dniach zrobię 
U mnie też więcej na wadze, ale moja podejrzewam ,że też baterie do wymiany.
Miłej nocy i samych spadków.
Uprawnienia umieszczania postów