112Lubią to
-
Odp: Moja walka z otyłością po raz .... nie pamiętam który...
I jak tam? Waga zakupiona>
-
Dzięki, kochane jesteście wszystkie
Monisia, dzięki ,że zajrzałaś
Będę Was odwiedzać dziewczyny i również wspierać
Do kaszy z warzywami zjem sobie trochę ryby,bo tak na szybko
Kasza się robi.Wagi niestety nie kupiłam, bo mąż jeszcze nie dojechał tak więc bez wagi jeden dzień nie umrę
CHYBA hihihihi
Idę jeść za chwilkę dziewczyny ,do usłyszenia :*
-
A ja zabieram sie za sprzatanie chalupki
Potem robienie obiadku i cwiczenia Takze zajrze duzo duzo duzo pozniej
Milego dietkowego dnia
-
U nas pięknie się zrobiło.
21 stopni ciepło.Gorąco, a ja muszę z tą ręką siedzieć w domu.
NA obiad zjadłam kaszę z duszonymi warzywami i dodałam jogurtu naturalnego- nie zjadłam całej porcji bo byłam bardzo syta a do tego dołączyły dzieciaczki i też wsunęły małe co nie co z mojego talerza
Od kiedy Wercia się odchudzasz?widzę, że średnio na 2-3 miesiące 10kg do zrzucenia.Ładnie
Ta pierwsza dycha już za Tobą
Mam nadzieję, że wytrwamy wszystkie a w przyszłym roku podzielimy się zdjęciami jakie jesteśmy piękne
-
Oczywiscie setki razy probowalam z marnym efektem I tak na powaznie zebralam sie w sobie 16 czerwca
Czyli w 2,5 miesiaca zeszlo 10 kg Po drodze byly liczne wpadki i miesieczny prawie zastoj
No ale jakos poszlo
-
oj i ja kaszy pojadłam... ugotowałam torebkę gryczanej białej i zjadłam połowę a druga połowę dzieci... coś pysznego ta biała kasza bo prażona juz mi sie przejadła i patrzeć ani wąchać nie mogęa próbowałaś kiedyś robić roladkę z piersiaka kurzego nadziewaną suszonym pomidorem i gotowanym na parze??? pychota... spróbuj
-
Ładnie Ładnie, gratuluję
U mnie waga leci szybko.
W pierwszym miesiącu do 10kg, wiem ,że dużo, ale ciężko pracuję przy ludziach, więc siłą rzeczy waga leci sama.
Śmiejemy się, że na siłownie nie trzeba ,bo Ci ludzie sporo ważą hehehe
No przedramiona mam szczuplutkie i umięśnione- to dopiero dziwnie wyglądam
Figura gruszki,nadgarstki i przedramiona jak u modelki hehe
No ale wiem, że mam drobną kość, tylko sadła dużo
-
Na poczatku waga szybko leci Bo schodzi sama woda
Potem nasz organizm spowalnia i walczy juz z tluszczykiem Dlatego wydaje mi sie, ze bez cwiczen idzie osiagnac cel ale za to w dluzszym tempie No i ta wiszaca skora pozniej A tego chyba nie chcemy
Dlatego warto zadbac chociazby o najmniejsze cwiczenia, ktore beda to korygowaly ! i oczywiscie smarowanie skory balsamami
Ja natomiast mam najwiekszy problem z buzia i brzuchem Typ jablko
Dlatego zaleca sie diete wysokoblonnikowa No aleeeeeeeeee damy rade, tym razem juz nie zaprzepaszcze tego
Za duzo problemow ze zdrowiem by odstawic diete na bok
Tak dla wtajemniczenia, niedoczynnosc tarczycy oraz staramy sie z moim R. o dzidziusia
-
Co do tarczycy, to najpierw musisz sobie podleczyć bo inaczej będzie ciężko z dzidziusiem.
Ale trzymam mocno kciuki
Ja zaszłam w ciążę po roku staram z moim mężem.
Dopiero jak schudłam 20kg to zaszłam w ciążę.
Ale trzymam z całego serduszka kciuki
Co do kurczaczka Monisiu to na pewno zjem chociaż pomidory suszone mi się mocno przejadły i na łososia z patelni i pomidory suszone nie mogę patrzeć od ponad 6 lat
Generalnie robię takie roladki często ze szpinakiem i czosnkiem, ewentualnie czosnek i mozarella jako druga opcja- pyszne,spróbuj
trochę pracochłonne, bo ja muszę czas przy dwójce maluchów i pracy oszczędzać,ale jakoś daję radę
Generalnie jest dobrze
Nie podjadam
No ewentualnie kilka orzechów, no ale spisuję na forum co i jak
-
Przyjmuje tabletki od czerwca czy lipca juz dokladnie nie pamietam
Jakby tego bylo malo okazalo sie, ze brak u mnie owulacji stad te moje tabletki na sterydach bo czeka mnie leczenie
Wiem, ze nie bedzie lekko ale wierze ze sie uda !!!
Za mna 1 h 15 min cw. padam na pysk doslownie .... biore prysznic i lece z psem Milego wieczora
Uprawnienia umieszczania postów